Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pamietacie "klienta" na GSX-R...

Featured Replies

Napisano

> Żeby tym kogoś zabić?

Pamiętam, jak wspomniany tutaj kierowca focusa, który zabił 5(?) osób na Żeraniu, żalił się publicznie, że gdyby wiedział, że do czegoś takiego może dojść, nigdy nie zrobiły prawa jazdy. Dorosły, normalny człowiek, a rozumuje jak niedojrzały nastolatek.

dranio

Napisano

> kierowca z radiowozu powinien dostać to samo

> nie ma w słowniku ludzi kulturalnych wystarczająco obelżywych słów dla opisania zachowania tych "

> stróży prawa "

Niby dlaczego? Że nie zatrzelił tego sk***? Jesli tak to sie zgodzę.

Napisano

> może jak przezyjesz spotkanie z takimi " stróżami " to zrozumiesz ...

hahaha.gifhahaha.gifhahaha.gifhahaha.gifhahaha.gif

Za niewinność karzą hehe.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gif

Napisano

> wydaje mi się, że motocykl właśnie po to jest, by nie stać w korku.

> Fakt gość troche za szybko jedzie między autami...

> może troche za ostro go potraktowałeś??(film oglądałem bez dzwięku więc nie słyszałem wymiany zdań

> na końcu filmu.)

"trochę" za szybko? To jest niebezpieczny psychol.

Nawet czerwone światło miał w d***. Duuże szczęście, że kogoś nie uszkodził.

Napisano

Ja nie bedę owijał w bawełnę i napiszę tak: Należy takiego typa wszelkimi możliwymi sposobami eliminować.

Ja pochodzę i wychowałem się na terenie mało zurbanizowanym smile.gif

W okolicach od "pokoleń" na takich typków był- na szczęście tylko w teorii następujący sposób.

Należy wziąć kolegę i razem z nim zorganizować transport drabiny przez jezdnię smile.gif Jeden ważny szczegół to taki, jeżeli taki delikwent nadjeżdża z prawej strony, aby nieść drabinę na lewym ramieniu.

Oczywiście to tak dla żartu piszę, ale z chęcią niejednokrotnie scyzoryk się otwiera na widok takich "miszczów prostej"

Napisano

> Ja nie bedę owijał w bawełnę i napiszę tak: Należy takiego typa wszelkimi możliwymi sposobami

> eliminować.

> Ja pochodzę i wychowałem się na terenie mało zurbanizowanym

> W okolicach od "pokoleń" na takich typków był- na szczęście tylko w teorii następujący sposób.

> Należy wziąć kolegę i razem z nim zorganizować transport drabiny przez jezdnię Jeden ważny

> szczegół to taki, jeżeli taki delikwent nadjeżdża z prawej strony, aby nieść drabinę na lewym

> ramieniu.

> Oczywiście to tak dla żartu piszę, ale z chęcią niejednokrotnie scyzoryk się otwiera na widok

> takich "miszczów prostej"

A jeśli przypadkowo nadjedzie ktoś taki jak k czyli osoba która motocyklem nie łamie przepisów?

Napisano

> A jeśli przypadkowo nadjedzie ktoś taki jak k czyli osoba która motocyklem nie łamie przepisów?

Oj nie roztrząsaj... Jeżeli uważasz, że ktoś mógłby z taką drabiną spacery robić- to osobiście myślę, że nie byłby lepszy od tego typa na motorze.

Od egzekwowania odpowiednich zachowań na drodze są odpowiednie organa.

Samosąd to nie rozwiązanie smile.gif

Chociaż pomysł z drabiną należy do mojej czołówki ewentualnych rozwiązań nazwijmy to rozrywkowych.

Napisano

> Oj nie roztrząsaj... Jeżeli uważasz, że ktoś mógłby z taką drabiną spacery robić- to osobiście

> myślę, że nie byłby lepszy od tego typa na motorze.

> Od egzekwowania odpowiednich zachowań na drodze są odpowiednie organa.

> Samosąd to nie rozwiązanie

> Chociaż pomysł z drabiną należy do mojej czołówki ewentualnych rozwiązań nazwijmy to rozrywkowych.

Cóż, mnie to nie śmieszy. Pewnie przez to, że miałem okazję pochować kilku znajomych zabitych przez głupotę innych.

Napisano

> Chłopie, co Ty za bzdury opowiadasz...

> Wyjąwszy jakieś kosmiczne spiętrzenia czeka się zwykle niecałe 1,5 tygodnia.

> Tak więc....

Sytuacja z "teraz".

WORD bemowo.

Koleś z robo będzie podchodził już drugi raz. Pomiędzy razami zawsze miał miesiąc przerwy i nie dlatego, że sam chciał.

Tak więc...

edyta: sory-trzeci raz...

Napisano

> Za niewinność karzą

nie , wypadli mi na czołówkę w " pościgu " tyle że zapomniało się im nawet bomby włączyć ... smirk.gif

i na tym skończę dyskusję bo szkoda klawiatury.

Napisano

> i jest

> juz jest wywiad z policją na tvnwarszawa o filmiku

Chyba nie zauważyłeś, że kolega wyżej podał już ten link.

Napisano

> zorro sie znalazł...:]

> straci prawko, i co ? ja odzyskałem po 2 tygodniach wszystko legalnie, chce Ci sie ?

Czy jesteś debilem?

Napisano

> Czy jesteś debilem?

Ale dlaczego tak obcesowo?

Napisano

> Ale dlaczego tak obcesowo?

Z niektórymi trzeba najprostszymi metodami zlosnik.gif

Napisano

> zorro sie znalazł...:]

> straci prawko, i co ? ja odzyskałem po 2 tygodniach wszystko legalnie, chce Ci sie ?

Za co straciłeś ?

Napisano

> Za co straciłeś ?

No za buractwo stróżów prawa przecież, nie?

Napisano

> Nie wiadomo jak szybko.

> W sumie jedyne ewidentne wykroczenia, to wyprzedzanie na przejściach dla pieszych.

plus przejezdzanie na czerwonym, wyprzedzanie na skrzyzowaniach i przejezdzanie linii ciaglych/podwojnych ciaglych, jazda chodnikiem.

Napisano

> Odkąd to sąd przeprowadza postępowanie mandatowe? W takich przypadkach sprawa idzie bezpośrednio do

> sądu grodzkiego, a maksymalna grzywna nałożona przez sąd grodzki to właśnie 5000PLN.

nie ma w polsce sądów grodzkich.

Napisano

> moze i ja nie jestem świety z kółkiem ale za coś takiego to sie dożywotni ban nalezy. Przecież to

> nawet nie idzie go zauważyć przy zmianie pasa.... i siedzi w drzwiach z tyłu tam gdzie np jest

> fotelik z dzieckiem .... qwa co za osioł

gdzie masz tu przeklinanie ze jakieś ostrzeżenia do mnie przychodzą icon_rolleyes.gif

Napisano

> Ale dlaczego tak obcesowo?

Proste

Koleś na motorku to debil. Jeśli ktoś uważa, że nie trzeba go tępić to jest w jego "stadzie". Jeśli ktoś jest zdziwiony lub zniesmaczony tępieniem debila to jest w jego "stadzie".

Napisano

> Za co straciłeś ?

Juz kolejny raz tak szybko nie odzyska, bo wg nowego taryfikatora, ktory wchodzi w maju, po przekroczeniu 24 punktow karnych czeka nie sam egzamin, ale caly kurs na prawo jazdy zlosnik.gif

Napisano

> Ja jestem z niego dumny. Choć, jeśli mam być szczery, wolałbym widzieć gościa przykrytego czarnym

> workiem.

ja też jestem z niego dumny, chociaż może nie aż tak drastyczny bym był, wystarczyły by połamane giry i łapy, żeby już na moto nie usiadł ok.gif

Napisano

> Juz kolejny raz tak szybko nie odzyska, bo wg nowego taryfikatora, ktory wchodzi w maju, po

> przekroczeniu 24 punktow karnych czeka nie sam egzamin, ale caly kurs na prawo jazdy

Nie. Po przekroczeniu 24 punktów nie traci się PJ, tylko idzie się na specjalny kurs. Ale cały czas można jeździć.

Napisano

> Nie. Po przekroczeniu 24 punktów nie traci się PJ, tylko idzie się na specjalny kurs. Ale cały czas

> można jeździć.

Nie ma o tym mowy. Cos takiego chcieli wprowadzic w przyszlosci, ale na razie robia zmiany w taryfikatorze.

sznur

sznur 2

Napisano

> Nie. Po przekroczeniu 24 punktów nie traci się PJ, tylko idzie się na specjalny kurs. Ale cały czas

> można jeździć.

a ni na kurs ani jeżdzić. Idziesz na ponowny egzamin a jak policja Cię złapie to zatrzyma prawko

Napisano

DEBIL i tyle !!!

szanuje motocyklistow ktorzy wiedza do czego jest motocykl i jak go uzywac, jak tylko moge robie meijsce, puszczam itp. jak widze ze ktos "normalnie" jedzie ale jak widze takiego glaba to az mi sie moto odechciewa zeby nie byc "zaszufladkowanym" do tego grona

Napisano

> Nie ma o tym mowy. Cos takiego chcieli wprowadzic w przyszlosci, ale na razie robia zmiany w

> taryfikatorze.

O, no popatrz, mam nieaktualną wiedzę wink.gifok.gif Dzięki!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.