Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sposób na "latające" rzeczy w bagażniku.

Featured Replies

Napisano

Witam.

Moglibyście podrzucić jakiś pomysł na zakup czegoś w co mógłbym pochować jakieś duperele, żeby nie turlały się po całym bagażniku? Jakie macie na to patenty? Dodam, że skrzyneczka nie wchodzi w grę. zlosnik.gif

Napisano

Torba z rzepem na "duperele stałe".

Na cokolwiek innego - siatka.

Napisano

> Witam.

> Moglibyście podrzucić jakiś pomysł na zakup czegoś w co mógłbym pochować jakieś duperele, żeby nie

> turlały się po całym bagażniku? Jakie macie na to patenty? Dodam, że skrzyneczka nie wchodzi w

> grę.

torba na rzepy z allegro

Napisano

> torba na rzepy z allegro

dobra sprawa. warto kupić taką, w której oprócz 5l płynu do spryskiwacz zmieści się coś więcej.

nieraz na "promocji w tesco" można kupić taką torbę taniej niż na allegro. Kupiłem kiedyś w ten sposób przez przypadek i działała aż miło.

Napisano
  • Autor

O właśnie o coś takiego mi chodziło.

Pięknie dziękuję. smile.gif

Napisano
  • Autor

> dobra sprawa. warto kupić taką, w której oprócz 5l płynu do spryskiwacz zmieści się coś więcej.

> nieraz na "promocji w tesco" można kupić taką torbę taniej niż na allegro. Kupiłem kiedyś w ten

> sposób przez przypadek i działała aż miło.

Ostatnio właśnie któregoś dnia jak jeździłem po hipermarketach po zakupy, to przy okazji patrzyłem też na tego typu rzeczy i nie widziałem nic w tym stylu.

Napisano

> Ostatnio właśnie któregoś dnia jak jeździłem po hipermarketach po zakupy, to przy okazji patrzyłem

> też na tego typu rzeczy i nie widziałem nic w tym stylu.

To się pojawia na promocjach, mój tata takie kupil.

Napisano

Ja mam wiklinowy koszyk ok.gif trzymam w nim baniak z płynem do spryskiwaczy, pozostała chemie i rzeczy typu apteczka, ściagaczka do wody i jakies szmatki

Napisano

> Ja mam wiklinowy koszyk trzymam w nim baniak z płynem do spryskiwaczy, pozostała chemie i rzeczy

> typu apteczka, ściagaczka do wody i jakies szmatki

ja miałem kiedyś ten sam patent, tylko że koszyk (a właściwie ażurowa skrzynka) był plastykowy i składany (z marketu za kilkanascie zł)

Napisano

> Witam.

> Moglibyście podrzucić jakiś pomysł na zakup czegoś w co mógłbym pochować jakieś duperele, żeby nie

> turlały się po całym bagażniku? Jakie macie na to patenty? Dodam, że skrzyneczka nie wchodzi w

> grę.

składany koszyk platikowy

Napisano

> Witam.

> grę.

Ja mam taką siatkę, która rozciągnięta jest na oparciu tylniego siedzenia (oczywiście od strony bagażnika), kupiona w Auchan, widziałem też podobne, które rozciąga się na podłodze bagażnika.

Napisano

Ja mam w bagażniku przechodzona, nieco dziurawa torbę podróżna - doskonale spełnia zadanie.

Napisano

Torba na rzepy i składany plastikowy kosz.

Mam oba te rozwiązania i... niewiele mi się już w bagażniku mieści grinser006.gif

Napisano

mam taką z lidla PL_43422_01_b_20100331094913.jpg

i daje rade już drugi rok

Napisano

a to na nity jest przyczepiane czy jak?

Napisano

Ja mam wstawioną skrzynkę "plastikowa od pomidorow" umocowaną gumowym "pająkiem"

Napisano

ja mam tak zlosnik.gif i torby nie potrzebuje

284346116-img_3890.jpg

post-36527-14352510310023_thumb.jpg

Napisano

zepić.

To jest dobre, gdy rzep ma się do czego przyczepic. smile.gif Jezeli jest wykonczenie plastikiem, jak w moim samochodzie, to lipa. U mnie sprawdza sie jak na razie plecak za 3 zl z Tesco.

Napisano

są rzepy i są zatrzaski, w komplecie z torbą były zatrzaski takie jak na ubraniach, które można wkręcić do oparcia a potem wpiąć w nie torbę.

Mnie się nie chciało, wisi na rzepach i jest ok, nie widzę potrzeby dziurawienia oparcia ok.gif

Napisano

siatka np albo koszyk ktory mozesz jeszcze przypiac gumka...

Napisano

> mam taką z lidla

> i daje rade już drugi rok

Ale realnie tylko w HTB ew. kombi

Napisano

tak, do sedana to raczej plastikowa składana skrzynka...

powożę hatchbackiem a nawet liftbackiem więc mnie ten dylemat odpada ok.gif

Napisano

> tak, do sedana to raczej plastikowa składana skrzynka...

> powożę hatchbackiem a nawet liftbackiem więc mnie ten dylemat odpada

e tam. plastixowe skrzynki się nie nadają, Jeżdżą po bagażniku, tłuką się, trzeszczą i jak nie zapakujesz do pełna to i tak wszystko w nich lata. Poza tym szybko pękają. Musi być coś miękkiego.

Napisano

> e tam. plastixowe skrzynki się nie nadają, Jeżdżą po bagażniku, tłuką się, trzeszczą i jak nie

> zapakujesz do pełna to i tak wszystko w nich lata. Poza tym szybko pękają. Musi być coś

> miękkiego.

Mam taka skladana plastykowa skrzynke. Nic nie lata, nic nie jezdzi po podlodze bagaznika. Inna sprawa, ze skrzynka jest pelna i bagaznik jest pokryty mata antyposlizgowa.

Napisano

> e tam. plastixowe skrzynki się nie nadają, Jeżdżą po bagażniku, tłuką się, trzeszczą i jak nie

> zapakujesz do pełna to i tak wszystko w nich lata. Poza tym szybko pękają. Musi być coś

> miękkiego.

Mata na podłodze,skrzynka plastikowa nieskładana kupiona w ogrodniczym / taka zielona / , jedna linka gumowa do uchwytów w podłodze przyciągająca skrzynkę do oparć .

Nic nie lata,trzeszczy i się nie łamie.Obydwa auta z podpisu tak mają - w sumie od 2004 roku.

Napisano

> Witam.

> grę.

A takie gumy nie wystarczą?

53015672_1-300x300.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.