Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kupujemy Szybkie taczki 300KM +

Featured Replies

Napisano
Dnia 7.11.2017 o 01:53, OZI napisał:

@kravitz i co fajnie wciska ? emoji6.pngemoji106.pngemoji16.png

Sent from my iCrap using Tapacrap

Wciska fajnie, ale przecież wcisnę przez dwie sekundy maks, bo dalej już mam taką prędkość, że prawko zabiorą, albo w coś mocno przyoram.

Komfort na takim niskim profilu opon jest żaden, wozi po koleinach. Tryb sport skrzyni jest nieużywalny, bo ona szuka szczęścia na wysokich obrotach ciągle i prosząc żeby gazu mocniej wcisnąć, a ja jadę z dzieciakami do szkoły ;) Nawet kierownica za mała. Same problemy Panie ;]

Dużo bardziej bym był zadowolony z jakiegoś tapczana, ze skrzynią w stylu spokojnego hydraulika i większym silnikiem który się kręci.

Przyznam, że polowałem od pół roku na jakąś super Alfę Romeo 159 2.4 z automatem w idealnym stanie. Ostatnio nawet jakąś wynalazłem na mobile.de, za jakieś niebotyczne pieniądze. Zamówiłem firmę na sprowadzenie tego auta i.....drugiego dnia już tego auta nie było. Wycofali ogłoszenie i powiedzieli że wystawią może w lutym ponownie bo auto im potrzebne. To już przelało czarę goryczy i zdecydowałem się dłużej nie szukać jednorożca. Ale może jednak trzeba było szukać ;]

Dnia 7.11.2017 o 01:52, OZI napisał:

dostanę rozkaz kupić RC350

Wygląda na auto przekozak. Oby nie był zbytni hardcore w jeździe.

Napisano

7 godzin temu, OZI napisał:

Nie wiele więcej płac który jest jesCze u dealer-a z pre facelift.

Po facelift lista BTO ok 500 osób czeka u mnie na M2... fudge!

ale na m240i (nie do konca m)  czy m2?

bo w pl  roznica w cenie za prawdziwe m  jest znacznie wyzsza niz tych niby emek   m140i i m240i

Napisano
11 godzin temu, kravitz napisał:

Właśnie zanabyłem tylko średnio mocne 4 napędowe Mitsubishi Lancer, nawet i z automatem

rallyart-a z  cvt  kupiłeś ? ;] 

Napisano
4 minuty temu, mokrii napisał:

A byly w ogole bez cvt? ;)

Napisano
3 minuty temu, mokrii napisał:

Mam zwykłego Lancera z CVT od dosyć dawna, a teraz doszedł Ralliart z SST ;)

Oglądałem też EVO w tak zwanym "między czasie" i wiem na pewno, że dobrze że nie kupiłem EVO.

Wiem też że trzeba było kupować coś spokojniejszego ;]

Napisano
1 minutę temu, Maciej__ napisał:

evo  miało  jakieś dwusprzegłowe ;] 

sorry  pomerdalo mnie  sie  ;] 

rallyart  mial w  standarcie  2sprzeglową     -  pamięć nie ta  ;] 

Edytowane przez mokrii

Napisano
Teraz, mokrii napisał:

evo  miało  jakieś dwusprzegłowe ;] 

Evo to nie Ralliart ;)

Napisano
1 minutę temu, Maciej__ napisał:

Ralliarty są tylko z dwusprzęgłowym automatem od Getraga. Swoją drogą opinii dobrej te skrzynie nie mają jeśli chodzi o wytrzymałość.

W Ralliart jeszcze podobno jako tako wytrzymują, ale w EVO już się sypią.

Napisano
  • Autor

ale na m240i (nie do konca m)  czy m2?
bo w pl  roznica w cenie za prawdziwe m  jest znacznie wyzsza niz tych niby emek   m140i i m240i

M2 - teoretycznie nowe M2 to ok $90k żeby wyjechać na ulice z ubezpieczeniem, podatkami, bakiem paliwa etc - na moje - na twoje 250k PLN ale z ludzi na forum wynika ze ok 13% należy odjąć od tej ceny. Max discount jaki facet dostał na forum to 22%.

7d7b22e644d60469e93f5941e4897070.jpg

9d02546afa83d48b1372d61a8624c372.jpg

Napisano
2 godziny temu, OZI napisał:

Tylko widzisz jak nie przesadzasz to nikt cię za V nie sciagnie.

Przejechałem Texas ostatnio z 90mph - czasami 100mph z ruchem, 10-20 Highway Patrol - nie liczyłem.

Lokalne powiedzenie: cops catch stupid drivers not fast.

Czyli palisz opony, wyprzedzasz na Hoover lines - polecisz I za V.

I like it emoji106.png

ja rozumiem tylko mi chodzi o to kupowanie na siłę auta z przysp. do setki poniżej 5 sekund (jak to marekfloryda pisze że merc AMG to minimum bo reszta nie nadaje się do jazdy)

w normalnym ruchu nie ma to znaczenia czy auto ma do 100 kmh 4,5s czy ma 8,5 s - osiągi są w zupełności wystarczające.... a jeżeli chodzi o prędkość to tak samo: 160 kmh pojedzie Ci bez najmniejszego problemu zarówno auto z przysp. 4,5 s jak i z 8,5s

na tor autem nie jeździsz więc płącenie nie wiadomo ile $$$ za to żeby mieć kwitek na 4,5 s (które to 4,5 s wykorzystasz co najwyżej raz na tydzień a i to dla funu a nie z konieczności) - dla mnie mija się z celem - lepiej za 1/3 kasy albo i mniej, kupic normalne auto z osiągami na poziomi 7-8 s/100 kmh i już...

ale kto bogatemu zabroni......

Napisano

Ten obrazek wytłumaczy zasady jazdy na FL i przydatność samochodu z dużym silnikiem:
f6fc19942973f0dd09dc342ad27bba3c.jpg

Sent from my refurbished iPhone 5 using Tapatalk

Napisano
Ten obrazek wytłumaczy zasady jazdy na FL i przydatność samochodu z dużym silnikiem:
f6fc19942973f0dd09dc342ad27bba3c.jpg&key=3378e31db0b91335c5e70014267481d8a138db5fe828e8c1269a990139982098

Myślisz że 80 mph pojedzie tylko auto o mocy 400 KM i więcej?

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

Napisano
Myślisz że 80 mph pojedzie tylko auto o mocy 400 KM i więcej?

200 MPH wymaga jednak kilku KM.

Napisano

200 MPH wymaga jednak kilku KM.

A w ilu miejscach masz możliwość legalnie w tyle pojechać?

Napisano

jego bida wersja i tak nie poleci 200mph  wiec po co pytasz :D

jak by doplacil to owszem ale nie ta ;]

Napisano
11 godzin temu, OZI napisał:

Tylko widzisz jak nie przesadzasz to nikt cię za V nie sciagnie.

Przejechałem Texas ostatnio z 90mph - czasami 100mph z ruchem, 10-20 Highway Patrol - nie liczyłem.

Lokalne powiedzenie: cops catch stupid drivers not fast.

Czyli palisz opony, wyprzedzasz na Hoover lines - polecisz I za V.

I like it emoji106.png

Tyle to można jeździć u nas całkowicie legalnie i byle 15 letni kompakt o mocy 100 KM do tego wystarczy.

Napisano
1 godzinę temu, Jantarel napisał:

1 godzinę temu, Jantarel napisał:

Tyle to można jeździć u nas całkowicie legalnie i byle 15 letni kompakt o mocy 100 KM do tego wystarczy.

To dość interesujące - gdzie w PL jest dopuszczona na drogach publicznych prędkość wyższa niż 140km/h? 

Co do samej prędkości - nie trzeba 100KM by osiągnąć sporo więcej :hehe:

Napisano

90 mph to 144 km/h. A tu chyba nie apteka. Poza tym mając na uwadze mocą rozporządzenia wprowadzoną tolerancję, to 150 km/h nie zawsze jest penalizowane.

Napisano
18 minut temu, Jantarel napisał:

90 mph to 144 km/h. A tu chyba nie apteka. Poza tym mając na uwadze mocą rozporządzenia wprowadzoną tolerancję, to 150 km/h nie zawsze jest penalizowane.

Aha, czyli 90mph to jednak ponad 140km/h, a 100mph to jeszcze więcej. Niestety, już prędkość 144 to nie jest "całkowicie legalnie", a co do tolerancji - tolerancja nie czyni z jazdy 150km/h jazdy legalnej. 

Napisano
11 godzin temu, futrzak napisał:

Aha, czyli 90mph to jednak ponad 140km/h, a 100mph to jeszcze więcej. Niestety, już prędkość 144 to nie jest "całkowicie legalnie", a co do tolerancji - tolerancja nie czyni z jazdy 150km/h jazdy legalnej. 

Oczywiście :skromny:

Halo, czy to przedszkole? ;]

Napisano
  • Autor
Yep, comfort jazdy autem o mocy 100KM jest niesamowity.

Sent from my Samsung Galaxy S8+ using Tapatalk

Napisano
26 minut temu, OZI napisał:

Yep, comfort jazdy autem o mocy 100KM jest niesamowity.

Sent from my Samsung Galaxy S8+ using Tapatalk

W miescie w korkach? Srednia predkosc <40 km/h. Mialem 70KM i20 i w zupelnosci wystarczal.

Napisano
  • Autor
W miescie w korkach? Srednia predkosc

Przecież temat poszedl -‚140 km/h i 75kW’ jest super. [emoji106] Więcej niż 100KM nie trzeba.

1. Automat tez nie potrzebny - noga niech się meczy. ( w mieście)
2. Hałas z malutkiego wyjącego silnika, tez jest ok.

3ci dzień z 1.5l jakieś 105KM... ani to wygodne, ani bezpieczne - No i gratis hałas przy 120km/h powoduje ze nie da się rozmawiać.

To tak po 600km ... [emoji90][emoji90][emoji90]

0c9ee1af53d910d261170c7f127ac0b0.jpg

Napisano

Przecież temat poszedl -‚140 km/h i 75kW’ jest super. [emoji106] Więcej niż 100KM nie trzeba.

1. Automat tez nie potrzebny - noga niech się meczy. ( w mieście)
2. Hałas z malutkiego wyjącego silnika, tez jest ok.

3ci dzień z 1.5l jakieś 105KM... ani to wygodne, ani bezpieczne - No i gratis hałas przy 120km/h powoduje ze nie da się rozmawiać.

To tak po 600km ... [emoji90][emoji90][emoji90]

0c9ee1af53d910d261170c7f127ac0b0.jpg&key=f582edb0c6a749631c9ed22184c72647181aef7da1836655fb9288c90073bfd0

Nirmalnie jakbys pisal o corvette Marka. Ani wygodne ani bezpieczne no i hałas z duzego ryczacego silnika gratis i noga się męczy w manualu ZTCP

Napisano
  • Autor

Nirmalnie jakbys pisal o corvette Marka. Ani wygodne ani bezpieczne no i hałas z duzego ryczacego silnika gratis i noga się męczy w manualu ZTCP

@DZIDA [emoji23]

@MarekFloryda

Ciekawe czy lekarstwo to samo stosuje?

30611943d97376bd9171033028257280.jpg

Jestem juz na 2 pigułce zanim na obiad pójdę i dalej mam szum wyjącego 1.5l ‚wystarczy’ 100KM auta [emoji33][emoji33][emoji33][emoji51]

Napisano

[mention=129563]DZIDA[/mention] [emoji23]

@MarekFloryda

Ciekawe czy lekarstwo to samo stosuje?

30611943d97376bd9171033028257280.jpg&key=c969f4bb315e0e5e2af22ee54b8cb4c2364f1cac9a8702f7b02fdef0776bcded

Jestem juz na 2 pigułce zanim na obiad pójdę i dalej mam szum wyjącego 1.5l ‚wystarczy’ 100KM auta [emoji33][emoji33][emoji33][emoji51]

Nie chodzi mi o popadanie ze skrajności w skrajność ale nie przesadzajmy ze do jazdy minimum 400 KM i wiecej musi byc bo inaczej się nie da jechać , kiedy to samo w normalnej jezdzie bedziesz miec dysponujac moca rzędu 200-250 KM.

Gdzie jeździsz ze potrzebujesz poniżej 5 sek do setki? Scigasz sie na 1/4 mili czy co? Nie zdążysz na zielonym ruszyć zanim sie czerwone zapali ? Czy jak?
Do wyprzedzania potrzebujesz? Przeciez macie wszedzie albo autostrady albo zwykle drogi ale za to tak dlugie i proste ze widzisz na przod odcinek 10 km a w dodatku samochody z naprzeciwka jada z częstotliwością 1 szt na pol godziny.

To szybciej w EU by taka moc byla potrzebna bo tu sa wąskie kręte i zatłoczone drogi.

Napisano

@OZI @DZIDA ma rację w 100%. :ok: Uważam że na drogi EU w przeciętnym samochodzie 150-200KM jest w zupełności wystarczające. :ok: Zasadniczo wszędzie gdzie są limity te 7-8s 0-100km/h i Vmax >200km/h jest spoko. :ok: 

PS. Mam Vectrę C 1.6 i po autostradzie jedzie 130km/h paląc 7l, nie hałasując wcale nadmiernie (bardziej dużo słychać opony), ja uważam że to nieźle. :ok: Chociaż osiągów brak i spod świateł nie ma się co ścigać. ;] Dla wizualizacji:

IMAG0017.thumb.jpg.fc6659c01671db02539f7c97adad02f5.jpgIMAG0005_small.jpg.1f5dcb5d0f1cfd51bbaa98881c456742.jpgWP_20170401_18_07_29_Pro_small.jpg.9d33e906ae5ef1cd58df4fb6e057def8.jpg

To ostatnie jako ciekawostka - odpalałem jeden z największych silników w Vectrze B (po prawej 2.5 V6 - było jeszcze 2.6 V6 i 3.0 V6 limitowana do 30szt. wersja) najmniejszym dostępnym w Vectrze C (1.6 po lewej). ;] I powiem Ci że to 1.6 tak samo jeździ po mieście jak to 2.5 V6. W trasie oczywiście V6 miała przewagę, i oczywiście korci mnie przekładka z 1.6 na 3.2 V6, ale tym 1.6 byłem w FR na Lazurowym Wybrzeżu i dojechałem tam swobodnie z prędkościami autostradowymi bez męczarni. :ok: Ty pokazałeś Note @OZI albo inny wasz odpowiednik, pamiętaj że głośność to w dużej mierze wyciszenie, a to jest gorsze w tańszych samochodach, a u Ciebie mały silnik = tani samochód. Ten sam silnik w dobrze wyciszonej limuzynie, typu takiej jak wasze V8 nie będzie w ogóle słyszalny. Przejedź się np. 1.6T w normalnych rozmiarów samochodzie, zobaczysz że jest ok mimo że silnik mały.

Kończąc wywód - też wolałem duże silniki i więcej mocy, ale nie mówmy zaraz że bez 400KM to się jechać po autostradzie nie da.

Napisano
Dnia 10/28/2017 o 13:25, Florydziak napisał:

napęd na 4 zabija całkowicie przyjemność z jazdy.

Powiedziałem to kolegom w pracy i mało nie pękli ze śmiechu ;l

Marku trzymaj jakiś poziom na MK. :(

Napisano
Dnia 11/6/2017 o 23:03, DZIDA napisał:

Marek ale po co wam auta z takimi osiągami jak macie policjanta na każdym rogu....

@DZIDA wpadnij kiedyś do mnie to Ci pokażę po co. ;]

Napisano
Dnia 11/7/2017 o 09:01, DZIDA napisał:

A w ilu miejscach masz możliwość legalnie w tyle pojechać?

Sądzę ,że w USA jest więcej torów niż w Polsce. ;]

Napisano
Sądzę ,że w USA jest więcej torów niż w Polsce. ;]
Ok. Pytanie moje brzmi: ile razy ty czy marek czy ozi na nich byliscie nowo zakupionym autem o mocy ponad 400 KM

Napisano
16 godzin temu, DZIDA napisał:

Ok. Pytanie moje brzmi: ile razy ty czy marek czy ozi na nich byliscie nowo zakupionym autem o mocy ponad 400 KM

Ja zero :ee:

Nigdy nie czułem potrzeby sprawdzać max-a. :old:

Myślisz ,że w USA wszyscy jeżdżą przepisowo po zwykłych drogach ? ;)

Napisano
25 minut temu, HanYs napisał:

Myślisz ,że w USA wszyscy jeżdżą przepisowo po zwykłych drogach ? ;)

Myślę że kupywanie auta o mocy pow. 400 KM vs. np. 200 KM nie ma żadnego uzasadnienia w kwestiach ekonomicznych, praktycznych, bezpieczeństwa itp.

Co do jazdy to IMO bardziej przepisowo niż w PL :] choć nie twierdzę żę 100% jeździe idealnie.... zawsze się trafi jakiś idiota...

ale czy to jest argument żeby kupić auto 400KM? bo lubię zapier...lać ? Jakoś w PL idioci potrafią zapieprzać jak debil nawet matizem czy pandą :] więc do tego 400 KM nie jest potrzebne. Jak masz sieczkę we łbie to i 40 KM wystarczy żęby zrobić z siebie idiotę lub się zabić....

po prostu nie rozumiem sensu kupienia auta 400 KM+ i jeżdżenia nim w normalnym ruchu.... jedyny argument jaki mi przychodzi do głowy to gul u sąsiada, ale myślałem że to cecha typowo polska..... i nie rozumiem narzekania żę auto poniżej 400 KM nie jedzie i nie da się nim jeździć....

Napisano
20 godzin temu, HanYs napisał:

Powiedziałem to kolegom w pracy i mało nie pękli ze śmiechu ;l

Marku trzymaj jakiś poziom na MK. :(

@Florydziak ma rację :ok: 

Napisano
4 minuty temu, DZIDA napisał:

Myślę że kupywanie auta o mocy pow. 400 KM vs. np. 200 KM nie ma żadnego uzasadnienia w kwestiach ekonomicznych, praktycznych, bezpieczeństwa itp.

Co do jazdy to IMO bardziej przepisowo niż w PL :] choć nie twierdzę żę 100% jeździe idealnie.... zawsze się trafi jakiś idiota...

ale czy to jest argument żeby kupić auto 400KM? bo lubię zapier...lać ? Jakoś w PL idioci potrafią zapieprzać jak debil nawet matizem czy pandą :] więc do tego 400 KM nie jest potrzebne. Jak masz sieczkę we łbie to i 40 KM wystarczy żęby zrobić z siebie idiotę lub się zabić....

po prostu nie rozumiem sensu kupienia auta 400 KM+ i jeżdżenia nim w normalnym ruchu.... jedyny argument jaki mi przychodzi do głowy to gul u sąsiada, ale myślałem że to cecha typowo polska..... i nie rozumiem narzekania żę auto poniżej 400 KM nie jedzie i nie da się nim jeździć....

Ty piszesz o toczydłach. O przewożeniu Cię z A do B. 

400 + to fun car. ;)

Napisano

Wydaje mi się ze tego nikt nie zrozumie zanim sobie nie pojeździ. Tej przyjemności 460 km nad którymi masz pełna władze (bo nie ma żadnych automatów) nie da się opisać, to trzeba spróbować. Ale w niedziele jedziemy do salony Tesli przymierzać się do czegoś przy czym Corvette to krowa i jestem ciekaw co nam z tego wyjdzie.

Napisano
Myślisz ,że w USA wszyscy jeżdżą przepisowo po zwykłych drogach ? [emoji6]
No nie mów że w seju niestety sprawdzałeś ;]
Znajdź mi centomaniaka który nie zna vmax swojego szerszenia.

tapatalked

Napisano

W tych kategoriach nawet zakup czegoś powyżej 25KM nie ma sensu. Pytanie kto kupuje samochód wyłącznie na ich podstawie.

tapatalked

Napisano

W tych kategoriach nawet zakup czegoś powyżej 25KM nie ma sensu. Pytanie kto kupuje samochód wyłącznie na ich podstawie.

tapatalked

Kupienie corvette żeby systematycznie wpadać na tor rozumiem ale zeby sie taczac nią 50 kmh po mieście nie rozumiem. Po trasie ganianie jest na krótką metę bo w końcu dostaniesz mandat i od wuja punktów. Albo jeszcze gorzej.. Wiec po co.. Autostrady bez ograniczen to w DE a nie USA.
Wiec IMO usadzanie sie na auto co ma mniej niz 5 sek./100 kmh. Spokojnie do normalnej jazdy starczy moc połowę mniejsza.
Czyli zostaje wwersja zeby sąsiadowi gul skoczył...

Napisano
5 godzin temu, format napisał:

Oczywiście ,że Seiczucha sprawdzałem :hehe:  @Dzida też ! 

Nawet film z tego mam :skromny:

Napisano
5 godzin temu, Florydziak napisał:

w niedziele jedziemy do salony Tesli przymierzać się do czegoś przy czym Corvette to krowa i jestem ciekaw co nam z tego wyjdzie.

Według mnie jedynym problemem Tesli jest waga. :(

Masz +1000 lbs w stosunku do Vette. 

Napisano
5 godzin temu, DZIDA napisał:

Kupienie corvette żeby systematycznie wpadać na tor rozumiem ale zeby sie taczac nią 50 kmh po mieście nie rozumiem. Po trasie ganianie jest na krótką metę bo w końcu dostaniesz mandat i od wuja punktów. Albo jeszcze gorzej.. Wiec po co.. Autostrady bez ograniczen to w DE a nie USA.
Wiec IMO usadzanie sie na auto co ma mniej niz 5 sek./100 kmh. Spokojnie do normalnej jazdy starczy moc połowę mniejsza.
Czyli zostaje wwersja zeby sąsiadowi gul skoczył...

A po co ludziom motocykle ?

Katapultujesz się ze świateł ! Nienormalne ? 

@DZIDA mocne auta dają przyjemność , tyle ;]

Napisano
7 godzin temu, format napisał:

Ja swoim często jeździłem z pedałem w podłodze i Vmax - ale ja miałem 700 ;]

Do normalnej jazdy wystarczy IMO 150 KM, najlepiej z turbo, by i momentu trochę było.

200 KM ma sens na drogę, ale więcej to już chyba tylko dla rozrywki :ok:

Napisano

Ja swoim często jeździłem z pedałem w podłodze i Vmax - ale ja miałem 700 ;]
Do normalnej jazdy wystarczy IMO 150 KM, najlepiej z turbo, by i momentu trochę było.
200 KM ma sens na drogę, ale więcej to już chyba tylko dla rozrywki :ok:

Ja jeździłem swoją taczką z vmax, dość upierdliwe, szczególnie że tempomat działa mi tylko do 180.
Wracając do 'normalnej jazdy'. Ja normalnie jeżdżę moim skuterem który ma teraz pewnie z 2 albo 3KM więc korzystając ze starej zasady pt. przebij niemądrą tezę tezą jeszcze głupszą, przebijam. Według mnie 2hp wystarczą do normalnej jazdy! :old:

BTW. Żeby nie było wątpliwości, ja bym się nie obraził gdyby moja astra miała dwa razy więcej mocy (ale obraziłbym się jednak jeśli miałoby to być okupione choćby 50% wzrostem zużycia paliwa). Wszystko jak zwykle rozbija się o kaskę.
BTW#2. Ciekaw jestem jakby zareagował kierownik jakiejś ciężkiej S-klasse gdybyś mu przedstawił swoją myśl o 150hp.

tapatalked

Napisano
27 minut temu, format napisał:

BTW#2. Ciekaw jestem jakby zareagował kierownik jakiejś ciężkiej S-klasse gdybyś mu przedstawił swoją myśl o 150hp.

No i mamy drugi parametr - masę :)

I wychodzi mi, że przyzwoicie byłoby mieć 100 KM na tonę. Teraz mam ciut nniej i tych paru kucyków brakuje. :hehe:

Kiedyś miałem 60 KM w Astrze i to było naprawdę mało ;]

Napisano
No i mamy drugi parametr - masę [emoji4]
I wychodzi mi, że przyzwoicie byłoby mieć 100 KM na tonę. Teraz mam ciut nniej i tych paru kucyków brakuje. :hehe:
Kiedyś miałem 60 KM w Astrze i to było naprawdę mało ;]

To dodaj jeszcze trzeci, indywidualne wymagania, bo dajmy na to ja mam circa 150 na tonę i mi bardzo brakuje mocy. Inna sprawa że mam zły napęd.

tapatalked

Napisano
3 godziny temu, format napisał:

To dodaj jeszcze trzeci, indywidualne wymagania, bo dajmy na to ja mam circa 150 na tonę i mi bardzo brakuje mocy. Inna sprawa że mam zły napęd.

Hehe. Indywidualna sprawa. Trundo wydać obiektywny osąd. Dla każdego mogą być inne wartości minimalne, wystarczające i na wyrost :)

Ja zanim było mnie stać, jeździłem dziadostwem. A teraz idę w komfort. :hehe:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.