Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2027 BMW X5

Featured Replies

Napisano

no i mam mieszane uczucia. Niby lepiej niż 3ka i tył spoko ale ten przód... hmm

Jakby stracił swoją zadziorność i zrobiło się mdłe jak wszystko w koło, ot kolejny SUV jakich setki.

Do tego cała bryła jeżeli będzie jak testówkach jakie widziałem to straciła proporcje.

BTW... jak oni pilnują tych premier skoro wszystko wycieka, chyba że tak ma być. bzik

eab6c8e9-a5fc-41ab-b25f-7ce13e59dc43.jpg

New-Gen BMW X5 Leaked Before Debut â Neue Klasse Design (4).jpg

Edytowane przez G.O.A.T.

Napisano
3 minuty temu, G.O.A.T. napisał:

Jakby stracił swoją zadziorność i zrobiło się mdłe jak wszystko w koło, ot kolejny SUV jakich setki.

Do tego cała bryła jeżeli będzie jak testówkach jakie widziałem to straciła proporcje.

Tylko, ze to jedynie przedpremierowe rendery zlosnik

Napisano
  • Autor
1 minutę temu, Maciej__ napisał:

Tylko, ze to jedynie przedpremierowe rendery zlosnik

Podobno z przedpremierowej prezentacji.

Napisano

Tył coś jakby pomieszanie Jaguara i Alfy
Przód coś w stylu Opla-Daci

Napisano

Niech ten Chris Bangle wraca zlosnik

Napisano
Godzinę temu, G.O.A.T. napisał:

BTW... jak oni pilnują tych premier skoro wszystko wycieka, chyba że tak ma być. bzik

Moze to nowa Alfa Romeo, a znaczek BMW dla niepoznakizlosnik

Mi się podoba, czas na zmianę tefo opatrzonego stylu.

Napisano

Świecą się nerki, więc wszystko się zgadza. Dotychczasowy odbiorca będzie zadowolony :)

Napisano
  • Autor
44 minuty temu, bielaPL napisał:

iech ten Chris Bangle wraca

I to szybko phi

1 minutę temu, kravitz napisał:

Świecą się nerki, więc wszystko się zgadza. Dotychczasowy odbiorca będzie zadowolony :)

Nie bardzo właśnie...

Edytowane przez G.O.A.T.

Napisano

Z tyłu podobny do jakiejkolwiek chinskiej marki. W sumie z przodu tez, moze poza zębami bobra

Napisano
  • Autor
9 minut temu, Filipfm napisał:

Z tyłu podobny do jakiejkolwiek chinskiej marki. W sumie z przodu tez, moze poza zębami bobra

Dokładnie. Mieli stworzyć nowy styl BMW bazując na historii a wychodzą im chińczyki.

Napisano
1 godzinę temu, bengamin napisał:

Tył coś jakby pomieszanie Jaguara i Alfy
Przód coś w stylu Opla-Daci

ja sobie wypraszam porównanie do alfy- no chyba że po kolizji zlosnik

Napisano

I do tego brak klamek. Wygląda po prostu wiejsko.

Gdzieś uciekł w tym wszystkim ten niegdyś docelowy odbiorca - zamożny, nie chcący epatować źle rozumianym prestiżem, szukający samochodu bardzo dobrej jakości z lekką sportową nutką. Ciekaw jestem gdzie teraz Ci ludzie będą robić zakupy.

Jeszcze Range Rover w miarę wygląda. I może Cayenne.

Napisano

I to szybko phi

Nie bardzo właśnie...

To nie jest dla nas :) Azja klaszcze.

Napisano
1 godzinę temu, bizz napisał:

Gdzieś uciekł w tym wszystkim ten niegdyś docelowy odbiorca - zamożny, nie chcący epatować źle rozumianym prestiżem, szukający samochodu bardzo dobrej jakości z lekką sportową nutką

Ewentualnie ten drugi... w dresie, łysy, chcący pokazać że ma kasę zlosnik

Napisano
  • Autor
Teraz, bielaPL napisał:

Ewentualnie ten drugi... w dresie, łysy, chcący pokazać że ma kasę zlosnik

A to już trzeci, może czwarty właściciel phi

Napisano
3 godziny temu, bizz napisał:

I do tego brak klamek. Wygląda po prostu wiejsko.

Gdzieś uciekł w tym wszystkim ten niegdyś docelowy odbiorca - zamożny, nie chcący epatować źle rozumianym prestiżem, szukający samochodu bardzo dobrej jakości z lekką sportową nutką. Ciekaw jestem gdzie teraz Ci ludzie będą robić zakupy.

Jeszcze Range Rover w miarę wygląda. I może Cayenne.

Wez jeszcze pod uwagę zmiany pokoleniowe. Ci ludzie mogą być w wieku przedemerytalnym phi

Napisano
  • Autor
36 minut temu, Filipfm napisał:

Wez jeszcze pod uwagę zmiany pokoleniowe. Ci ludzie mogą być w wieku przedemerytalnym phi

Wypraszam to sobie old

Napisano
4 godziny temu, Dareek napisał:

ja sobie wypraszam porównanie do alfy- no chyba że po kolizji zlosnik

No to powiedz mi że nie widzisz podobieństwa tych koszmarków

alfa-romeo-giulia-sw-1024x683.jpg

Napisano
7 godzin temu, kravitz napisał:

Nie będzie, za mała powierzchnia iluminacji zlosnik

Napisano
7 godzin temu, G.O.A.T. napisał:

Dokładnie. Mieli stworzyć nowy styl BMW bazując na historii a wychodzą im chińczyki.

Mi tam nerki przypominają kształt z rekina i statszych.

Napisano
W dniu 24.03.2026 o 08:42, G.O.A.T. napisał:

Kwestia gustu .

Na zewnątrz calkiem ok dla mnie .

Natomiast środek nie moje gusta , jednak wnętrze nowej x3 mojej 12 letniej córce sie bardzo podobało .

Starzejemy sie ... zwyczajnie ;)

Bmw zawsze bylo dla mlodych.

Zostaje nam mercedes , range rover ... no i te sportowe niemieckie samochody na P.... ktore są dla dziadkow albo 40+ po 1 rozwodzie ;)

Napisano
  • Autor
8 minut temu, Marcin79 napisał:

Kwestia gustu .

Na zewnątrz calkiem ok dla mnie .

Natomiast środek nie moje gusta , jednak wnętrze nowej x3 mojej 12 letniej córce sie bardzo podobało .

Starzejemy sie ... zwyczajnie ;)

Bmw zawsze bylo dla mlodych.

Zostaje nam mercedes , range rover ... no i te sportowe niemieckie samochody na P.... ktore są dla dziadkow albo 40+ po 1 rozwodzie ;)

Na to samo mi właśnie wyszło :(

Napisano
17 godzin temu, bengamin napisał:

No to powiedz mi że nie widzisz podobieństwa tych koszmarków

alfa-romeo-giulia-sw-1024x683.jpg

na wcześniejszym widzę przód jakby mopsa po wypadku a tu łacny tył a na marginesie- widziałeś gdzieś taką alfę na ulicy? bo patrzac na koszmarki BMW jestem w stanie że taki pasztet wypuszczą niemcy na ulice.

Napisano

Etam, na dużym aucie to może na żywo wyglądać fajnie.

ok

Napisano
  • Autor
4 minuty temu, Ryb napisał:

Etam, na dużym aucie to może na żywo wyglądać fajnie.

ok

Nie wkurzaj mnie.

Napisano
8 minut temu, G.O.A.T. napisał:

Nie wkurzaj mnie.

Ej, to nie Tobie zamknęli fabrykę, przestali produkować ulubione samochody i przeszli na metroseksualizm.

rotfl2

Napisano
  • Autor
8 minut temu, Ryb napisał:

Ej, to nie Tobie zamknęli fabrykę, przestali produkować ulubione samochody i przeszli na metroseksualizm.

rotfl2

To nie Ty się obraziłeś na markę, kupiłeś coś innego a Ci nagle wypuszczają fajne auto... i musisz je szybko znienawidzić ogien

Edytowane przez G.O.A.T.

Napisano
Teraz, G.O.A.T. napisał:

To nie Ty się obraziłeś na markę, kupiłeś coś innego a Ci nagle wypuszczają fajne auto... i musisz je szybko znienawidzić ogien

Pojeździsz trochę czymś innym i takie X5 wyda Ci się nudne.

ok

Napisano
  • Autor
2 minuty temu, Ryb napisał:

Pojeździsz trochę czymś innym i takie X5 wyda Ci się nudne.

ok

Coś innego jest na dzisiaj jak Darth Vader z Gwiezdnych Wojen, jakaś nierealna, gigantyczna zabawka. ;)

A to X5 jak nie spieprzą wnętrza to pozamiata konkurencje. Ciekawe jak odpowiedzą Audi i Mercedes.

Napisano
2 minuty temu, G.O.A.T. napisał:

Coś innego jest na dzisiaj jak Darth Vader z Gwiezdnych Wojen, jakaś nierealna, gigantyczna zabawka. ;)

zlosnik

2 minuty temu, G.O.A.T. napisał:

A to X5 jak nie spieprzą wnętrza to pozamiata konkurencje. Ciekawe jak odpowiedzą Audi i Mercedes.

Mi się GLE/GLS zawsze bardziej podobał. Ciekawe jak będzie dalej.

Napisano
  • Autor
1 minutę temu, Ryb napisał:

Mi się GLE/GLS zawsze bardziej podobał. Ciekawe jak będzie dalej.

Mi się podobał GLE, rozważaliśmy aż nie dostaliśmy na testy i przestał. Mega tandeta w środku.

Edytowane przez G.O.A.T.

Napisano
20 minut temu, G.O.A.T. napisał:

Mi się podobał GLE, rozważaliśmy aż nie dostaliśmy na testy i przestał. Mega tandeta w środku.

Jechałem tym kilka razy i wydawało mi się ok. Ale fakt, dłużej go nie miałem i nie znęcałem się jak przy testach.

ok

Napisano

W końcu to jest SUV. To ma być funkcjonalne. Ma zmieścić wózek, bachory i zakupy. No i jako że to jest BMW to ma mówić „patrz jaka jestem bogata” Reszta jest mniej ważna. To samochód zaprojektowany dla kobiet i pytaj kobiet czy im się podoba a nie oceniaj samemu. Mężczyźni tym nie jeżdżą, no chyba że mają za dużo estrogenu a za mało testosteronu.

Napisano
5 godzin temu, Florydzialski napisał:

W końcu to jest SUV. To ma być funkcjonalne. Ma zmieścić wózek, bachory i zakupy. No i jako że to jest BMW to ma mówić „patrz jaka jestem bogata” Reszta jest mniej ważna. To samochód zaprojektowany dla kobiet i pytaj kobiet czy im się podoba a nie oceniaj samemu. Mężczyźni tym nie jeżdżą, no chyba że mają za dużo estrogenu a za mało testosteronu.

Chyba, że w kolorze czarnym, to tak ok

Napisano

Tak mi sie wydawalo, ze widzialem juz te lampy u Chinola.

BYD-Denza-Z9-GT-Rear-wheel-Steering-Chal

Napisano

no i mam mieszane uczucia. Niby lepiej niż 3ka i tył spoko ale ten przód..

Produkowany XM to ładniejszy ? 😂

IMG_7026.jpeg

Napisano
6 godzin temu, Filipfm napisał:

Tak mi sie wydawalo, ze widzialem juz te lampy u Chinola.

BYD-Denza-Z9-GT-Rear-wheel-Steering-Chal

Może jestem ślepy, ale podobieństwa nie widzę.

Napisano
W dniu 26.03.2026 o 10:30, G.O.A.T. napisał:

Plasikowo "metalowe" skrzypiace guziczkifacepalm Patrząc na ofertę konkaurencji to nowe X5 zgarnie sporo rynku bo nie ma co wybrać w tym segmencie nie ma nowości w żadnej z marek. W wakacje mają się pojawić ceny więc wszystko będzie jasne, do tego zmiana polityki sprzedażowej BMW sprawi że koniec roku to będzie gorący okres w salonach.

Edytowane przez buch

Napisano
  • Autor
45 minut temu, buch napisał:

Plasikowo "metalowe" skrzypiace guziczkifacepalm Patrząc na ofertę konkaurencji to nowe X5 zgarnie sporo rynku bo nie ma co wybrać w tym segmencie nie ma nowości w żadnej z marek. W wakacje mają się pojawić ceny więc wszystko będzie jasne, do tego zmiana polityki sprzedażowej BMW sprawi że koniec roku to będzie gorący okres w salonach.

Co to za zmiana? Z tego co czytałem ceny nowego X5 mają być wyższe ale o dalszej polityce nic więcej nie wiem.

Napisano

Co to za zmiana? Z tego co czytałem ceny nowego X5 mają być wyższe ale o dalszej polityce nic więcej nie wiem.

Sprzedaż BMW ma być podobna do Mini czyli jedna cena na cala PL czy kupujesz w mieście X czy Y , czy zamawiasz przez internet ma być zero rabatów jeden konfigurator jeden cennik, salon to ma być serwis i showroom. Jak wyjdzie w naszych realiach zobaczymy. Patrząc na politykę i miejsce produkcji to na 100% będzie drożej, czasu już niedużo zostało z tego co się dowiadywałem to jeszcze daty premiery nie ma ale ceny ujawnią i zamówienia będą zbierać wcześniej.

Napisano
17 godzin temu, ZUBERTO napisał:

Może jestem ślepy, ale podobieństwa nie widzę.

Każdy widzi co chce.

Wąskie lampy na szrokosc auta z miejscem na znaczek na srodku

Napisano

19 minut temu, Filipfm napisał:

Każdy widzi co chce.

Wąskie lampy na szrokosc auta z miejscem na znaczek na srodku

Zwłaszcza ten znaczek na środku to niepowtarzalna sprawa wśród innych aut. phi

Napisano
W dniu 28.03.2026 o 01:30, Florydzialski napisał:

Suvy wcale nie są peaktyczn

Napisano
W dniu 28.03.2026 o 20:38, buch napisał:

Sprzedaż BMW ma być podobna do Mini czyli jedna cena na cala PL czy kupujesz w mieście X czy Y , czy zamawiasz przez internet ma być zero rabatów jeden konfigurator jeden cennik, salon to ma być serwis i showroom. Jak wyjdzie w naszych realiach zobaczymy. Patrząc na politykę i miejsce produkcji to na 100% będzie drożej, czasu już niedużo zostało z tego co się dowiadywałem to jeszcze daty premiery nie ma ale ceny ujawnią i zamówienia będą zbierać wcześniej.

Cale szczescie juz wyrastam z suvów.

Natomiast salony ups przepraszam showroom bmw to jakiś dowcip motoryzacyjny .

Napisano
54 minuty temu, Marcin79 napisał:

Cale szczescie juz wyrastam z suvów.

Poka co tam wymyśliłeś zatem.

jem

WhatsApp-Image-2025-05-16-at-17.14.39.jp

Ja mogę polecić dla każdego, kto już wyrósł z SUVów coś takiego na przykład.

ok

Napisano
4 minuty temu, Ryb napisał:

Poka co tam wymyśliłeś zatem.

jem

WhatsApp-Image-2025-05-16-at-17.14.39.jp

Ja mogę polecić dla każdego, kto już wyrósł z SUVów coś takiego na przykład.

ok

Walizka , hotel , basen ... ksiazka ;)

Napisano
3 minuty temu, Marcin79 napisał:

Walizka , hotel , basen ... ksiazka ;)

Brzmi jak dom starców.

rotfl2

Napisano

Kojarzy mi sie z zacisnieta dupa orangutana z tylu, z przodu wies spiewa i tanczy ale to teraz jest "nowoczesny styl"

W dniu 24.03.2026 o 10:09, G.O.A.T. napisał:

Bo z chinczykami maja konkurowac, co ich interesuje zdanie jakiegos mikro-zapyzialego rynku...

Zreszta sami sobie zgotowali ten los, dawniej jak image europejskich marek opieral sie na sporcie to nikt z calego swiata niemal nie mial podejacia. Teraz jak image opiera sie na "jak tu upchnac jak najwiecej dziadostwa na m2" no to raczej ciezko bedzie im konkurowac w tej grze z chinolami zlosnik

Napisano
1 godzinę temu, mrBEAN napisał:

Chętnie wysłucham argumentów zlosnik

Na parking podziemny nie wjedziesz z boxem na dachu.