Napisano 15 Marca15 Marzec 1 minutę temu, kaczorek79 napisał:Kupiłbyś, albo znasz kogoś, kto kupi auto za półtorej stówy bez grzanych foteli?Tak, dzielę z nią łóżko 🤪Ja bym kupił R. Edytowane 15 Marca15 Marzec przez sdss
Napisano 15 Marca15 Marzec 38 minut temu, kaczorek79 napisał:Kupiłbyś, albo znasz kogoś, kto kupi auto za półtorej stówy bez grzanych foteli?Może inaczej.Jakby auto za 160k było bez grzania, a za 180k z grzaniem, to nie ma takiej siły na świecie, która by mnie zmusiła do dopłacenia 20k do grzanych stołków.Tak, brałbym bez grzanych za 160k.
Napisano 15 Marca15 Marzec 54 minuty temu, deszczowyRoman napisał:co to daje?Skrzynia biegów w trybie S+Manual na łopatkach bez kontroli TCU, można ładować do redline.Inne nastawy sterownika VDM Zupełnie inaczej pracująca szpera mechanicznaBez tego nie kupiłbym hothatcha.
Napisano 15 Marca15 Marzec 43 minuty temu, kravitz napisał:Może inaczej.Jakby auto za 160k było bez grzania, a za 180k z grzaniem, to nie ma takiej siły na świecie, która by mnie zmusiła do dopłacenia 20k do grzanych stołków.Tak, brałbym bez grzanych za 160k.Ale do grzania stołków i kiery trzeba dołożyć 2200 zł, do trybu Special i zawieszenia DCC 4400zł.Wrzucony wyżej Golf za 160 tys, to biały kolor na najtańszych polerowanych felgach 18", bez w/w ficzerów, z wyprzedaży z ubiegłego roku (kurde, zaraz mamy kwiecień), dla lekarza, rolnika, nauczyciela, adwokata (grupa zawodowa), albo z finansowaniem, na którym kilka tys przepadnie nawet spłacając wcześniej kredyt. Chodzi mi tylko o to, że prezentowanie podstawy ma sens w przypadku jakiegoś budżetowego Polo, Taigo itp, gdzie auto ma służyć do przemieszczania z pkt A do B. Przy nieco droższych modelach, w tym przypadku topowym segmencie C nikt nie kupuje podstawy, co widać po ogłoszeniu, skoro to nie zeszło w tamtym roku, a ludzie czekali po 3-5 mcy na swoje (dopakowane) egzemplarze. Dzisiaj ktoś kupi takiego "golasa" z ubiegłego roku w leasing, zamortyzuje koszty i puści tanio za 2-3 lata, bo nadal nie będzie chętnych na niego.
Napisano 15 Marca15 Marzec Godzinę temu, kravitz napisał:Może inaczej.Jakby auto za 160k było bez grzania, a za 180k z grzaniem, to nie ma takiej siły na świecie, która by mnie zmusiła do dopłacenia 20k do grzanych stołków.Tak, brałbym bez grzanych za 160k.Spotkałeś sie gdzies z opcja grzanych zydli za 20 tys zl? Mam na mysli auta dla ludu, nie RR.
Napisano 15 Marca15 Marzec 2 godziny temu, Rado_ napisał:Spotkałeś sie gdzies z opcja grzanych zydli za 20 tys zl? Mam na mysli auta dla ludu, nie RR.Inaczej.Auto za 160k bez grzania vs auto za 180k z grzaniem i milionem dodatków których bym nie zamówił. W konsekwencji to są dla mnie grzane zydle za 20k
Napisano 15 Marca15 Marzec 2 godziny temu, kaczorek79 napisał:Ale do grzania stołków i kiery trzeba dołożyć 2200 zł, do trybu Special i zawieszenia DCC 4400zł.Wrzucony wyżej Golf za 160 tys, to biały kolor na najtańszych polerowanych felgach 18", bez w/w ficzerów, z wyprzedaży z ubiegłego roku (kurde, zaraz mamy kwiecień), dla lekarza, rolnika, nauczyciela, adwokata (grupa zawodowa), albo z finansowaniem, na którym kilka tys przepadnie nawet spłacając wcześniej kredyt.Chodzi mi tylko o to, że prezentowanie podstawy ma sens w przypadku jakiegoś budżetowego Polo, Taigo itp, gdzie auto ma służyć do przemieszczania z pkt A do B.Przy nieco droższych modelach, w tym przypadku topowym segmencie C nikt nie kupuje podstawy, co widać po ogłoszeniu, skoro to nie zeszło w tamtym roku, a ludzie czekali po 3-5 mcy na swoje (dopakowane) egzemplarze. Dzisiaj ktoś kupi takiego "golasa" z ubiegłego roku w leasing, zamortyzuje koszty i puści tanio za 2-3 lata, bo nadal nie będzie chętnych na niego.Na ile kupiłeś obecne auto? Na 3 lata?
Napisano 15 Marca15 Marzec 28 minut temu, kravitz napisał:Inaczej.Auto za 160k bez grzania vs auto za 180k z grzaniem i milionem dodatków których bym nie zamówił.W konsekwencji to są dla mnie grzane zydle za 20kZróbmy po Twojemu. To inaczej, do czego Ci potrzebny kompakt z 300 KM pod maską? Jak na daily, to kupisz bez grzania foteli i kierownicy, ze sztywnym zawiasem, że dzieci będą narzekać, a żonę kręgosłup naparzać po dwugodzinnej wycieczce? No nie bardzo.Typowo na tor do wybebeszenia kanapy, wstawienia klatki, odelżenia gdzie się da, w sumie grzanie dupki niepotrzebne, no ale... szpera nie dziala jak należy, skrzynia tylko w trybie D i S, w manualu brak pełnej kontroli, zawieszenie na jednej twardości i to zbyt twardej (jeździłem takim).Jak nic wychodzi, że takiego auta za 160 się nie kupuje. Z resztą na grupie w ubiegłym roku kilkadziesiąt osób zamówiło i każdy coś dobierał, każdy płacił więcej. Jeszcze raz, przykład wyżej pokazuje tylko, że można mieć 300 KM w spalinówce z ubiegłego roku za 160 kzł. Tylko tyle i nie ma co dorabiać ideologii, że to niepotrzebne, bez tego można jeździć. Oczywiście znajdzie się promil ludzi, którzy kupią, ale Ty raczej do nich nie należysz, więc po co drążyć.
Napisano 15 Marca15 Marzec 47 minut temu, kravitz napisał:Inaczej.Auto za 160k bez grzania vs auto za 180k z grzaniem i milionem dodatków których bym nie zamówił.W konsekwencji to są dla mnie grzane zydle za 20kNo to raczej wiadomo, choć i tak cena to pojęcie względne. Mozna kupic cos jeszcze taniej i zrezygnowac z kolejnych dodatków. Co komu potrzeba i na co stać. Nie ma tu jednej slusznej drogi. Ja np bym wolal zbedne dodatki, ktore przeważnie umilą korzystanie, by miec te grzane zydle, jezeli to jest must have, niz np doplacic. Kilkanascie tysięcy do lakieru, a sa i tacy.
Napisano 15 Marca15 Marzec 5 godzin temu, sdss napisał:Dla Ciebie wybrakowany dla kogoś innego będzie ok. Z doświadczenia wiem,że ceny z OtoMoto zawsze są do osiągnięcia przy odrobinie determinacji 😜🤣Napiszę tak, że jak zadzwonisz i pogadasz to kupisz jeszcze taniej Tak kupiłem paśnika i Corollę. (a poprzednio i Daczkę, Skodę, o KIA nie wspomnę bo u znajomego kupowałem).4 godziny temu, kaczorek79 napisał:Ale do grzania stołków i kiery trzeba dołożyć 2200 zł, do trybu Special i zawieszenia DCC 4400zł.Wrzucony wyżej Golf za 160 tys, to biały kolor na najtańszych polerowanych felgach 18", bez w/w ficzerów, z wyprzedaży z ubiegłego roku (kurde, zaraz mamy kwiecień), dla lekarza, rolnika, nauczyciela, adwokata (grupa zawodowa), albo z finansowaniem, na którym kilka tys przepadnie nawet spłacając wcześniej kredyt.Chodzi mi tylko o to, że prezentowanie podstawy ma sens w przypadku jakiegoś budżetowego Polo, Taigo itp, gdzie auto ma służyć do przemieszczania z pkt A do B.Przy nieco droższych modelach, w tym przypadku topowym segmencie C nikt nie kupuje podstawy, co widać po ogłoszeniu, skoro to nie zeszło w tamtym roku, a ludzie czekali po 3-5 mcy na swoje (dopakowane) egzemplarze. Dzisiaj ktoś kupi takiego "golasa" z ubiegłego roku w leasing, zamortyzuje koszty i puści tanio za 2-3 lata, bo nadal nie będzie chętnych na niego.Grup "zawodowych" jest trochę więcej i jak ma się kumatego handlowca to "załatwi" to sprawnie, plus jak auto ma na stanie to jeszcze załatwi u kiera podzielenie się z klientem "nadprowizją" - masz kolegę w sprzedaży to wiesz o czym piszę.
Napisano 15 Marca15 Marzec 7 godzin temu, kaczorek79 napisał:Kupiłbyś, albo znasz kogoś, kto kupi auto za półtorej stówy bez grzanych foteli?Jak będzie miało grzaną szybę i kierownicę to grzanych foteli mieć nie musi, chyba że ma skórzane fotele to musi, ale wtedy te 150 mało realne pewnie. Edytowane 15 Marca15 Marzec przez ZUBERTO
Napisano 16 Marca16 Marzec W dniu 11.03.2026 o 21:01, lucash napisał:Nieźle VW szachuje cenami. Chiny mogą się chować choć pewnie zaraz ktoś przyjdzie i powie że wyposażenie jest wybrakowane. Taigo 1.0 TSi DSG za 77.390 PLN.bez haczyków. cena brutto https://www.olx.pl/d/oferta/volkswagen-taigo-rocznik-2026-nowa-cena-indywidualne-zamowienie-do-produkcji-CID5-ID19Dlz2.htmlFajny, polatać 3-4 lata i sprzedać, może silnik się nie rozpadnie Czy będzie tutaj android auto? Orientuje się ktoś?
Napisano 16 Marca16 Marzec 37 minut temu, swienty napisał:Fajny, polatać 3-4 lata i sprzedać, może silnik się nie rozpadnie Czy będzie tutaj android auto? Orientuje się ktoś?Do android auto dopłata około 2,5 tyś. Dla wybranych grup zawodowych w szarym bazowym kolorze nadwozia można wyrwać za 72 900 zł brutto. Taką dzisiaj dostałem ofertę od handlowca 😏
Napisano 16 Marca16 Marzec 6 minut temu, daryka napisał:Do android auto dopłata około 2,5 tyś. Dla wybranych grup zawodowych w szarym bazowym kolorze nadwozia można wyrwać za 72 900 zł brutto. Taką dzisiaj dostałem ofertę od handlowca 😏Zgadza się. Android auto i kamera cofania za dopłatą. z lakierem wyjdzie kole 80 kzł. Odbiór w czerwcu.
Napisano 16 Marca16 Marzec 8 minut temu, rwIcIk napisał:Zgadza się. Android auto i kamera cofania za dopłatą. z lakierem wyjdzie kole 80 kzł. Odbiór w czerwcu.DSG czy manual?
Napisano 16 Marca16 Marzec W dniu 15.03.2026 o 15:48, Camel napisał:plus jak auto ma na stanie to jeszcze załatwi u kiera podzielenie się z klientem "nadprowizją" - masz kolegę w sprzedaży to wiesz o czym piszę.co ta nadprowizja?
Napisano 16 Marca16 Marzec ta wersja najtansza Pure jest tylko z dsg, ale fakt ze ogołocili ja trocheale do miasta pewnie spoko, jeździłem T-Crossem przez kilka dni, mega fajne pudełko też do miasta
Napisano 16 Marca16 Marzec 1 godzinę temu, deszczowyRoman napisał:co ta nadprowizja?Taka dodatkowa kasa dla dilera po wyrobieniu targetu 😁
Napisano 16 Marca16 Marzec 3 godziny temu, swienty napisał:Fajny, polatać 3-4 lata i sprzedać, może silnik się nie rozpadnie Te silniki 1.0 TSI robią spokojnie po 500-600tys. km i nie mają takiego problemu jak 1.5 TSI 150KM, które bardzo często się rozpadają w okolicach 200tys. km. Mechanik robiący silniki tylko TSI powiedział mi kiedyś, że gdyby były tylko 1.0 TSI to by zbankrutował 🙂 Krótko mówiąc: doposażyć w lepsze radio i jeździć. Edytowane 16 Marca16 Marzec przez pejus1982
Napisano 16 Marca16 Marzec 29 minut temu, Camel napisał:Taka dodatkowa kasa dla dilera po wyrobieniu targetu 😁to ile razu się z Toba podzielili?
Napisano 16 Marca16 Marzec 1 minutę temu, deszczowyRoman napisał:to ile razu się z Toba podzielili? w pancerwagenie 2x
Napisano 17 Marca17 Marzec Ojciec do mnie zadzwonił, że znalazł taką ofertę i żebym się zorientował.Byłem w szoku - bo przez ostatnie lata byłem przyzwyczajony, że VW to jednak odjechane w górę ceny.A tutaj mamy fajnego crossovera klasy B ze sprawdzonym bezproblemowym silnikiem (wiadomo, że 3 cylindry - ale za to bez cudów).Do tego dobry automat i akceptowalne wyposażenie.I teraz trzymajcie się fotela.Wiecie jaką Skodę można dostać ze te pieniądze ? Fabię z tym samym silnikiem ale tylko 80 KM - oczywiście w manualu.Świat zwariował
Napisano 17 Marca17 Marzec 18 godzin temu, pejus1982 napisał:Te silniki 1.0 TSI robią spokojnie po 500-600tys. km i nie mają takiego problemu jak 1.5 TSI 150KM, które bardzo często się rozpadają w okolicach 200tys. km. Mechanik robiący silniki tylko TSI powiedział mi kiedyś, że gdyby były tylko 1.0 TSI to by zbankrutował 🙂 Krótko mówiąc: doposażyć w lepsze radio i jeździć.Ten 1.0TSI dla mnie nie ma wad.Miałem taki w Golfie 7.Z manualem może odrobinę dół na pierwszym biegu jest za słaby i na początku gasiłem silnik. Przyzwyczaiłem się z czasem.Z automatem ten problem nie występuje. Brać, jeździć.
Napisano 17 Marca17 Marzec W dniu 15.03.2026 o 09:51, kaczorek79 napisał:Kupiłbyś, albo znasz kogoś, kto kupi auto za półtorej stówy bez grzanych foteli?Bez grzanych foteli, w DOBREJ cenie, ja :}
Napisano 17 Marca17 Marzec U nas jest takie coś w Pozku https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/volkswagen-taigo-ID6HSnHR.html?_gl=1*bkct2f*_gcl_au*MTI3NjA4MjQxMi4xNzcxNzU2MDA5*_ga*NTc1Nzg3NzI5LjE3NzE3NTYwMTE.*_ga_1MNBX75RRH*czE3NzM3NzQzMjEkbzYzJGcxJHQxNzczNzc3NDgwJGoyOCRsMCRoMA..
Napisano 18 Marca18 Marzec 8 godzin temu, arek_m napisał:U nas jest takie coś w Pozku https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/volkswagen-taigo-ID6HSnHR.html?_gl=1*bkct2f*_gcl_au*MTI3NjA4MjQxMi4xNzcxNzU2MDA5*_ga*NTc1Nzg3NzI5LjE3NzE3NTYwMTE.*_ga_1MNBX75RRH*czE3NzM3NzQzMjEkbzYzJGcxJHQxNzczNzc3NDgwJGoyOCRsMCRoMA..Przez te konkretne fotele mój tcross zmienił użytkownika. Też wersja rline plus, pod korek wyposażona.
Napisano 18 Marca18 Marzec Popularny post Dostałem ofertę od dealera na 73 kPLN bez żadnych dodatkowych wymagań (grupa zawodowa, finansowanie itp.) - po pierwszej rozmowie bez żadnych negocjacji.Ojciec ma się przymierzyć czy mu pasuje, jak pasuje to wybrać kolor i trzeba będzie zamówić (realizacja czerwiec).
Napisano 20 Marca20 Marzec W dniu 18.03.2026 o 06:16, Pipper napisał:Przez te konkretne fotele mój tcross zmienił użytkownika. Też wersja rline plus, pod korek wyposażona.W dniu 17.03.2026 o 14:56, kravitz napisał:Ten 1.0TSI dla mnie nie ma wad.Miałem taki w Golfie 7.Z manualem może odrobinę dół na pierwszym biegu jest za słaby i na początku gasiłem silnik. Przyzwyczaiłem się z czasem.Z automatem ten problem nie występuje. Brać, jeździć.Na Polo też obniżyli cenę. 1.0 TSI tylko z mocą obniżoną na 80KM za 65990.W takim przypadku taki MG3 i Sandero chyba nie ma sensu rozważać.Ciekawe czy obecna generacja Polo jest porównywalnej wielkości do Golfa 1 lub 2 ?
Napisano 20 Marca20 Marzec W dniu 16.03.2026 o 20:39, pejus1982 napisał:Te silniki 1.0 TSI robią spokojnie po 500-600tys. km i nie mają takiego problemu jak 1.5 TSI 150KM, które bardzo często się rozpadają w okolicach 200tys. km. Mechanik robiący silniki tylko TSI powiedział mi kiedyś, że gdyby były tylko 1.0 TSI to by zbankrutował 🙂 Krótko mówiąc: doposażyć w lepsze radio i jeździć.Nawet więcej.Śledzę na FB grupę Skody Rapid. Jest tam jeden user co ma 1.0 TSI 90KM z LPG, zbliża się już do 900kkm. Zawodowo ciąga nim przyczepę w trasach.
Napisano 20 Marca20 Marzec 3 minuty temu, Tre-Bor napisał:Ciekawe czy obecna generacja Polo jest porównywalnej wielkości do Golfa 1 lub 2 ?Chyba żartujesz Obstawiam że to wielkość bardziej Golfa IV a może V ;)Nie, nie sprawdzałem w googlach.
Napisano 20 Marca20 Marzec 2 godziny temu, akisel napisał:Bez grzanych foteli, w DOBREJ cenie, ja :}Ja rowniez, używam tego może z 5 razy w roku.Godzinę temu, Tomo napisał:Dostałem ofertę od dealera na 73 kPLN bez żadnych dodatkowych wymagań (grupa zawodowa, finansowanie itp.) - po pierwszej rozmowie bez żadnych negocjacji.Ojciec ma się przymierzyć czy mu pasuje, jak pasuje to wybrać kolor i trzeba będzie zamówić (realizacja czerwiec).9 minut temu, Tre-Bor napisał:Na Polo też obniżyli cenę. 1.0 TSI tylko z mocą obniżoną na 80KM za 65990.W takim przypadku taki MG3 i Sandero chyba nie ma sensu rozważać.Ciekawe czy obecna generacja Polo jest porównywalnej wielkości do Golfa 1 lub 2 ?Jest większa od Golfa 4 ;] Edytowane 20 Marca20 Marzec przez Maciej__
Napisano 20 Marca20 Marzec 22 minuty temu, Tre-Bor napisał:Na Polo też obniżyli cenę. 1.0 TSI tylko z mocą obniżoną na 80KM za 65990.W takim przypadku taki MG3 i Sandero chyba nie ma sensu rozważać.Ciekawe czy obecna generacja Polo jest porównywalnej wielkości do Golfa 1 lub 2 ?Obecne Polo jest sporo większe od Golfa 2 https://www.carsized.com/en/cars/compare/volkswagen-polo-2021-5-door-hatchback-vs-volkswagen-golf-1983-5-door-hatchback/Golf 3 jest porównywalny, dopiero Golf 4 jest istotnie większy.
Napisano 20 Marca20 Marzec 10 minut temu, Tomo napisał:Obecne Polo jest sporo większe od Golfa 2 https://www.carsized.com/en/cars/compare/volkswagen-polo-2021-5-door-hatchback-vs-volkswagen-golf-1983-5-door-hatchback/Golf 3 jest porównywalny, dopiero Golf 4 jest istotnie większy.Sprawdziłem na tej stronę Golfa IV i V.Na długość są faktycznie większe od obecnego Polo, ale rozstaw osi w Polo jest właśnie coś pomiędzy Golfem IV a V.A to pomiędzy osiami jest miejsca dla pasażerów
Napisano 20 Marca20 Marzec 2 minuty temu, kravitz napisał:Sprawdziłem na tej stronę Golfa IV i V.Na długość są faktycznie większe od obecnego Polo, ale rozstaw osi w Polo jest właśnie coś pomiędzy Golfem IV a V.A to pomiędzy osiami jest miejsca dla pasażerów Niesamowite jest jak samochody przez lata rosną.Z ciekawostek - porównałem aktualne Polo z Nivą - ta druga jest przy nim karzełkiem https://www.carsized.com/en/cars/compare/volkswagen-polo-2021-5-door-hatchback-vs-lada-4x4-1995-3-door-offroader/
Napisano 20 Marca20 Marzec Teraz, Tomo napisał:Niesamowite jest jak samochody przez lata rosną.Z ciekawostek - porównałem aktualne Polo z Nivą - ta druga jest przy nim karzełkiem Czy jesteś pewny, że Niva przez lata rośnie? Tak, wiem, na zdjęciu to nie Niva
Napisano 20 Marca20 Marzec Wracając do meritum.W poniedziałek jadę obejrzeć Taigo Life i zobaczyć kolory, bo ten bazowy jest fatalny.Wersja Pure na demo będzie dostępna dopiero z pierwszymi dostawami dla klientów czyli w czerwcu (info od 2 dealerów).Za 72 kPLN można go kupić na za gotówkę na JDG, emeryt lub w leasingu.
Napisano 20 Marca20 Marzec 22 minuty temu, Tomo napisał:Wracając do meritum.W poniedziałek jadę obejrzeć Taigo Life i zobaczyć kolory, bo ten bazowy jest fatalny.Wersja Pure na demo będzie dostępna dopiero z pierwszymi dostawami dla klientów czyli w czerwcu (info od 2 dealerów).Za 72 kPLN można go kupić na za gotówkę na JDG, emeryt lub w leasingu.Można do tej wersji Life doposażyć o radio z Apple car?
Napisano 20 Marca20 Marzec 7 minut temu, pejus1982 napisał:Można do tej wersji Life doposażyć o radio z Apple car?Life ma to w standardzie.Do wersji Pure można to dokupić w cenie 2270 PLN.
Napisano 20 Marca20 Marzec 29 minut temu, Tomo napisał:Wracając do meritum.W poniedziałek jadę obejrzeć Taigo Life i zobaczyć kolory, bo ten bazowy jest fatalny.Wersja Pure na demo będzie dostępna dopiero z pierwszymi dostawami dla klientów czyli w czerwcu (info od 2 dealerów).Za 72 kPLN można go kupić na za gotówkę na JDG, emeryt lub w leasingu.a spytaj sie handlowca jak bedziesz czy Pure jest produkowany w tej samej fabryce co reszta modeli, bo to dosc dlugo 3 miesiacez tego co pamietam to ogladalem Taigo kiedys z poczatku produkcji i bylo spasowane strasznie, ale potem VW odpalil fabryke w Hiszpanii, ale potem juz Taigo nie ogladalem tak dokladnieVIN europejski powinien sie zaczynac od VWG a Brazylijski od 9BW
Napisano 20 Marca20 Marzec 49 minut temu, Tomo napisał:Life ma to w standardzie.Do wersji Pure można to dokupić w cenie 2270 PLN.Kumpel z pracy zamówił Taigo, za połowę tej ceny mają to odblokować po zakupie w serwisie. Edytowane 20 Marca20 Marzec przez MarcG
Napisano 20 Marca20 Marzec 4 godziny temu, Tre-Bor napisał:Ciekawe czy obecna generacja Polo jest porównywalnej wielkości do Golfa 1 lub 2 ?Moze prędzej do 3 lub 4.
Napisano 20 Marca20 Marzec 7 godzin temu, Tre-Bor napisał:Na Polo też obniżyli cenę. 1.0 TSI tylko z mocą obniżoną na 80KM za 65990.Chyba 1.0 MPI.
Napisano 20 Marca20 Marzec 5 godzin temu, MarcG napisał:Kumpel z pracy zamówił Taigo, za połowę tej ceny mają to odblokować po zakupie w serwisie.No właśnie ja kupiłem w 2018 Golfa 7 który nie miał CarPlay, ale za chyba 900-1000PLN w ASO mi to zrobili, tak totalnie oficjalnie.Trudno mi powiedzieć czy nadal tak jest i jaka cena.Dostałem wtedy płytkę jakąś DVD na pamiątkę z jakimś kodem. Golfa sprzedałem, płytka leży w szufladzie
Napisano 21 Marca21 Marzec 13 godzin temu, lukaszek1207 napisał:Chyba 1.0 MPI.O to nawet lepiej, przyjmie elegancko gaziutek i będzie tania jazda.
Napisano 21 Marca21 Marzec W dniu 20.03.2026 o 13:18, Tomo napisał:Life ma to w standardzie.Do wersji Pure można to dokupić w cenie 2270 PLN.Dostałem ofertę na tą Tajgę Waham się !!!
Napisano 21 Marca21 Marzec 9 godzin temu, Tre-Bor napisał:O to nawet lepiej, przyjmie elegancko gaziutek i będzie tania jazda.To fakt. Tylko te 15 sek. do 100km/h nie zachęca. A mówili ze Seicento jest wolneCzekam aż Fabia będzie po 63 tys.
Napisano 21 Marca21 Marzec 1 minutę temu, lukaszek1207 napisał:To fakt. Tylko te 15 sek. do 100km/h nie zachęca. A mówili ze Seicento jest wolneCzekam aż Fabia będzie po 63 tys.Jako Daily Car na działkę, do roboty, biedry i szkoły/przedszkola wystarczy.Na A i S wiadomo, że to się nie nadaje.
Napisano 21 Marca21 Marzec 58 minut temu, Tre-Bor napisał:Dostałem ofertę na tą TajgęNieczytelny ten screen, jaka wpłata, ile rat i jaki wykup?