Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wypadek Roberta Kubicy

Featured Replies

Napisano

> Czyżby od dawna ciągnąca się historia z Robertem w Ferrari znów ujrzała światło dzienne?

Pismaki nie maja o czym pisać to znowu plotą trzy po trzy.

Napisano

> Pismaki nie maja o czym pisać to znowu plotą trzy po trzy.

Ted Kravitz nie jest jakąś wyrocznią, ale nazywanie go pismakiem (w domyśle obraźliwie) jest przesadą.

Napisano

> Czyżby od dawna ciągnąca się historia z Robertem w Ferrari znów ujrzała światło dzienne?

Taki wątek przewija się od dawna, ale wypadek do pozytywnego finału raczej nie przyczyni się no.gif

A Todtowi po prostu wypadało odwiedzić Kubicę ok.gif

Napisano

Nick też dobrze się wypowiedział. Ostatnio dobre teksty sprzedaje - widać, że wcześniej BMW swoje robiło sick.gif

W wypowiedzi Alonso bardzo ciekawe informacje. Nie wiedziałem, że znają się już od kartingu icon_eek.gif.

Napisano

> Nick też dobrze się wypowiedział. Ostatnio dobre teksty sprzedaje - widać, że wcześniej BMW swoje

> robiło

> W wypowiedzi Alonso bardzo ciekawe informacje. Nie wiedziałem, że znają się już od kartingu .

Nom kiedyś na spotkaniu Renault nie pamiętam w którym roku przyjechał Alonso i Trulli i padło pytanie czy znają jakiegoś Polaka i Alonso powiedział że zna Kubicę a Trulli myślał że Robert jest Włochem to on jest Polakiem yikes.gif

Napisano

> Witia

To miał być chyba żart jednak wydaje mi się, że Robert go nie ma w kontaktach rotfl.gif

Napisano

> Rubens dowalił

> Bardzo fajny gest kierowców

ok.gifhehe.gif

Napisano

> Rubens dowalił

ze zmniejszeniem nosa ? shocked.gifgrinser006.gif

Napisano
Czarno widzę powrót ! W sobotę kolejna operacja łokcia crazy.gif
Napisano

> Czarno widzę powrót ! W sobotę kolejna operacja łokcia

Niema co przesadzać. "Jej Celem ma być przywrócenie normalnego funkcjonowania prawej ręki – poinformował rzecznik szpitala".

Wiedza co robią. Ja tam cały czas jestem dobrej myśli.

Napisano

> Czarno widzę powrót ! W sobotę kolejna operacja łokcia

Cieszmy się z tego, że żyje...

Napisano

> Niema co przesadzać. "Jej Celem ma być przywrócenie normalnego funkcjonowania prawej ręki

> – poinformował rzecznik szpitala".

> Wiedza co robią. Ja tam cały czas jestem dobrej myśli.

No nie wiem czy wszystko jest zgodne z prawdą .

Jeszcze wczoraj podawali, ze Robert nie będzie miał już operacji !

Napisano
hehe.gifok.gif
Napisano

> No nie wiem czy wszystko jest zgodne z prawdą .

> Jeszcze wczoraj podawali, ze Robert nie będzie miał już operacji !

Nigdy się tego nie dowiemy. Ja tam nadal jestem optymista i liczę ze Robert wróci pod koniec sezonu (na ostatnie dwa GP)

Napisano

> Nigdy się tego nie dowiemy. Ja tam nadal jestem optymista i liczę ze Robert wróci pod koniec sezonu

> (na ostatnie dwa GP)

Oby ! Bardzo bym tego chciał smile.gif

Napisano

> Nigdy się tego nie dowiemy. Ja tam nadal jestem optymista i liczę ze Robert wróci pod koniec sezonu

> (na ostatnie dwa GP)

Dobrze by było, ay mógł pokazać, że jeszcze daje radę przed rozdaniem na sezon 2012.

Napisano

> Dobrze by było, ay mógł pokazać, że jeszcze daje radę przed rozdaniem na sezon 2012.

Spokojnie, massa ile pauzował?

Myślę, że RK to na tyle uznana marka, że nie będzie miał problemów z teamem...

Napisano

> Rozmowa z lekarzem teamu Lotus Renault...

> KLIK...

Panowie, wszyscy liczymy że Roberta ujrzymy szybko na torze ale umknęła nam tu jedna rzecz. Gdyby nie zadyma w Bahrajnie, już dzisiaj siedzielibyśmy przed telewizorami i sprawdzalibyśmy, czy Quick-Nick (czy jak on tam siebie nazywa) w godny sposób zastępuje naszego kierowcę. zlosnik.gif Bo to właśnie na 13-go marca zaplanowano pierwsze GP w tym sezonie.

Napisano

Mi jest to na rękę - jeszcze bardziej zespołom zlosnik.gif Bahrajn to nudne widowisko z szerokimi poboczami - bezpłciowy klimat. Co innego Australia... ranne godziny, wymagający tor, rozpierducha hehe.gif

Napisano

> Spokojnie, massa ile pauzował?

> Myślę, że RK to na tyle uznana marka, że nie będzie miał problemów z teamem...

Ferrari czeka , Vettel zostaje w RB ... wink.gif

Napisano

Ja liczę że wróci w tym sezonie. Realnie oceniając szansę to moim zdaniem wróci w tylko jako testowy w Lotus Renault GP. Te dodatkowe zabiegi jednak oddaliły jego szanse na szybki powrót. sob.gif

Napisano

> Ferrari czeka , Vettel zostaje w RB ...

słychać plotki o ewentualnym przejściu Hamiltona do RB. Pojawiły się zaraz po zmianie managera hmm.gif

Co do Roberta, to mnie niepokoi trochę zdanie "...stan pacjenta nie pozwalał na transport..."

Napisano

> KLIK

> KLIK 2

> Chyba leczenie idzie w dobrym kierunku

napiszę !!!

od soboty katuje w F1 2010 na xboxie i jeżeli Kubica wróci na tor to jadę na 99,9% na wyścig z jego udziałem !!!!

Napisano

> napiszę !!!

> od soboty katuje w F1 2010 na xboxie i jeżeli Kubica wróci na tor to jadę na 99,9% na wyścig z jego

> udziałem !!!!

to masz jeszcze dużo dużo czasu

Napisano

> to masz jeszcze dużo dużo czasu

na poziomie hard czasy gorsze od 1 o 10 sekund od ostatniego o 5-4 zlosnik.gif mam czas aby się doszkolić. Sam wyścig to już masakra 270751858-jezyk.gif

Napisano

Jeździsz jak Chandhok zlosnik.gifgrinser006.gif

Napisano

> Jeździsz jak Chandhok

lepiej jak chandok niż jak petrov biglaugh.gif

Napisano

> lepiej jak chandok niż jak petrov

widziałeś jak go Witek po zewnętrznej łyknął ok.gifhehe.gifzlosnik.gif

Napisano

> jak kupie kierownicę to będzie lepiej

Ale jesteś świadomy po co są te strzałki na asfalcie?? zeby.GIF

• 2 tygodnie później...
Napisano

Na rozluźnienie zlosnik.gif

284864393-robert.jpg

post-48679-1435251222972_thumb.jpg

Napisano

> Na rozluźnienie

myślę, że jednak Witek miałby inną minę hehe.gifhehe.gifhehe.gifgrinser006.gif

Napisano

> myślę, że jednak Witek miałby inną minę

Na powaznie, ktos wie jakie sa miedzy nimi relacje?

W wywiadach nie slyszalem zadnej nuty niezgody.

Napisano

> Na powaznie, ktos wie jakie sa miedzy nimi relacje?

> W wywiadach nie slyszalem zadnej nuty niezgody.

Relacje są takie, że Robert nie ma do niego nawet numeru telefonu... Wcześniej Witek żartował sobie w życzeniach, że jak by co to ma mu dać znać i że ma nadzieję iż posiada do niego numer.

Po Australii Robert wysłał sms-a do Boullier'a aby ten pogratulował Witalijowi. Jak widać relacje są nawet chyba gorsze niż Nickiem.

Co ciekawe Mikołaj Sokół to Nicka wymienia wśród osób z F1 z którym ma najlepszy kontakt. Na dodatek twierdzi, że można z nim pogadać na różne tematy.

Napisano

> Relacje są takie, że Robert nie ma do niego nawet numeru telefonu... Wcześniej Witek żartował sobie

> w życzeniach, że jak by co to ma mu dać znać i że ma nadzieję iż posiada do niego numer.

> Po Australii Robert wysłał sms-a do Boullier'a aby ten pogratulował Witalijowi. Jak widać relacje

> są nawet chyba gorsze niż Nickiem.

Albo zwyczajnie obojetne stad brak numeru telefonu. niewiem.gif

Napisano

> Na powaznie, ktos wie jakie sa miedzy nimi relacje?

> W wywiadach nie slyszalem zadnej nuty niezgody.

Chyba średnie. Jakoś w zimie w wywiadzie Witia żalił się że Robert z nim nie rozmawia i nie można się od niego niczego nauczyć. W odpowiedzi na to Kubica powiedział że on od Witii się nauczył jak wypadać z toru smile.gif

Napisano

> Chyba średnie. Jakoś w zimie w wywiadzie Witia żalił się że Robert z nim nie rozmawia i nie można

> się od niego niczego nauczyć. W odpowiedzi na to Kubica powiedział że on od Witii się nauczył

> jak wypadać z toru

I w praktyce zastosował nową wiedzę. Szybko się uczy waytogo.gif

Napisano

> Relacje są takie, że Robert nie ma do niego nawet numeru telefonu... Wcześniej Witek żartował sobie

> w życzeniach, że jak by co to ma mu dać znać i że ma nadzieję iż posiada do niego numer.

> Po Australii Robert wysłał sms-a do Boullier'a aby ten pogratulował Witalijowi. Jak widać relacje

> są nawet chyba gorsze niż Nickiem.

> Co ciekawe Mikołaj Sokół to Nicka wymienia wśród osób z F1 z którym ma najlepszy kontakt. Na

> dodatek twierdzi, że można z nim pogadać na różne tematy.

bo ten niemiec w gęby to nawet sympatyczny jest ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.