Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co sądzicie o Pasku 2,0TDI 140KM z ogłosz i ogólnie o paskac

Featured Replies

Napisano

> To sprzedaj to Stilo i ciesz się Paskiem, ale Ty chcesz tego nienowoczesnego

B5/B6 po FL to są nienowoczesne Paski? Wizualnie ładne, wyposażeniowo

to o czym w Stilo mogę pomarzyć, tapicerka porządna, wygodne fotele.

Ta nuda o której wiele osób pisze w stosunku do Paska, dla mnie nie

występuje.

Napisano
  • Autor

> t-jet

takie super silnik bez wad z niego? Do czego to montują? Pewnie Punto/Bravo i tyle.

Napisano

> B5/B6 po FL to są nienowoczesne Paski? Wizualnie ładne, wyposażeniowo

> to o czym w Stilo mogę pomarzyć, tapicerka porządna, wygodne fotele.

> Ta nuda o której wiele osób pisze w stosunku do Paska, dla mnie nie

> występuje.

Daj spokój, młody jeszcze jesteś, wąsa nie nosisz (chyba wink.gif ), schematycznie też nie myślisz.

Nie pasuje B5 do Ciebie zlosnik.gif

Napisano

> Daj spokój, młody jeszcze jesteś, wąsa nie nosisz (chyba ), schematycznie też nie myślisz.

> Nie pasuje B5 do Ciebie

A C5 Tourer? grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

> A C5 Tourer?

To ciekawe, nieszablonowe autko, choć rażą mnie pewne akcenty nawiązujące do Audi, np sterowanie klimy automatycznej wygląda jak w Audi 100 93' no.gif. Ale jako całość to pozytywne autko.

Niestety jest drogi nawet na rynku wtórnym. Moje stare C5 kupiłem od firmy jak było 3-latkiem po leasingu za 30% ceny nowego.

Obecnie 3-letni C5 kosztuje 50-60% ceny nowego frown.gif. Mówimy o aktualnej generacji. Tylko gołe wersje bez hydrauliki są tańsze.

Napisano

> B5/B6 po FL to są nienowoczesne Paski?

eee...samochód z 1996 roku to chyba nie ta epoka zlosnik.gif

Napisano

> Ten samochodo podobny twór to jedna wielka porażka i bezdenna skarbonka. Zastanawia mnie dlaczego

> są ludzie, którzy chcą to gówno kupić i nim jeździć? Nie ma to żadnych racjonalnych

> przesłanek.

Zapomniałeś dodać "w mojej skromnej opinii"

Po pierwsze jest brzydkie i kiepsko wyposażone w stosunku do ceny.

Ty patrz, a ja akurat kupiłem go bo był najlepiej wyposażony w stosunku do ceny rotfl.gif

Po drugie jest

> to VW, który jest chętnie kradziony, ma zwyżki na ubezpieczenie i jest popularny na wsi!

Pieeeeeruna dlatego jak mnie widzą w sklepie z grabiami to od wejścia mam zniżkę 10% facepalm%5B1%5D.gif

> Silnik 2.0 ma całą litanie wad i to bardzo kosztownych. Miejsca w tym aucie jest tyle, co w

> wielu kompaktach innych firm.

rotfl.gif

Trzeba być chyba fascynatem i entuzjastą marki, żeby to kupić.

> Reasumując, ani ładne, ani funkcjonalne, strasznie zawodne i do tego drogie!

a siedziałeś chociaż w choćby jednym, czy tylko tak ci sie wydaje? cfaniaczek.gif

Napisano

> Do końca się nie zgodzę. Też kiedyś byłem przeciwnikiem Passatów. Ale miałem ostatnio okazję

> pojeździć trochę B6 i stwierdziłem, że całkiem fajne to jest autko. Dobrze się prowadzi,

> miejsca w środku jest sporo wbrew temu co piszesz, bagażnik również nie najmniejszy. A że ma

> wady... każde autko ma, Twoja Croma również. A że drogi.. to fakt jest trochę droższy od

> rywali z klasy średniej.

> A dla Ciebie drogi, bo Ty z Poznania żarcik bez urazy

> Znam ludzi, którzy jeżdżą i sobie chwalą, na forum jest sporo opinii negatywnych. Autko ma jakieś

> tam swoje plusy i minusy. Ale jednak więcej osób obstaje przy tym, aby plusy nie przesłoniły

> minusów paska :D

proponuję skupić się na opiniach użytkowników passatów B6, a nie tych co "słyszeli" że te auta się psują, albo "mają znajomego" co mu się psuł wink.gif

Napisano

> proponuję skupić się na opiniach użytkowników passatów B6, a nie tych co "słyszeli" że te auta się

> psują, albo "mają znajomego" co mu się psuł

Czy mogę z ciekawości zapytać ile płacisz ubezpieczenia i przy jakich zniżkach (bo pewnie masz pełen pakiet) za swojego Passata? Może być na priv, jeśli nie chcesz publicznie.

Kiedyś jak kupowałem auto i interesowałem się m.in. nowym Golfem V, to mi w gardle zaschło jak usłyszałem ile by mnie wyniosło ubezpieczenie w I roku.

Napisano

> Czy mogę z ciekawości zapytać ile płacisz ubezpieczenia i przy jakich zniżkach (bo pewnie masz

> pełen pakiet) za swojego Passata? Może być na priv, jeśli nie chcesz publicznie.

1800zł zlosnik.gif za max polisę, ze wszystkimi udogodnieniami, ubezpieczeniami szyb etc.

tylko ja jestem nieadekwatny, bo mam matkę w PZU i celową dopisaną jako współwłaściciel, więc mam zniżki pracownicze.

Standardowa polisa za nowego passata dla kogos z 60% zniżkami to około 3000zł. Dla porównania za volvo v50 o tej samej wartości teść zapłacił 2300zł.

Wiadomo, że drożej - w koncu volvo nie kradnie nikt, a passaty wszyscy (wprawdzie B5, ale dla ubezpieczyciela passat to passat)

Napisano

> Standardowa polisa za nowego passata dla kogos z 60% zniżkami to około 3000zł.

To nawet nie chcę liczyć ile by wyszło bez zniżek. hehe.gif

Niestety popularność u złodziei kosztuje, chociaż Tobie udało się te koszty obejść wink.gif Byle byś nie musiał doświadczyć tej popularności

Napisano

> To nawet nie chcę liczyć ile by wyszło bez zniżek.

> Niestety popularność u złodziei kosztuje, chociaż Tobie udało się te koszty obejść Byle byś nie

> musiał doświadczyć tej popularności

Za Volvo bez zniżek zapłaciłbyś też masę kasy. troche mniej niz za passa, ale to nadal masa kasy.

Napisano

> Za Volvo bez zniżek zapłaciłbyś też masę kasy. troche mniej niz za passa, ale to nadal masa kasy.

jak kupowałem ostatni samochód to nie miałem żadnych zniżek, bo ze 2 lata stażu, w tym jedną stłuczkę ze swojej winy. Jakbym kupił Golfa, to bym zapłacił ponad 4 tys. ubezpieczenia w pierwszym roku. Za Bravo zapłaciłem 1700 w promocji i co roku płacę mniej więcej podobną kwotę.

A piszę o tym dlatego, że ludzie często nie biorą tego pod uwagę, a często przez kilka lat różnica w ubezpieczeniu różnych aut może np. zrekompensować większą utratę wartości, czy droższy serwis czy jakieś awarie.

Napisano

> To nawet nie chcę liczyć ile by wyszło bez zniżek.

> Niestety popularność u złodziei kosztuje, chociaż Tobie udało się te koszty obejść Byle byś nie

> musiał doświadczyć tej popularności

Nie pękaj, ja za Imprezę GT MY00 płacę z 60% zniżkami 3,6kPLN.

A ona zbyt popularna wśród złodziei nie jest.

Napisano

> Nie pękaj, ja za Imprezę GT MY00 płacę z 60% zniżkami 3,6kPLN.

> A ona zbyt popularna wśród złodziei nie jest.

W tym aucie nie zlodzieje sa problemem waytogo.gif

Napisano

> Nie bronię Passata, ale czy jest auto, które mniej się psuje, które ma mniej problemów z osprzętem?

> Które auto klasy średniej w cenie do 45 TPLN i rocznikowo ~ 2005-6 jest godne polecenia, ma dobre,

> trwałe silniki, nie nawalającą elektronikę i elektrykę, trwałe zawieszenie i ogólnie jest

> godne polecenia.. Jest takie w ogóle?

Myślę że SAAB 9-3 z silnikiem fiata 1,9 jest godny uwagi Może coś od Toyoty... z silnikiem D4D lub Volvo z silnikiem 2.0 D...

Niestety każde auto jest tak dobre jak dobre są jego wszystkie elementy .... a te są produkowane przez kilka lub kilkanaście koncernów .dla wszystkich.... takie jak BOSCH, VALEO.....

Więc każde auto jest tak dobre jak dobrzy są inżynierowie, którzy projektując części mają świadomość co robią a z tym jest coraz gorzej bo nowoczesne oprogramowanie nie wymaga znajomości z podstaw mechaniki tylko z pracy z CADem i jemu podobnymi Inventor-ami frown.gif

Napisano

> Tyle tylko, że ja naprawdę chciałbym mieć Paska B5/B6 w "tedeiku"

> I to 100x wolałbym go od mojego Stilo. Tyle tylko, że:

> 1. nie stać mnie

> 2. kradną

Chodzi Ci o B5FL. Dlaczego Cie nie stac? Za 25 tys kupisz w naprawde dobrym stanie. Koszty serwisu na poziomie Golfa, nic drozej nie kosztuje.

Kradna? Kazde auto ukradna jak im stworzysz okazje.

Napisano

> Kradna? Kazde auto ukradna jak im stworzysz okazje.

zatem właściciele passatów stwarzają całą masę okazji ok.gif

Napisano

> zatem właściciele passatów stwarzają całą masę okazji

Statystki statystykami, a zycie to inna sprawa... na 5 Passatów moich znajomych tylko 1 ukradli.. i wcale sie nie dziwie, bo znajomy go tak parkowal w takich miejscach ze sam stwarzal okazje do kradziezy...

Napisano

> Statystki statystykami, a zycie to inna sprawa...

A niby skąd te statystyki jak nie z życia?

> na 5 Passatów moich znajomych tylko 1 ukradli.. i

> wcale sie nie dziwie, bo znajomy go tak parkowal w takich miejscach ze sam stwarzal okazje do

> kradziezy...

Gdzie należy parkować passata?

Napisano

> A niby skąd te statystyki jak nie z życia?

Tak, tak.

> Gdzie należy parkować passata?

Tam gdzie kazdy samochod. Wystaw jakikolwiek samochod zlodziejowi to wezmie. Parkuj z glowa kazdy samochod to zadnego nie stracisz. Proste.

Napisano

> Tak, tak.

> Tam gdzie kazdy samochod. Wystaw jakikolwiek samochod zlodziejowi to wezmie. Parkuj z glowa kazdy

> samochod to zadnego nie stracisz. Proste.

co to znaczy parkować z głową? Ja np. parkuję głownie pod domem i pod robotą. Czu to jest "z głową'?

Napisano

> Tam gdzie kazdy samochod. Wystaw jakikolwiek samochod zlodziejowi to wezmie. Parkuj z glowa kazdy

Chryste jakie pierdoły. Jak passat stoi na parkingu to nie jest okazją a jak stoi nie-"tam gdzie kazdy samochod" to już jest? Słoik musztardy zjadłeś? rotfl.gif

Wytłumacz jeszcze co rozumiesz przez hasło "parkuj z glowa kazdy samochod to zadnego nie stracisz"? icon_rolleyes.gif

Napisano

> co to znaczy parkować z głową? Ja np. parkuję głownie pod domem i pod robotą. Czu to jest "z

> głową'?

Zapewne tak ok.gif

Napisano

> Wytłumacz jeszcze co rozumiesz przez hasło "parkuj z glowa kazdy samochod to zadnego nie stracisz"?

Widocznie obryty w temacie? zlosnik.gif

Napisano

> Parkuj z glowa kazdy

Jakieś wskazówki?? Bo osobiście to parkuje tam gdzie jest miejsce.

Napisano

> Chodzi Ci o B5FL. Dlaczego Cie nie stac? Za 25 tys kupisz w naprawde dobrym stanie. Koszty serwisu

> na poziomie Golfa, nic drozej nie kosztuje.

> Kradna? Kazde auto ukradna jak im stworzysz okazje.

Wiesz, szkoda że po prostu VW i każden inny koncern nie decyduje

się produkować nowych B5FL bo były o wiele lepsze stylistycznie

i mechanicznie od obecnych, jak twierdzą nawet niektórzy w tym

wątku. Nie wiem czy warto pchać się w B5FL vs moje 6-letnie

Stilo. Ale gdyby B5FL było nowe - to już możnaby się zastanawiać smile.gif

Napisano

> Gdzie należy parkować passata?

Na strzeżonym lub w garażu, ew. w dowolnym miejscu, ale pod warunkiem, że śpisz w środku wink.gif.

Napisano

> Wiesz, szkoda że po prostu VW i każden inny koncern nie decyduje

> się produkować nowych B5FL bo były o wiele lepsze stylistycznie

> i mechanicznie od obecnych, jak twierdzą nawet niektórzy w tym

> wątku. Nie wiem czy warto pchać się w B5FL vs moje 6-letnie

> Stilo. Ale gdyby B5FL było nowe - to już możnaby się zastanawiać

Ty się nie przejmuj - doczekasz się swojego Passata. Nowy Passat nie różni się od starego, więc następny model nie będzie się różnił od tego. Której generacji byś nie kupił - będzie to ten sam model.

hehe.gif

VW to chyba jedyna firma, której "nowe" modele to tylko lekkie faceliftingi starych.

zlosnik.gif

Napisano

> może być i benzyna. Tylko aby nie wciągała po 12 litrów na trasie. Jakaś fajna benzynka co to i ma

> kopa i sie nie psuje i nie jest kosmicznie droga w utrzymaniu.

> Jakieś przykłady?

Tak:

Subaru wolnossace 2,5 w LGC/OBk - zaje.. prosta konstrukcja, klepana od lat i dla wielu modeli. Latwo-gazowalna, z wytrzymalamym zawieszeniem (ja mam poki co 183kkm na ory. zawieszeniu) + naped gratis wink.gif

Accord 2.0; 2,4 - takze zacne i wytrzymale auto

Mazda 6-tka 2,3 lub 2,5 (kolega ma taka) ciekawe auto i calkiem ladnie sie toczy ok.gif

Pomijam tu konstrukcje nowe i wysilone. Mysle, ze to odp na twoje pytanie, chociaz oczywiscie ta odp moze byc znacznie szersza.

Jak juz koniecznie deisel to raczej, bym sie sklanial do JTD ..

Zeby nie bylo to sam dla kolegi w zeszlym tygodniu polecilem Passata 2.0 170KM TDI, ale z racji jego stanu. Tyle, ze kolega ma pierwsze co, to pojechac na sprawdzenie napedu pompy oraz ma swiadomosc ze cos drogiego moze sie wysypac. Jego auto (bo w koncu je kupil) do przebiegu 60kkm mialo wymieniano turbine i dwumase w ramach gwarancji.

Napisano

> To jest właśnie fascynujące w VW. Żeby kupić dobre auto musisz najpierw przeczytać jakieś forum,

> wkuć na pamięc jakieś kody silników, bo niby ten sam silnik może mieć kilka skrótów. W jednym

> padają wtryski, w innym głowica, a trzeci ma szasnę być bezawaryjny. Czyli wnioskuję, że to

> nie jest samochód dla normalnego człowieka, tylko dla motoryzacyjnego zapaleńca, co będzie

> się tych skrótów uczył, a potem według nich szukał auta

> A żeby być w temacie wątku. Jeśli ma być Passat, to ja bym szukał benzynowca.

Tak się zastanawiam, mnóstwo legend krąży o Golfach i Passatach (o tych drugich więcej), jak to się w nich te TDIki sypią. A nie ma takich historii o Skodach czy Seatach. Dlaczego? Przecież to te same silniki?

Napisano

> Tak się zastanawiam, mnóstwo legend krąży o Golfach i Passatach (o tych drugich więcej), jak to się

> w nich te TDIki sypią. A nie ma takich historii o Skodach czy Seatach. Dlaczego? Przecież to

> te same silniki?

przeciez sa ...w skadach 1.9tdi pokazuja kopyta zlosnik.gif

Napisano

> Myślę że SAAB 9-3 z silnikiem fiata 1,9 jest godny uwagi Może coś od Toyoty... z silnikiem D4D lub

> Volvo z silnikiem 2.0 D...

> Niestety każde auto jest tak dobre jak dobre są jego wszystkie elementy .... a te są produkowane

> przez kilka lub kilkanaście koncernów .dla wszystkich.... takie jak BOSCH, VALEO.....

Zdajesz sobie sprawę że np. Valeo może robić 2 identyczne części dla np. fiata i BMW. przy czym ta dla fiata może mieć zalozenia jakościowe o wiele gorsze, więc kontrola jakości będzie puszczać masę bubli, tymczasem ta sama część dla BMW będzie miała całkiem inną kontrolę, albo nawet sama część będzie lekko przeprojektowana, albo zostaną użyte lepsze materiały.

Więc koronny argument fiaciarzy że "przecież nasze auta są z takich samych części jak wasze" jest IMO bez sensu.

Napisano

> Wiesz, szkoda że po prostu VW i każden inny koncern nie decyduje

> się produkować nowych B5FL bo były o wiele lepsze stylistycznie

> i mechanicznie od obecnych, jak twierdzą nawet niektórzy w tym

> wątku. Nie wiem czy warto pchać się w B5FL vs moje 6-letnie

> Stilo. Ale gdyby B5FL było nowe - to już możnaby się zastanawiać

B5fl to kawał fajnego auta. Jakość materiałów w środku IMO lepsza niż w B6. Wielowahacz z przodu - super (szkoda że z tyłu belka), silnik wzdłużnie - też pomyślane - ładnie auto wyważone ok.gif

W b6 już poszli na łatwiznę - standardowo - mcpersony z przodu, z tyłu wielowahacz, silnik poprzecznie - ot zwykłe auto.

Ale nadal te auto ma tyle fajnych rozwiązań technicznych ułatwiających życie, co mało które.

Napisano

> B5fl to kawał fajnego auta. Jakość materiałów w środku IMO lepsza niż w B6. Wielowahacz z przodu -

> super (szkoda że z tyłu belka), silnik wzdłużnie - też pomyślane - ładnie auto wyważone

Że co? Silnik wisi daleko przed przednią osią a Ciebie to cieszy? To Ty chyba nigdy nie jeździłeś czymś naprawdę dobrze wyważonym.

> W b6 już poszli na łatwiznę - standardowo - mcpersony z przodu, z tyłu wielowahacz, silnik

> poprzecznie - ot zwykłe auto.

LOL

> Ale nadal te auto ma tyle fajnych rozwiązań technicznych ułatwiających życie, co mało które.

Np?

Napisano

coooooooooooo?

forek MY08 2.5 pelny pakiet ubezpieczenia 2200zł

chyba ze Twoje GT jest po mocnym tuningu i masz opinie rzeczoznawcy o wyzszej wartosci "od średniej" lub auto jest wykozystywane do rajdów

Napisano

> Ty się nie przejmuj - doczekasz się swojego Passata. Nowy Passat nie różni się od starego

Praktyka pokazuje jednak, że w przypadku B5 FL i B6 różnice trudno było przeoczyć zlosnik.gif - ten pierwszy był po prostu dużo bardziej trwałym autem.

Napisano

> Zdajesz sobie sprawę że np. Valeo może robić 2 identyczne części dla np. fiata i BMW. przy czym ta

> dla fiata może mieć zalozenia jakościowe o wiele gorsze, więc kontrola jakości będzie puszczać

> masę bubli, tymczasem ta sama część dla BMW będzie miała całkiem inną kontrolę, albo nawet

> sama część będzie lekko przeprojektowana, albo zostaną użyte lepsze materiały.

> Więc koronny argument fiaciarzy że "przecież nasze auta są z takich samych części jak wasze" jest

> IMO bez sensu.

W VAG'u tez tak jest hehe.gif. Dla skody czesc kosztuje 200zl, a identycznie wygladajaca dla Audi 1000zl. Czy faktycznie sa takie same cfaniaczek.gif

Napisano

> Praktyka pokazuje jednak, że w przypadku B5 FL i B6 różnice trudno było przeoczyć - ten pierwszy

> był po prostu dużo bardziej trwałym autem.

pod jakim wzgledem ?

W B5 ludzie na zawieche narzekali .. w B6 nie ma juz AFAIR alum. wielowahaczy.

Napisano

> coooooooooooo?

> forek MY08 2.5 pelny pakiet ubezpieczenia 2200zł

> chyba ze Twoje GT jest po mocnym tuningu i masz opinie rzeczoznawcy o wyzszej wartosci "od

> średniej" lub auto jest wykozystywane do rajdów

Auto total seria. Wartość auta wg ubezpieczenia niższa niż rynkowa. Wiek robi swoje.

Napisano

> Zapewne tak

uff, to dobrze

zlosnik.gif

Napisano

> pod jakim wzgledem ?

Pod wzlędem trwałości. zlosnik.gif Atrakcji typu łuszczące się przyciski sterowania szybami juz po kilkunastu kkm przebiegu czy przecierająca się tapicerka w B5 FL nie było - a okazja do porównań była dobra, bo auta uzywane w tych samych warunkach i przez tych samych ludzi. Kilkuletni B5 FL, który szedł już do sprzedaży, miał wnętrze w lepszym stanie niż roczny B6. Fakt, że nikt o te auta przesadnie nie dbał biglaugh.gif - ale starszy model takie nonszalanckie traktowanie znosił bardzo dzielnie.

Napisano

> Statystki statystykami, a zycie to inna sprawa... na 5 Passatów moich znajomych

hehe.gif

Faktycznie reprezentatywna próba rotfl.gif

Z moich znajomych tylko jeden miał Paska i ukradli mu po kilku miesiącach i co z tego wynika hmm.gif

Że wszystkie! Passaty kradną, a statystyki statystykami zlosnik.gif

Napisano

> pod jakim wzgledem ?

> W B5 ludzie na zawieche narzekali .. w B6 nie ma juz AFAIR alum. wielowahaczy.

wahacze nadal są aluminiowe

Napisano

A gdzie? Sprawdzałeś w PZU?

Napisano

> W VAG'u tez tak jest . Dla skody czesc kosztuje 200zl, a identycznie wygladajaca dla Audi 1000zl.

> Czy faktycznie sa takie same

Możesz podać przykład części ? Jakoś od kilku lat tego nie zauważyłem

Napisano

> Pod wzlędem trwałości. Atrakcji typu łuszczące się przyciski sterowania szybami juz po kilkunastu

> kkm przebiegu czy przecierająca się tapicerka w B5 FL nie było - a okazja do porównań była

> dobra, bo auta uzywane w tych samych warunkach i przez tych samych ludzi. Kilkuletni B5 FL,

> który szedł już do sprzedaży, miał wnętrze w lepszym stanie niż roczny B6. Fakt, że nikt o te

> auta przesadnie nie dbał - ale starszy model takie nonszalanckie traktowanie znosił bardzo

> dzielnie.

Na przyciski uwagi nie zwracalem, ale zawsze mnie draznilo poprzecierane pokrowce na lewarku skrzyni biegow i nie wazne czy Golf czy B5, dziury byly przy przebiegach ponizej <100kkm tongue.gif. W B6 tego nie zaobserwowalem, ale moze dlatego,ze jezdzilem / widywalem glownie 1-2 letnie.

Napisano

> Na przyciski uwagi nie zwracalem, ale zawsze mnie draznilo poprzecierane pokrowce na lewarku

> skrzyni biegow

W wersji z automatem nie było tego elementu hmm.gif ale kupno nowego mieszka raz na dwa lata to nie jest jakiś szalony wydatek zlosnik.gif - dla "równowagi" we wszystkich B6 w okolicach 100 kkm skrzynia biegów odmówiła współpracy. panic.gif

Napisano

> Możesz podać przykład części ? Jakoś od kilku lat tego nie zauważyłem

Nie pamietam numerow katalogowych, a bym Ci podal. Ale sprawa dotyczy zarowno czesci mechanicznych jak i np: wykonczenia wnetrza. Roznica tak na prawde byla w numerze katalogowym, opakowaniu i znaczku na nim oraz cenie sick.gif

Napisano

> Nie bronię Passata, ale czy jest auto, które mniej się psuje, które ma mniej problemów z osprzętem?

> Które auto klasy średniej w cenie do 45 TPLN i rocznikowo ~ 2005-6 jest godne polecenia, ma dobre,

> trwałe silniki, nie nawalającą elektronikę i elektrykę, trwałe zawieszenie i ogólnie jest

> godne polecenia.. Jest takie w ogóle?

Accord 2.0 ok.gif 2.4 ok.gif

Szukaj Executiva po lifcie.

Czasami parują reflektory, skrzypi pedał sprzęgła.

TYLE

Znam te auta dosyć dokładnie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.