Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Allegro - ciekawe aukcje

Featured Replies

Napisano
  • Autor

> Miałem dokładnie taki sam zamiar

> Ciekawe które będą na deal

Te nie z Maluchem ok.gif

Jakby co PRIV.

• 2 tygodnie później...
Napisano

> (co innego jakby to był Visa)

To praktycznie jest Visa, tylko zmontowany "za granicą", coś jak polskie Fiaty grinser006.gif. Na przedniej atrapie pod znaczkiem Oltcita jest miejsce na dwa "zęby" Citroena ok.gif.

Napisano

> To praktycznie jest Visa, tylko zmontowany "za granicą", coś jak polskie Fiaty . Na przedniej

> atrapie pod znaczkiem Oltcita jest miejsce na dwa "zęby" Citroena .

To jeśli już to Oltcit jest kopią Citroena Axela

Visa to 5D, z niej potem wypączkował C-15

Napisano

> To jeśli już to Oltcit jest kopią Citroena Axela

Tak, tak! Nazwy mi się poprzestawiały.

Napisano

> fajny projekt do dokończenia >> klik

Strasznie po macoszemu odnawiany lakier. Gosc pisze, ze samochod zostal rozebrany do jamniejszej srubki, a linka predkosciomierza pomalowana, zamek maski bagaznika pomalowany, sruby reflektorow pomalowane, szpilki amortyzatorow pomalowane, zbiorniczek plynu hamulcowego pomalowany, przewody hamulcowe przy pompie pomalowane, ba - nawet filtr oleju i alternator nosi slady malwoania nadwozia.... Jesli tak bylo wszystko robione, to jabymodpuscil. Ale ja jestem wrazliwy na takie rzeczy.

EDIT:

W ogole dziwny ten samochod,. Niby zroil swapa, zrobil jedynie kilka kilometrow, podczas ktorych zdazyl go pomalowac brudzac lakierem silnik, a juz rdza wylazi nad tylna prawa lampa....

Napisano
  • Autor

> A tu kolega :D

A tu info z głównego wątku chaja.gif

Quote:

Wrzucajmy też fotki oprócz linków, dzięki temu nawet jak aukcja zniknie to dalej będzie widać, co wrzucalismy

zlosnik.gif

Napisano

> A tu info z głównego wątku

> Quote:

> Wrzucajmy też fotki oprócz linków, dzięki temu nawet jak aukcja zniknie to dalej będzie widać, co

> wrzucalismy

No poprawione :D

Napisano
  • Autor

> No poprawione :D

Git zlosnik.gif

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Quote:

Wrzucajmy też fotki oprócz linków, dzięki temu nawet jak aukcja zniknie to dalej będzie widać, co wrzucalismy

Napisano

> Quote:

> Wrzucajmy też fotki oprócz linków, dzięki temu nawet jak aukcja zniknie to dalej będzie widać, co

> wrzucalismy

już jakiś czas wisi

286651801-fiat133.jpg

post-26828-14352518887599_thumb.jpg

Napisano

> 2500 za lampe

Przecież napisał, że kumpel sprzedaje. Przynajmniej szczerze. Kumpel podzieli się zyskiem. 2500 za lampę to chyba niezła przebitka. cfaniak.gif

A tak na serio, to raz dostałem ostrzeżenie za podobne "pieniactwo", bo w ogłoszeniach był 125p z 1982 r. bez fiatowskich oznaczeń - rasowe FSO z bocznymi kierunkami. Zapytałem grzecznie, o co tutaj chodzi. W odpowiedzi (która NB nie padła) mój post poleciał w kosmos, a ja dostałem osta od jednej mendy.

Napisano

> 2500 za lampe

A nawet nie ma jej zdjęcia grinser006.gif

Napisano

ja się nie znam, w rozmowie mi mówił, że 2500 za furę spineyes.gif

nawet nie przeczytałem uważnie aukcji zlosnik.gif zawsze jak ktoś by był zainteresowany może pisać/dzwonić i dowiedzieć się u źródła zlosnik.gif

Napisano

> imo 73 to to nie jest, prędzej 83

> imo 73 to to nie jest, prędzej 83

Ktoś ewidentnie ściemnia.

Auto pasuje do rocznika >83, aczkolwiek wtedy ten silnik 1300 jest dość nietypowy.

Napisano

> Ktoś ewidentnie ściemnia.

> Auto pasuje do rocznika >83, aczkolwiek wtedy ten silnik 1300 jest dość nietypowy.

Racja ok.gif w ogóle dziwny ten opis tej aukcji.

Napisano

> Ktoś ewidentnie ściemnia.

> Auto pasuje do rocznika >83, aczkolwiek wtedy ten silnik 1300 jest dość nietypowy.

Może buda wymieniona. Ale razem z wnętrzem? No i koła też coś za nowe, choć to akurat niewiele znaczy. Faktem jest natomiast, że na 1983 też ten fiat nie wygląda. Przynajmniej ja nie pamiętam żadnego białego z tego rocznika.

Napisano

> ja się nie znam, w rozmowie mi mówił, że 2500 za furę

> nawet nie przeczytałem uważnie aukcji zawsze jak ktoś by był zainteresowany może pisać/dzwonić i

> dowiedzieć się u źródła

No to jak coś wrzucasz na AK to się dowiedz dokładnie żeby potem nie było zgrzytów

Napisano

> No to jak coś wrzucasz na AK to się dowiedz dokładnie żeby potem nie było zgrzytów

no dobr... ale tak czy siak- poza tą nieszczęsną lampą - nie widzę nic tam strasznego.. totalnie się nie znam na tych autach i różnicach w rocznikach frown.gif

Dla mnie podejrzany by był wielopunkt w dajmy na to SC@98 czy krótkie migacze w takim ad2004 biglaugh.gif ale w 125 to ja jestem zieleń.

Wrzuciłem, bo wspominał mi o tym aucie, że niestety musi go sprzedać- ale widzę, że już fachury się dopatrzyły szeregu nieporozumień w opisie i foto... oink.gif

• 1 miesiąc później...
  • 3 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Quote:

Prześliczny maluch zachowany w idealnym stanie.

Autko wywołuje zachwyt innych kierowców na drodze.

Wygląda jakby dopiero co opuścił polmozbyt.

Technicznie w idealnym stanie, wizualnie również.

Zawsze był garażowany, nie był użytkowany zimą, dzięki czemu nie ma żadnej korozji.

A to co? alien.gif

kaszanax.jpg

---> klik ok.gif

Napisano

'Polmozbyt' to taki warsztat blacharski...

Napisano

> A to co?

Oj tam, oj tam...Wgniotka mała, w końcu nówka sztuka to to nie jest a wszyscy by chcieli idealne i bez ryski auto co już dawno pełnoletnie jest... zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Oj tam, oj tam...Wgniotka mała, w końcu nówka sztuka to to nie jest a wszyscy by chcieli idealne i

> bez ryski auto co już dawno pełnoletnie jest...

Czytałeś opis? zlosnik.gif

Napisano

> Czytałeś opis?

No idealny przecież...Podobnie jak i każdy "tedeik" od dziadka z Niemiec... rotfl.gif Jak można tak "tedeiki" zachwalać to można i ciut pogniecionego malucha zlosnik.gif

Napisano

> Panowie wiecie coś o tym egzemplarzu ??

> http://allegro.pl/wartburg-delux-1978r-licytacja-i3119969908.html

> interesuje mnie on bardzo

Miodzio. serduszka.gif

Kilka lat temu jechaliśmy z żoną po Wartburga, już było wszystko ustalone tylko że gdy ona zobaczyła co to za samochód to powiedziała że takiego kanciastego w życiu na placu nie chc oglądać. buu.gif

Napisano

> Miodzio.

> Kilka lat temu jechaliśmy z żoną po Wartburga, już było wszystko ustalone tylko że gdy ona

> zobaczyła co to za samochód to powiedziała że takiego kanciastego w życiu na placu nie chc

> oglądać.

jezu jezu, co Wy tak tych bab słuchacie - ja zawsze najpierw kupuje a potem pokazuje zlosnik.gif

Napisano

> jezu jezu, co Wy tak tych bab słuchacie - ja zawsze najpierw kupuje a potem pokazuje

No i tak zasadniczo robię.... zlosnik.gif

Ale auto trudniej schować niz wiatrówkę... zlosnik.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

NIe chce mi się czytać całości, ale wrzucę ukacje AGA-MET:

raz

daw

Sam brałem od nich rometa 750 - faktycznie właściciel likwiduje kolekcję. ok.gif