Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wypadek Roberta Kubicy

Featured Replies

Napisano

> Tutaj

Dzięki już znalazłem....

Powiem tak....

Nie wiedziałem, że w tak krótkim tekście

można napisać tyle pierdół... facepalm.gif

Napisano

> Tutaj

to tzw. kompletny brak obeznania z tematem i jej smarowanie chyba jest już rutynowe - jest temat i jest tekst a głupki niech czytają, mówię krótko ŻENADA !!! no.gifno.gif

Napisano

> to tzw. kompletny brak obeznania z tematem i jej smarowanie chyba jest już rutynowe - jest temat i

> jest tekst a głupki niech czytają, mówię krótko ŻENADA !!!

Nic dodać nic ująć. Poniżej krytyki facepalm.gif

Napisano

> Dzięki już znalazłem....

> Powiem tak....

> Nie wiedziałem, że w tak krótkim tekście

> można napisać tyle pierdół...

Kocie który fragment podoba Ci się najmniej?

Trochę prawdy w tym co pisze jest, w sensie działania mediów zwłaszcza ok.gif

Napisano

> Kocie który fragment podoba Ci się najmniej?

> Trochę prawdy w tym co pisze jest, w sensie działania mediów zwłaszcza

kawałek o mediach owszem tak ale zauważ ona też nie została obojętna - no i nie została pisząc o pierdołach!!! nie płaci składek ZUS albo do biednych nie należy czy takie ocenianie bez znania Roberta przystoi dla takiego publicysty jak Pani Środa??? moim zdaniem stanowczo NIE!!! chłopak całe swoje życie poświęcił aby być jak najlepszym i robić to co kocha a, że ma możliwość czerpać z tego profity to tylko powinniśmy się cieszyć, że mamy takiego utalentowanego rodaka!!! podejrzewam, że Robert zapłacił więcej za super licencję aby móc jeździć w F1 niż ona płaci składki ZUS do końca życia cool.gif więc mówię stanowcze NIE takim pierdołom

Napisano

> Kocie który fragment podoba Ci się najmniej?

> Trochę prawdy w tym co pisze jest, w sensie działania mediów zwłaszcza

Działanie mediów owszem

czyli "dwa zdania" z calego tekstu,

w którym pisze więcej pierdół niż fragment o mediach wart..

Napisano

> Działanie mediów owszem

> czyli "dwa zdania" z calego tekstu,

> w którym pisze więcej pierdół niż fragment o mediach wart..

Źle napisała o Kubicy i barierce - ten akapit, reszta jest całkiem niezła zlosnik.gif

Napisano

Nawet ja bym wiał wielką motywację, żeby szybko wrócić. Powód poniżej zlosnik.gif

284703749-foto.phpsa.jpg

Ponoć nawet sam Robert go sugerował - czyżby dodatkowy bodziec ? hehe.gif

post-48679-14352511586942_thumb.jpg

Napisano

> Nawet ja bym wiał wielką motywację, żeby szybko wrócić. Powód poniżej

> Ponoć nawet sam Robert go sugerował - czyżby dodatkowy bodziec ?

Nick jeszcze bez czasu alee wykonał instalacyjne cool.gif

Aktualizacja

Pierwsze okrążenie pomiarowe Heidfelda: 1:29,574.

Aktualizacja

Nick Heidfeld wykręca 1:21,933 i w tym momencie Witek płacze beksa.gif

Napisano

> Nick jeszcze bez czasu alee wykonał instalacyjne

> Aktualizacja

> Pierwsze okrążenie pomiarowe Heidfelda: 1:29,574.

> Aktualizacja

> Nick Heidfeld wykręca 1:21,933 i w tym momencie Witek płacze

Heidfeld jest najlepszym wyborem jaki mógł zrobić zespół Lotus Renault. Wszyscy ich pozostali kierowcy rezerwowi/testowi nie nadają się do rozwijania bolidu od samego początku sezonu, zresztą ich umiejętności nie pozwalałyby zajmować miejsc w pierwszej 10. Biorąc pod uwagę, że tegoroczny bolid Renault zapowiada się bardzo interesująco, to jestem pewien, że Nick co każdy wyścig, będzie przywoził dobry zestaw punktów. A Vitaly? Jak w poprzednim sezonie - czasem dojedzie (z punktami). wink.gif

Napisano

> Heidfeld jest najlepszym wyborem jaki mógł zrobić zespół Lotus Renault. Wszyscy ich pozostali

> kierowcy rezerwowi/testowi nie nadają się do rozwijania bolidu od samego początku sezonu,

> zresztą ich umiejętności nie pozwalałyby zajmować miejsc w pierwszej 10. Biorąc pod uwagę, że

> tegoroczny bolid Renault zapowiada się bardzo interesująco, to jestem pewien, że Nick co każdy

> wyścig, będzie przywoził dobry zestaw punktów. A Vitaly? Jak w poprzednim sezonie - czasem

> dojedzie (z punktami).

no i Nick wykręca 1:21,270 i wskakuje na 4 miejsce cool.gif

Napisano

> no i Nick wykręca 1:21,270 i wskakuje na 4 miejsce

1,2 sec lepiej niż "objeżdżony" Vitek wczoraj grinser006.gif

Napisano

> no i Nick wykręca 1:21,270 i wskakuje na 4 miejsce

2 Heidfeld Renault 1m20.942s +0.449 palacz.gif

No i stało się:

1 Heidfeld Renault 1m20.361 oink.gif

Napisano

> 2 Heidfeld Renault 1m20.942s +0.449

ambitnie podchodzi, zwietrzył szansę ok.gif

Napisano

Pod publikę...

Napisano

> Pod publikę...

Może trochę...bo mu zależało by zastąpić Kubicę, ale spójrzmy też na inną rzecz - to jest czas o ponad 2 s lepszy niż wczorajszy czas Pietrowa. To że to nie świadczy od razu, że Lotus Renault jest najszybszy w stawce, to wiadomo.

Żeby się nie dublowało przypominam - ten wątek jest o Kubicy, a o nadchodzącym sezonie i testach dyskutujemy w temacie podwieszonym.

Napisano

> Żeby się nie dublowało przypominam - ten wątek jest o Kubicy, a o nadchodzącym sezonie i testach

> dyskutujemy w temacie podwieszonym.

e7d957746997a9a9b2bb8a43ffbf7d4a,10,1.jpg

claps.gif

Napisano

tez tego mu zycze.

Ale powiem ze po wypadku pozostaje nadal pewne rozgoryczenie "po co wzial udzial w tym rajdzie"?

PS. pozwol ze skopiuje Twoj podpis.

Napisano

> Ale powiem ze po wypadku pozostaje nadal pewne rozgoryczenie "po co wzial udzial w tym rajdzie"?

Sam Robert już odpowiedział-oprócz pasji to doskonały trening.

Jego szef nadal nie zabrania im brać udziału w takich imprezach, a myślę, że zna się lepiej niż którykolwiek z Nas ok.gif

Na ciężarówce, którą jeżdżę mam napis "FORZA KUBICA". Dziś wcześnie rano na autostradzie wyprzedzała mnie inna ciężarówka i zaczęła migać kogutami i długimi. Pierwsza myśl-Polak, ale nie-ciężarówka Mclarena, a z tyłu miał "Szybkiego powrotu do zdrowia Robert". Bardzo miły poranek... ok.gif

Napisano

> ambitnie podchodzi, zwietrzył szansę

mam nieodparte wrażenie, że Heidfeld będzie się w tym sezonie liczył w walce o mistrzostwo... drive.gif

Napisano

> PS. pozwol ze skopiuje Twoj podpis.

Proszę bardzo jak najbardziej smile.gif

forza.jpg

>Na ciężarówce, którą jeżdżę mam napis "FORZA KUBICA". Dziś wcześnie rano na autostradzie wyprzedzała mnie inna ciężarówka i zaczęła migać kogutami i długimi. Pierwsza myśl-Polak, ale nie-ciężarówka Mclarena, a z tyłu miał "Szybkiego powrotu do zdrowia Robert". Bardzo miły poranek.

rośnie serce a czasem łezka się kręci jak widzi się takie obrazki, ja osobiście nie przypuszczałem, że on ma taki szacun wśród ludzi shocked.gif piękna sprawa jednym słowem !!! dumam nad naklejką taką jak wyżej na samochodzik cool.gif

Napisano

> dumam nad naklejką taką jak wyżej na samochodzik

Kącikowy producent powiadomiony zlosnik.gifok.gif

Napisano

Słabo widać aleee jak ktoś się przyjrzy mocniej to widać Robercika kask na czole kasku Alonsoooo

1297593620.jpg

powiększenie smile.gif

169959.jpg

Napisano

> rośnie serce a czasem łezka się kręci jak widzi się takie obrazki, ja osobiście nie przypuszczałem,

> że on ma taki szacun wśród ludzi piękna sprawa jednym słowem !!! dumam nad naklejką taką jak

> wyżej na samochodzik

Ja przeglądam Brytyjskie fora i serwisy F1 i jest na nich nieporównywalnie mniej krytyki i "jadu" po adresem Roberta. W pracy kilka osób interesuje się od dawna F1 i wiedzą, że jego droga na szczyt była trudniejsza, niż większości kierowców. Teraz zespół przyjął brytyjskie "obywatelstwo" i do tego te barwy, starsi fani chcieliby zobaczyć ich na samym przodzie stawki. Mój kierownik od zawsze kibicuje Mclarenowi i mówi, że jak ktoś ma już być szybszy, to niech to będzie Kubica w czarno-złotym Lotusie.

Napisano

dumam nad naklejką taką jak

> wyżej na samochodzik

też byłbym chętny cool.gif

Napisano

> Sam Robert już odpowiedział-oprócz pasji to doskonały trening.

> Jego szef nadal nie zabrania im brać udziału w takich imprezach, a myślę, że zna się lepiej niż

> którykolwiek z Nas

Jeden z dziennikarzy, który odwiedził Roberta w czwartek zapytał go

"PA: Kiedy wróci pan na tor Formuły 1, będzie pan jeszcze startował w rajdach?

RK: Nie wiem, zastanowię się wtedy."

Napisano

> Ja przeglądam Brytyjskie fora i serwisy F1 i jest na nich nieporównywalnie mniej krytyki i "jadu"

> po adresem Roberta.

Ja też jakiś czas temu przerzuciłem się z polskich stron o F1 na brytyjskie - właśnie ze względu na to że na polskich jest tyle jadu. Nawet jak nasz jeździ to zawsze dostaje na polskich forach screwy.gif Na angielskich żaden kierowca nie dostaje tak ostro jak Kubica w Polsce. Teraz zajrzałem z ciekawości któregoś dnia, licząc żę ludzie się opamiętali.. ale nie - jest jeszcze gorzej. Polscy dziennikarze też uprawiali większy "sensacjonizm" i "czarnowidztwo" niż zagraniczni. Smutne to jest i dobrze ze Kubica tego nie widzi. To w ogóle jest jakiś większy problem, bo dotyczy nie tylko Kubicy, nie tylko sportowców, ale wielu cenionych w świecie polaków - szanowani na świecie, są mieszani z błotem w ojczyźnie.

Napisano

daleko nie trzeba szukać: dziś Małysz był trzeci, a już słyszałem, że jest cienki, bo nie wygrywa facepalm.gif

Napisano

Reportaż zgrany przez usera z innego forum:

Napisano

> rośnie serce a czasem łezka się kręci jak widzi się takie obrazki, ja osobiście nie przypuszczałem,

> że on ma taki szacun wśród ludzi piękna sprawa jednym słowem !!! dumam nad naklejką taką jak

> wyżej na samochodzik

Wiadomo coś na temat tych nalepek.

Napisano

> Wiadomo coś na temat tych nalepek.

jestem w trakcie realizacji wink.gif jak skończę dam znać cool.gif

Napisano

> daleko nie trzeba szukać: dziś Małysz był trzeci, a już słyszałem, że jest cienki, bo nie wygrywa

budzę się z rana włączam TVN24 a tam na wejście Marcin Żebrowski rozmawia z niezidentyfikowanym przeze mnie gościem i ten gościu nawija coś o Robercie i gada jakieś głupoty, że Robert jest słabym kierowcą nono.gif bo wygrał jeden wyścig i to przez to, że Hamilton nie dojechał mad.gif ale mi podniósł ciśnienie chłop ... ciekawi mnie co on tam więcej gadał bo ja trafiłem tylko na ten fragment

Napisano

> Słabo widać aleee jak ktoś się przyjrzy mocniej to widać Robercika kask na czole kasku Alonsoooo

> powiększenie

icon_eek.gifclaps.gifwaytogo.gif

Napisano

> Renault zadowolone z postępów Heidfelda

ciekawe jak renia postąpi gdy Nick zacznie mocno pkt w wyścigach hmm.gif

zakładając że Robert będzie w stanie wrócić w połowie sezonu ... wywala Nicka, Vita, a może Kubek nie wróci icon_rolleyes.gif

duet Kubica, Heidfeld byłby ciekawy cool.gif

Napisano

> ciekawe jak renia postąpi gdy Nick zacznie mocno pkt w wyścigach

> zakładając że Robert będzie w stanie wrócić w połowie sezonu ... wywala Nicka, Vita, a może Kubek

> nie wróci

spodziewam się, że może tak być icon_rolleyes.gif

> duet Kubica, Heidfeld byłby ciekawy

ciekawy? Chyba żartujesz. Nie mogę patrzeć na heidfelda. Zadufany w sobie gość no.gif a za kubicą ciągnie się niestety jak smród po gaciach facepalm.gif

Napisano

> budzę się z rana włączam TVN24 a tam na wejście Marcin Żebrowski rozmawia z niezidentyfikowanym

> przeze mnie gościem i ten gościu nawija coś o Robercie i gada jakieś głupoty, że Robert jest

> słabym kierowcą bo wygrał jeden wyścig i to przez to, że Hamilton nie dojechał ale mi

> podniósł ciśnienie chłop ... ciekawi mnie co on tam więcej gadał bo ja trafiłem tylko na ten

> fragment

No i TVN doigrało się.

"Z uwagi na podawanie nieprawdziwych informacji władze szpitala podjęły decyzję o usunięciu z terenu placówki ekipy kanału TVN24."

jakiś tekst

Napisano

Zarzeczny zaszalał zlosnik.gif

Robert Kubica miał wypadek. Właściwie to nie na kolumny sportowe, ale… stało się podczas rajdu. Oczywiście mógłbym powtórzyć banały, że życzę powrotu do zdrowia i tak dalej, i tak dalej… Ale ja życzę rajdowcom czegoś więcej i czegoś znacznie trudniejszego. Opamiętania.

facepalm.gif

Napisano

> Zarzeczny zaszalał

> Robert Kubica miał wypadek. Właściwie to nie na kolumny sportowe, ale… stało się podczas

> rajdu. Oczywiście mógłbym powtórzyć banały, że życzę powrotu do zdrowia i tak dalej, i tak

> dalej… Ale ja życzę rajdowcom czegoś więcej i czegoś znacznie trudniejszego.

> Opamiętania.

Po co wklejasz takie bzdury. Szkoda czau i nerwów na czytanie takiego bełkotu.

Napisano

> budzę się z rana włączam TVN24 a tam na wejście Marcin Żebrowski rozmawia z niezidentyfikowanym

> przeze mnie gościem i ten gościu nawija coś o Robercie i gada jakieś głupoty, że Robert jest

> słabym kierowcą bo wygrał jeden wyścig i to przez to, że Hamilton nie dojechał ale mi

> podniósł ciśnienie chłop ... ciekawi mnie co on tam więcej gadał bo ja trafiłem tylko na ten

> fragment

znalazłem gościa co mnie dzisiaj zdenerwował sciana.gifczytaj to!!!

Napisano
  • Autor

> Zarzeczny zaszalał

> Robert Kubica miał wypadek. Właściwie to nie na kolumny sportowe, ale… stało się podczas

> rajdu. Oczywiście mógłbym powtórzyć banały, że życzę powrotu do zdrowia i tak dalej, i tak

> dalej… Ale ja życzę rajdowcom czegoś więcej i czegoś znacznie trudniejszego.

> Opamiętania.

Musi jakimś śmiesznym autkiem jeździć facet i mu przedłużenia brakuje hehe.gif

Frustraci są wszędzie wink.gif

Napisano

> A Lauda znów ma jakieś wątki do Kubicy i wytyka mu, że nie powinien jeździć w rajdach, gdy jest

> zatrudniony w F1.

Lauda to stary faszysta i zawsze miał jakieś ale do Kubicy no.gif

od jakiegoś czasu mam wrażenie, że zmienił się w starego zrzędę i tylko krytykuje, nie tylko Roberta. Wiedzę w temacie ma na pewno ogromną, ale chyba powoli mu się miesza troszkę.

Napisano

> Po co wklejasz takie bzdury. Szkoda czau i nerwów na czytanie takiego bełkotu.

w zasadzie masz racje zlosnik.gif

Napisano

> Wiadomo coś na temat tych nalepek.

Podłubałem troszku i udało mi się w końcu wydziergać wektorka z tego jpg cool.gif deczko go poprawiłem i wstawiłem kącikowe logo na kombinezon. czekam na sugestie co i jak poprawić smile.gif

forza_kubica11.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.