Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Auto rodzinne suv do 220tys zł.

Featured Replies

Napisano

Witam, czy możecie mi polecić duże przestronne auto? Planuje pod koniec roku zakupić na leasing auto, mam dwójke dzieci, możliwe że w przyszłości będzie trzecie. Potrzebuję duży bagażnik, auto będzie wykorzystywane bardziej do jazdy na 150-200km niż w mieście. Pozdrawiam

Napisano

Kodiaq

Napisano
56 minut temu, bielaPL napisał(a):

Kodiaq

Kodiaq to bardzo dobre auto, ale jak we wszystkich SUVach z pojedynczą kanapą z tyłu - będzie problem zmieścić 5 osób lub 3 foteliki z tylu.

Napisano
28 minut temu, vanice77 napisał(a):

Na trasy mazda cx60 lub cx80 diezel 3.3

Aż tak źle komuś życzysz?? ;] Jeśli auto ma jeździć a nie się sypać to lepiej w to nie iść.

Godzinę temu, bielaPL napisał(a):

Kodiaq

Duży, przestronny i nawet zmieści się w budżecie, podobnie jak VW Tayron. 

Ze swojej strony to polecam przejechać się po salonach i sprecyzować sobie napęd/silnik i ilość miejsca.

Napisano

W rodzinie jest cx60 po poprawkach 2024 i zero problemów, były jakies alevz poczatku produkcji, nie jestes na bieżąco.

Wszystko tylko nie Kodiaq to juz lepiej koreanca.

Edytowane przez vanice77

Napisano
18 minut temu, komor napisał(a):

Duży, przestronny i nawet zmieści się w budżecie,

A gdzie kolega podał budżet? 

Sorry, jest w temacie :facepalm:

Edytowane przez janusz

Napisano
47 minut temu, slawekw napisał(a):

Kodiaq to bardzo dobre auto, ale jak we wszystkich SUVach z pojedynczą kanapą z tyłu - będzie problem zmieścić 5 osób lub 3 foteliki z tylu.

1 fotelik z przodu, dwa z tyłu i żonka obsługująca towarzystwo po środku ;] nie rozumiem czemu na siłe ludzie chcą pchać całą trójkę na tył

Napisano
32 minuty temu, bielaPL napisał(a):

1 fotelik z przodu, dwa z tyłu i żonka obsługująca towarzystwo po środku ;] nie rozumiem czemu na siłe ludzie chcą pchać całą trójkę na tył

Wtedy z przodu nie ma dzieci. Stajesz się kierowcą PKSa. I jest bezpieczniej.

Napisano

Mi dziś na fejsie wpadł w oko wypasiony x-trail za zdaje się 186 (rabatu coś ok 65). Szkoda, że zmianę auta planuję dopiero za rok.

Edytowane przez ZUBERTO

Napisano

Odpowiedz juz padla

Mazda cx 60 lub 80

.

Napisano
20 godzin temu, bielaPL napisał(a):

Co to za choroba właśnie, że na siłę się upycha dorosłą osobę między dwa foteliki?

Napisano

Tucson/Sportage a jak małe to SantaFe albo Sorento, bo budzetu powinno tez starczyć.

Napisano
22 godziny temu, timez napisał(a):

Witam, czy możecie mi polecić duże przestronne auto? Planuje pod koniec roku zakupić na leasing auto, mam dwójke dzieci, możliwe że w przyszłości będzie trzecie. Potrzebuję duży bagażnik, auto będzie wykorzystywane bardziej do jazdy na 150-200km niż w mieście. Pozdrawiam

Forestery są teraz w dobrej promce  ca. 180kpln wersja Platinium, a nowy model naprawdę duży i solidny, może nie za szybki ale jako rodzinne auto wprost ideał.  :oki:

Edytowane przez G.O.A.T.

Napisano
Godzinę temu, AstraC napisał(a):

Co to za choroba właśnie, że na siłę się upycha dorosłą osobę między dwa foteliki?

Chyba tylko anoreksja ;).

Napisano

Omoda 9 :skromny: 

Napisano
5 godzin temu, G.O.A.T. napisał(a):

Forestery są teraz w dobrej promce  ca. 180kpln wersja Platinium, a nowy model naprawdę duży i solidny, może nie za szybki ale jako rodzinne auto wprost ideał.  :oki:

20lat temu taki silnik byłby fajny teraz to troszkę dramat. 

Napisano
1 godzinę temu, wujek napisał(a):

20lat temu taki silnik byłby fajny teraz to troszkę dramat. 

20 lat temu taka hybryda byłaby 9 cudem świata :phi:

Napisano
5 minut temu, G.O.A.T. napisał(a):

20 lat temu taka hybryda byłaby 9 cudem świata :phi:

Prius wszedł do produkcji w 1997, jest już z nami 28 lat :old:

Sam miałem Priusa 2 z 2005r kilkanlat, więc można powiedzieć, że taki cud świata ujeżdżałem :phi: Swoją drogą bardzo miło wspominam, zero problemów i niskie spalanie,  czyli to czego po hybrydzie należy się spodziewać.

Edytowane przez zinger

Napisano
25 minut temu, zinger napisał(a):

Prius wszedł do produkcji w 1997, jest już z nami 28 lat :old:

Sam miałem Priusa 2 z 2005r kilkanlat, więc można powiedzieć, że taki cud świata ujeżdżałem :phi: Swoją drogą bardzo miło wspominam, zero problemów i niskie spalanie,  czyli to czego po hybrydzie należy się spodziewać.

I taki właśnie jest Forek eboxer. 

Napisano
12 godzin temu, GoldFinger napisał(a):

w C4GP mogla byc nawet bulimia ;]

Napisano
  • Autor

No wiele propozycji widzę 😄 dziękuje za fajne sugestie, no ja myslałem o Tayronie a najbardziej o Santa Fe, ale żonie "dupka" nie podoba się 😄 Wobec chińczyków też myslę bo jest pare opcji, Baic czy Omoda ale nie wiem jak to wobec części teraz wygląda i przyszłości

Napisano
13 minut temu, timez napisał(a):

No wiele propozycji widzę 😄 dziękuje za fajne sugestie, no ja myslałem o Tayronie a najbardziej o Santa Fe, ale żonie "dupka" nie podoba się 😄 Wobec chińczyków też myslę bo jest pare opcji, Baic czy Omoda ale nie wiem jak to wobec części teraz wygląda i przyszłości

Nie znam normalnego auta w którym jest wygodnie dla trzech osób z tyłu.

Wchodzą w grę tylko jakieś dziadkowozy vany ;)

Jak jest taka potrzeba, to szukaj czegoś takiego.

Edytowane przez kravitz

Napisano
W dniu 20.08.2025 o 12:26, timez napisał(a):

2+2 zmieścisz się elegancko w kodiaq/tyron itp ale jeśli planujesz 3 dziecko to pomyśl o VW multivan family 

Napisano
20 minut temu, timez napisał(a):

Szwagier ma Tayrona, dzieci nie ma ale wozi psa w bagażniku, klatka zajmuje praktycznie pół bagażnika a dalej zostaje go trochę. Z tyłu zwykła kanapa, 2 foteliki wejdą, ale o 3 zapomnij. Całkiem przyjemnie to jeździ. Ma diesla 2.0 z 4x4.

Koleżanka ujeżdża Santa Fe, przepastne to, 2+2+2. Konfiguracja rodzinna, każdy fotel osobny, ale po rozłożeniu tylnych foteli mało miejsca w bagażniku. No i wygląd to kwestia gustu. Jeździ plug-in z silnikiem 1.6T, ale tam chyba innego wyboru nie ma :hmm:

Napisano
W dniu 21.08.2025 o 16:39, wujek napisał(a):

Omoda 9 :skromny: 

Dziwne, ze Ty możesz bezkarnie takie propozycje składać. Gdybym ja to zrobił to by mnie całe stado obsiadło :D

Napisano
W dniu 20.08.2025 o 14:22, bielaPL napisał(a):

nie rozumiem czemu na siłe ludzie chcą pchać całą trójkę na tył

... się włącza bajkę w 2-giej klasie i spokój. 

Napisano
Godzinę temu, ochkarol napisał(a):

... się włącza bajkę w 2-giej klasie i spokój. 

Potem tylko samochód obrzygany ;]

Napisano
W dniu 21.08.2025 o 12:09, GoldFinger napisał(a):

Nie no, ale ta mania że mama ma jechać z tyłu z bombelkami, no bo co? Nasi od początku we trójkę z tyłu sami jeździli i spokój. Gorzej jest teraz jak są nastolatki. Ale to inna opowieść. ;]

Napisano
Godzinę temu, AstraC napisał(a):

Gorzej jest teraz jak są nastolatki

Gorzej? Nie siedzą z nosami w smartfonach? :O

Ich w ogóle obchodzi gdzie siedzą? Bo raczej mają to w pompach i mogliby jechać nawet w bagażniku - byle smartfon był. :phi: