Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nie jest dobrze nowe megane rs

Featured Replies

Napisano

Czy oni wszyscy na całym świecie mają tylko jeden komputer projektowy? Wszystkie auta bez względu na markę wyglądają tak samo. Im więcej dziwnie pojebanych krzywych lini tym według projektantów lepiej.

Tylko znaczki przekładają.

Chyba kupują projekty u koreanczyków bo najtaniej wychodzi.

Napisano

Ja to nie rozumiem, poprzednia wersja 3D byla bardzo ladna, ba cale Megane bylo calkiem fajne a teraz to wyglada tragicznie. Sprzedaje sie tego w EU ponad polowe mniej niz nijaki golf. W skrocie nie wydziwiaj i bierz Focusa RS.

Napisano
focus tez nie pasuje, mocy nie ma  a po zrobieniu pada :/
sprawdzam rabay audi  :D

A merc amg?
Napisano

Szkarada. Renault zmieniło stylistów i znów nastała u nich epoka szkarad. Poprzednio szkadary robili w połowie poprzedniej dekady - Megane II,  Vel Satis, Avantime. Potem Megane III, Clio III, Captur, powiedzmy że nawet Kadjar, były niezłe, a  teraz im nowszy model tym gorszy :chory: Poprzedni RS był i zgrabny i drapieżny, a to ani zgrabne ani drapieżne, a na dodatek 5-drwiowe. Wygląda jak po samochód księgowego po tureckim tuningu.

Napisano
32 minuty temu, Manx napisał:

Szkarada. Renault zmieniło stylistów i znów nastała u nich epoka szkarad. Poprzednio szkadary robili w połowie poprzedniej dekady - Megane II,  Vel Satis, Avantime.

Cokolwiek dziwne słowa, jak na posiadacza nudnego jak flaki z olejem Seata. :P

Napisano
51 minut temu, kenickie napisał:

tak wyglada nudne auto?

po prostu nie jest przesadzone

Seat-Leon_Cupra_290-2016-1024-02.jpg

Napisano
1 godzinę temu, kenickie napisał:

Mój samochód nie jest awangardowy... a Megane było awangardowe "na siłę" i przez to było pokraczne - takie jest moje zdanie. Jeżeli ktoś to lubi... no to trudno - taki ma gust. Są tacy, którzy to lubią, dlatego po drogach jeżdżą takie potworki jak Renault Megane II, SsangYong Rodius, Fiat Multipla, Pontiac Aztec. Mi się osobiście żadne z tych aut nie podoba.

Napisano
Dnia 16.07.2017 o 02:35, karolchyla napisał:

Dnia 16.07.2017 o 15:55, Cinos napisał:

tak wyglada nudne auto?

A Tobie odwaliło zaślepienie Fiatem w stronę Seata? Lansunesz te auta straszliwie ;]

Edytowane przez Muzyk

Napisano
2 minuty temu, bartekm napisał:

A Tobie odwaliło zaślepienie Fiatem w stronę Seata? Lansunesz te auta straszliwie ;]

Fiat teraz nie ma fajnych aut :( 

VAGi są teraz fajne, jakbym znalazł fajnego Leona z 1.8 TSI to bym go kupił :) 

nastepne moje auto to na 99% nie będzie Fiat

francuzy sa dramatyczne, koreańskie czy inne wynalazki mnie nie interesują, japońskie sa srednio z wygladu nowe i zostaje VAG...

Napisano
Dnia ‎2017‎-‎07‎-‎15 o 23:59, Marcinekkk napisał:

jak by tu napisac  ... kibel na maxa ;]

dlaczego?
wygląda ja sirocco czyli chyba dobrze, nie ?;]

Napisano
Dnia 16.07.2017 o 07:48, Marcinekkk napisał:

focus tez nie pasuje, mocy nie ma  a po zrobieniu pada :/

sprawdzam rabay audi  :D

Który model ? RS3 to budżet minimum x2 chyba ze golas ;]  

Napisano
19 godzin temu, Cinos napisał:

tak wyglada nudne auto?

Tak wygląda definicja nudnego samochodu. ;]

Co nie znaczy że jest brzydki, rzekłbym że dla mnie wgląda dość zgrabnie. :ok: 

Napisano
Dnia 15.07.2017 o 23:57, Marcinekkk napisał:

ehhh

nosz słabo :(

co jak co ale Renuary potrafiły robić HotHatche... a tutaj strasznie serią trąci...

Napisano
Dnia 16.07.2017 o 15:55, Cinos napisał:

tak wyglada nudne auto?

tak

to jest auto ktore mogloby występować w filmie, jakby producent nie dogadał się co do product placementu. czyli - o zobacz, kompakt... wzór metra. 5 sekund później nie pamiętasz co widziałeś. Seat był zawsze w tej kwestii drugi po Nissanie Pulsar. Ale tego drugiego wlasnie zaprzestali produkować...

Edytowane przez Muzyk

Napisano
20 minut temu, jimbo22 napisał:

tak

to jest auto ktore mogloby występować w filmie, jakby producent nie dogadał się co do product placementu. czyli - o zobacz, kompakt... wzór metra. 5 sekund później nie pamiętasz co widziałeś. Seat był zawsze w tej kwestii drugi po Nissanie Pulsar. Ale tego drugiego wlasnie zaprzestali produkować...

Hmm ciekawa teza.

Wybrałem Seata właśnie ze względu na ciekawą w porównaniu do Golfa stylistykę.

Jak ktoś nie lubi krzykliwych form w stylu Civic, czy Focus RS - to IMO całkiem fajna propozycja. 

Napisano
2 godziny temu, jimbo22 napisał:

tak

Przestali produkować, czy sprzedawać w Polsce i kilku innych krajach?

Napisano

A ja widziałem dzisiaj na żywo nową Hondę Civic. O ile z przodu interesująco to z tyłu prezentuje się koszmarnie. Jak ktoś mógł takie coś zaprojektować ? Jak ktoś mógł to kupić ?

Wysłane z mojego telefonu

Napisano
3 minuty temu, Raku napisał:

A ja widziałem dzisiaj na żywo nową Hondę Civic. O ile z przodu interesująco to z tyłu prezentuje się koszmarnie. Jak ktoś mógł takie coś zaprojektować ? Jak ktoś mógł to kupić ?

Albo "wszystkie auta takie same", albo "co za pasztet"... No nie da się zaspokoić tak wymagającego rynku jak polski :D

Napisano
20 minut temu, grogi napisał:

Albo "wszystkie auta takie same", albo "co za pasztet"... No nie da się zaspokoić tak wymagającego rynku jak polski :D

Dobrze że producenci nie czytają AK.Bo inaczej do dzisiaj w produkcji zostałby tylko Aston Martin i Mitsubishi Outlander.Na inne marki zblazowane towarzystwo z AK nawet nie spojrzy:hehe:

Napisano
Dobrze że producenci nie czytają AK.Bo inaczej do dzisiaj w produkcji zostałby tylko Aston Martin i Mitsubishi Outlander.Na inne marki zblazowane towarzystwo z AK nawet nie spojrzy:hehe:

Co w tym jest ładnego lub użytecznego 2d052f5142c20dbd707728de16d22bbf.jpg

Napisano
14 godzin temu, Raku napisał:

Co w tym jest ładnego lub użytecznego

Akurat moja wypowiedz dotyczyla ogolnego spojrzenia na wymagania AK.I niewielu producentów może sprostać takim wyzwaniom.:oki:

Napisano
Godzinę temu, Raku napisał:

Ja też nie wiem, ale 1 z sąsiadów kupil, na oko 65 lat gdzieś.

Ma fantazje, jak w reklamie.

Napisano
Ja też nie wiem, ale 1 z sąsiadów kupil, na oko 65 lat gdzieś.

Ma fantazje, jak w reklamie.

Ostatnio tak bardzo "podobała" mi się Multipla.

Naprawdę nie wiem, czym kierują się ludzie coś takiego kupując.

Napisano

Może jak ze sztuką nowoczesną, jak tyle kosztuje to musi być ładne, ja się nie znam ale może sąsiedzi docenią awangardę :)

Ja dziś jechałem z kumplem jego audi b4 coupe rocznik 1985 i byłem zachwycony, więc nie jestem kompetentny żeby się wypowiadać :)

Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka

Napisano
Godzinę temu, Raku napisał:

Nie wiem, jakim bufonem trzeba być, żeby opowiadać takie bzdety. Nie masz wyłączności na rację i na ten jeden właściwy gust.

Tobie się nie podoba - luz. Ale nie obrażaj przy tym ludzi, którym akurat się podoba lub z tych bądź innych względów wybrali taki samochód. 

Edytowane przez grogi

Napisano
3 godziny temu, grogi napisał:

Nie wiem, jakim bufonem trzeba być, żeby opowiadać takie bzdety. Nie masz wyłączności na rację i na ten jeden właściwy gust.

Tobie się nie podoba - luz. Ale nie obrażaj przy tym ludzi, którym akurat się podoba lub z tych bądź innych względów wybrali taki samochód. 

Pamietam jak pojawila sie Multipla-dla mnie to byl szok ale pozytywny.Auto bardzo na tamte czasy ciekawe:ok:

Napisano
15 godzin temu, Raku napisał:

Co w tym jest ładnego lub użytecznego

Nie wiem... ale nie jest to takie złe.  Istnieje coś znacznie (moim zdaniem) gorszego - jechałem za tym czymś którego dnia. Kobieta zareagowała "zobacz co ten ktoś ze swojego samochodu zrobił"... na mojej twarzy pojawił się grymas zniesmaczenia.... a to tylko nowy seryjny civic.

Honda-Civic_EU-Version-2017-1280-2a.jpg.303970aa7ea75583b4fc05326557cbb8.jpg

Naładowali tu ozdobników jak w samochodzie z kreskówki. Wielkie pseudowloty, 2 spoilery, pseudo-dufuzor, wielki wydech na środku... (a pod maską 1.0 :) ) Osobiście mi się nie podoba, bo nie lubię awangardowości na siłę. Na pewno są tacy którym się to podoba i market research Hondy wskazał, że będzie na to popyt. Być może targetem są Ci którzy mieli stare Civic V, VI i obwieszali je wielkimi spoilerami w stylu F&F, a teraz dorośli i mogą sobie pozwolić na nowy samochód. OK - ja nikomu nie bronię i mój gust nie jest jedynym słusznym... ale mi się po prostu nie podoba.

Napisano
17 godzin temu, bartekm napisał:

Przestali produkować, czy sprzedawać w Polsce i kilku innych krajach?

a wiesz... w sumie to auto jest tak obojętne, ze nie pofatygowałem się sprawdzić.

Napisano
Dnia 15.07.2017 o 23:59, Marcinekkk napisał:

jak by tu napisac  ... kibel na maxa ;]

I nadal fwd, a civica już raczej nie przeskoczy w parametrach jezdnych ...

Edytowane przez RSSSS

Napisano
42 minuty temu, Manx napisał:

Nie wiem... ale nie jest to takie złe.  Istnieje coś znacznie (moim zdaniem) gorszego - jechałem za tym czymś którego dnia. Kobieta zareagowała "zobacz co ten ktoś ze swojego samochodu zrobił"... na mojej twarzy pojawił się grymas zniesmaczenia.... a to tylko nowy seryjny civic.

Naładowali tu ozdobników jak w samochodzie z kreskówki. Wielkie pseudowloty, 2 spoilery, pseudo-dufuzor, wielki wydech na środku... (a pod maską 1.0 :) ) Osobiście mi się nie podoba, bo nie lubię awangardowości na siłę. Na pewno są tacy którym się to podoba i market research Hondy wskazał, że będzie na to popyt. Być może targetem są Ci którzy mieli stare Civic V, VI i obwieszali je wielkimi spoilerami w stylu F&F, a teraz dorośli i mogą sobie pozwolić na nowy samochód. OK - ja nikomu nie bronię i mój gust nie jest jedynym słusznym... ale mi się po prostu nie podoba.

z drugiej strony chyba lepsze to niz taki leon/golf/astra/i30 czy inny "domyślny" kompakt, ktorego nie odroznisz od drugiego producenta. tego przynajmniej nie pomylisz z niczym...

Napisano
10 minut temu, Manx napisał:

Dokładnie. Wszystkie te hot-hatche wyglądają jak samochód Batmana. A jeśli ktoś chce po prostu szybkie auto ale nie ma ochoty wyglądać w tym jakby zabrał samochód swojemu dziecku to nagle wybór staje się bardzo wąski.

IMO dobrze wygląda te Megane, czy pokazany wyżej Seat. Te auta znowu nie mają aż takich osiągów, które usprawiedliwiałyby idiotyczny, torowy wygląd.

:ok:

Napisano
6 minut temu, jimbo22 napisał:

z drugiej strony chyba lepsze to niz taki leon/golf/astra/i30 czy inny "domyślny" kompakt, ktorego nie odroznisz od drugiego producenta. tego przynajmniej nie pomylisz z niczym...

Co kto lubi - ja nie wiem czy to lepsze. Ja nie mam takich kompleksów by musieć wyrózniać się na siłę, więc dla mnie to że coś się wyróżnia, zwraca na siebie uwagę, to żadna zaleta. Ma mi się podobać.

Napisano

Jak nie krec d.. z tylu.

Jak auto jest proste a wersje rozrozniaja tylko fanatycy marki, bo wersja 1.2 TSI od Cupry 290 rozni sie wzorem kratki w zderzaku i felgami - źle i nuda :ooniee:

Jak jest odjechane designersko - udziwnione -  kto to zaprojektował i kto to kupuje :hehe:

Napisano
28 minut temu, Manx napisał:

Co kto lubi - ja nie wiem czy to lepsze. Ja nie mam takich kompleksów by musieć wyrózniać się na siłę, więc dla mnie to że coś się wyróżnia, zwraca uwagę, to żadna zaleta. Ma mi się podobać.

chęć wyróżniania się to taki sam kompleks jak chęć pozostania skromnym, konserwatywnym i niezauważonym :) 

tu nie musi chodzic o byle "design, czy kult znaczka... w samochodzie jest dużo więcej obszarów dla których może budzic zainteresowanie... i np. honda zasługuje na szacun po odbiciu się od dna. lata temu postawili na jedną kartę - mieli być synonimem ekologii... wstawiali zielone listki na deski rozdzielcze, i zlikwidowali cały dział "sport" (NSX,S2000, Type R UFO - pomyłka)... 

prawie nie splajtowali i teraz obrali nowe tory. i pokazali NSX i Civic Type R ze potrafią dalej robić samochody. szacun za to... a jak ktoś uważa że "kompleksem" jest fakt jazdy krzykliwym autem - to jest to straszne uproszczenie i argument na poziomie lubienia bardziej koloru czerwonego od niebieskiego :) czyli nie kategoryzacja na forum motoryzacyjne, a bardziej do ssalonu piękności przy farbowaniu.

Edytowane przez jimbo22

Napisano
15 minut temu, Ryb napisał:

Wszystkie te hot-hatche wyglądają jak samochód Batmana

Nie wszystkie. Cupra na przykład.

Napisano
4 minuty temu, format napisał:

Nie wszystkie. Cupra na przykład.

No przecież w tym samym poście podałem przykład Seata.  :ok:

IMO silniki i ospojlerowanie powinno być konfigurowane osobno. Żeby dało się kupić mocne auto o normalnym wyglądzie, bez tej tony plastiku.

Napisano
1 minutę temu, Ryb napisał:

IMO silniki i ospojlerowanie powinno być konfigurowane osobno. Żeby dało się kupić mocne auto o normalnym wyglądzie, bez tej tony plastiku.

Niestety średnio z tym. Natomiast... hothatche mają teraz osiągi Ferrari sprzed paru lat - przykład: http://www.zeperfs.com/en/duel5869-1156.htm

Te samochody też co by nie mówić były krzykliwe. Jeśli jednak użytkownikowi wystarczą bardziej cywilne osiągi, nazwijmy je warm-hatchowe, to pojawia się już znacznie większy wybór aut cywilnie wyglądających, od Octy / Leona z 1.8tsi, przez Astrę, do Foki ST.

Napisano
40 minut temu, Filipfm napisał:

Jak nie krec d.. z tylu.

Jak auto jest proste a wersje rozrozniaja tylko fanatycy marki, bo wersja 1.2 TSI od Cupry 290 rozni sie wzorem kratki w zderzaku i felgami - źle i nuda :ooniee:

Jak jest odjechane designersko - udziwnione -  kto to zaprojektował i kto to kupuje :hehe:

bo Leon po prostu jest ładny i nie ma co go udziwniać

rozni sie technicznie, rozni sie wnętrzem, rozni sie zderzakami i progami, rozni sie dźwiękiem wydechu

nie musi być fanatyk marki, tylko bystry i ogarnięty człowiek

Napisano

CTR jest troche inna koncepcja samochodu niz Cupra. Cupra jest szybkim, niewyrozniajacym sie z tlumu autem. 1.2TSI z opcjonalnym pakietem zderzakow wyglada agresywniej.

CTR jest reklamowany jako "A racing car for the road". Jest mniej komfortowy niz cupra, glosniejszy wewnatrz, ma duzo bardziej "kubełkowe" fotele itp. Szczyci sie czasem na Nurburgringu i wg informacji producenta, ospoilerowanie faktycznie działa, generując downforce. 

Jako warm-hatch w stanach jest wersja Si - ma 205KM, inny zawias, hamulce i szperę mechaniczną jak w CTR. Ale jest mniej hardcorowe. Wlasnie dla tych, dla których CTR jest zbyt obwieszony spoilerami, za twardy itp. Szkoda, ze nie ma go w EU.

Napisano

@jimbo22

W Hondzie nie tyle "zlikwidowali cały dział sport", co 1. mieli starocie w ofercie 2. nastała moda na ekologię a nie na sport. Zmieniła się moda, mieli starą ofertę, więc je odstrzelili (NSX, Accord Type-R, S2000). 

NSXa przestali produkować, bo w pewnym momencie był już stary, a europejska konkurencja była od niego nowocześniejsza,  więc przestał zachwycać. Do tego bezpośrednia japońska konkurencja znikała z rynku (Nissan Skyline R 34 GT-R, Toyota Supra Turbo). Zrobili pokaz, wytworzyli aurę marki nowoczesnej, lekko usportowionej i widać na tyle im wystarczyło - niech konsumenci którzy tego szukają przyjdą do salonów.  Marka popularna supersamochody robi na pokaz możliwości, a niekoniecznie z powodów ekonomicznych.

Hondę S2000 wycofali z produkcji pod koniec poprzedniej dekady, bo po pierwsze było wiekowa, a po drugie przestała spełniać normy emisji spalin, które wówczas wchodziły. To też była pokazówka i miała oddziaływać wizerunkowo. Potem grali ekologią (CR-Z i Insigh okazały się niwypałami), a teraz grają awangardowym designem. Szukają swojej drogi. W Europie sprzedżaowo wśród japońskich marek są na końcu.

Napisano
18 minut temu, Cinos napisał:

bo Leon po prostu jest ładny i nie ma co go udziwniać

Z zewnątrz całkiem fajne auto. Wewnątrz jest smutek i nostalgia. Jezdzilem dwoma leonami - jedną bazową wersją renatal, drugi byl na wypasie z ledami, DSG itp. I wewnatrz jest strasznie.

18 minut temu, Cinos napisał:

rozni sie technicznie, rozni sie wnętrzem, rozni sie zderzakami i progami, rozni sie dźwiękiem wydechu

nie musi być fanatyk marki, tylko bystry i ogarnięty człowiek

Jakimi progami?

Cupra nie ma w serii nakładek progowych - przynajmniej na stronie Seat nie widac. To opcja do dokupienia. 

Z zewnatrz, oprócz felg,  wersja FR od Cupry rozni sie kratkami w przednim zderzaku, nieco wiekszym spoilerem i tylnym dyfuzorem z dwoma wydechami.

Przy czym do FR mozna dokupic akcesoryjną lotkę - chyba większą niż w cuprze. I sportowy wydech, ktory wyglada nie gorzej, jezeli nie lepiej niz w cuprze :hehe:

5F15-2018-49.jpg

Dobra. Jedna rzecz jest istotna. Wersja FR jest od 1.4 w górę

Od Reference rozni sie bardziej, ale nadal nie jest to jakas drastyczna roznica :) i paroma akcesoriami moznaby zmylić oko

Edytowane przez Filipfm

Napisano
10 minut temu, Manx napisał:

@jimbo22

W Hondzie nie tyle "zlikwidowali cały dział sport", co 1. mieli starocie w ofercie 2. nastała moda na ekologię a nie na sport. Zmieniła się moda, mieli starą ofertę, więc je odstrzelili (NSX, Accord Type-R, S2000). 

nastała moda nie tłumaczy postawienia wszystkiego na jedną kartę i zaprzestanie rozwijania sportu. zresztą - toyota tez stawia na ekologię jesli chodzi o kreowanie wizerunku, a potrafią wypuscic sportowy model (GT costam costam, ktory swietnie jezdzi)... utrzymać Tundrę w sprzedaży (antyekologia pełną gębą) i do tego LandCruisera... takze bez przesady. Honda miała słabe 10 lat, ale ważne ze potrafią wyciągać wnioski.

NSXa przestali produkować, bo w pewnym momencie był już stary, a europejska konkurencja była od niego nowocześniejsza,  więc przestał zachwycać. Do tego bezpośrednia japońska konkurencja znikała z rynku (Nissan Skyline R 34 GT-R, Toyota Supra Turbo). Zrobili pokaz, wytworzyli aurę marki nowoczesnej, lekko usportowionej i widać na tyle im wystarczyło - niech konsumenci którzy tego szukają przyjdą do salonów.  Marka popularna supersamochody robi na pokaz możliwości, a niekoniecznie z powodów ekonomicznych.\

Hondę S2000 wycofali z produkcji pod koniec poprzedniej dekady, bo po pierwsze było wiekowa, a po drugie przestała spełniać normy emisji spalin, które wówczas wchodziły. To też była pokazówka i miała oddziaływać wizerunkowo. Potem grali ekologią (CR-Z i Insigh okazały się niwypałami), a teraz grają awangardowym designem. Szukają swojej drogi. W Europie sprzedżaowo wśród japońskich marek są na końcu.

każdy model robi się stary, dlatego wypuszcza się nowe wersje a nie wycofuje je zupełnie. S2000 to obiekt kultu. ukręcili mu łeb... a wlasnie CRZ to przyklad ery ekologiii. niedorobiona hybryda ktora do tego źle się prowadziła. a wiemy dobrze ze oni potrafią zrobić dobry zawias. poprostu uznali ze skoro prius się sprzedaje to ich "sport" tez się sprzeda. i cóż - rynek zweryfikował - zmienili zupełnie strategię (na szczęście, bo HONDA pomimo ze ich w sumie nie lubię, bo kojarzy mi się z pryszczatymi za kółkiem civica który dymi na biało, albo z 65+), to jedna z niewielu marek które nie ożeniły się z 7 innymi koncernami... i walczą ciągle sami.

Edytowane przez jimbo22

Napisano

Honda wlasnie przez to, ze pozostala autonomiczną marką, miała biedę w kasą na R&D. Modele w modnych segmentach wypuszczali długo za konkurencją. Ale poszli po rozum do głowy i w robią modele globalne, żeby budować efekt skali z największym rynkiem czyli USA. HR-V mimo spoznienia na rynku sprzedaje sie swietnie. Nowy Civic tez jest bestsellerem za oceanem, a CTR FK8 dealerzy potrafią sprzedać 10-15tys USD drożej niz cena katalogowa, bo jest taki popyt. Więc liczę, że to ich trochę odbuduje finansowo i plotki o następcy S2000 albo mini-NSX się potwierdzą. I jeszcze jakby nie robili takiego wstydu w F1 to byloby calkiem OK :}

Napisano
27 minut temu, Filipfm napisał:

I jeszcze jakby nie robili takiego wstydu w F1 to byloby calkiem OK :}

Akurat z F1 to powinni się wycofać jak tylko kontrakty im na to pozwolą. Są tańsze, a równie efektywne metody promowania marki. 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.