Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaki zapach samochodowy?

Featured Replies

Napisano

pol_pl_CALIFORNIA-SCENTS-ZAPACH-WISNIA-CORONADO-CHERRY-18409_1.jpg

Napisano

Arctic white z castoramy. Kupiłem za 5PLN bo jakąś promocję zrobili. Nie nachalny, delikatny i przyjemny. Znalezione obrazy dla zapytania wunder baum arctic

Edytowane przez Ziolo

Napisano
Dnia 10.12.2017 o 02:02, Ziolo napisał:

Arctic white z castoramy. Kupiłem za 5PLN bo jakąś promocję zrobili. 

Teraz w casto 6.99.

Za to w markecie na A, jest za 3.99 ;]

Dnia 10.12.2017 o 01:29, licznik napisał:

Juz tu kiedys ktos polecał. Kupiłem raz, i więcej nie kupie. Słabo i krótko pachnie, a tanie nie jest

Napisano

3e051e8ecd014d5b602f808769c890ed.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Napisano

0_0_productGfx_214fe9581c332ef85e290fa3a

bardzo wydajny, kupiłem większą butelkę z atomizerem chyba z 5 lat temu i jeszcze do dziś mam ...psikamy na wykładzinę i cieszymy się zapachem naszej ulubionej striptizerki ;]

Napisano
5 godzin temu, blue_ napisał:

Juz tu kiedys ktos polecał. Kupiłem raz, i więcej nie kupie. Słabo i krótko pachnie, a tanie nie jest

mam takie samo wrażenie.

Napisano

Żadnego, samochód ma pachnieć samochodem. Jak czasami wsiądę do czyjegoś samochodu gdzie stosowane są rożnej maści płyny czy choinki zapachowe to mnie po chwili mdli od tego smrodu.

Napisano
8 godzin temu, blue_ napisał:

niektóre z nich długo i intensywnie pachną inne jakoś bez szału. Bublegum to ten z tej pierwszej kategorii jest.

Napisano
Dnia 10.12.2017 o 00:57, brydzia123321 napisał:

Jakie fajne zapachy polecacie?

Żaden z tych chemicznych. Ja proponują naturalną kawę, np:

https://tipy.interia.pl/artykul_9369,jak-zrobic-odswiezacz-powietrza-do-samochodu-z-kawy.html

Napisano

Car plan scents w pudełku jak california scents, wziąłem na próbę, pachnie już jakieś 30 dni :D

Edytowane przez szuro

Napisano
21 godzin temu, kartonik napisał:

Żadnego, samochód ma pachnieć samochodem. Jak czasami wsiądę do czyjegoś samochodu gdzie stosowane są rożnej maści płyny czy choinki zapachowe to mnie po chwili mdli od tego smrodu.

Dobrze utrzymane w czystości auto nie potrzebuje zapachu.

problem zaczyna się gdy przewozisz śmieci, gruz, cegły itp.  Taki zapach jest wtedy wybawieniem, inaczej wąchasz gruz ;l

Napisano
Dnia 10.12.2017 o 06:21, blue_ napisał:

Chyba kupiłeś jakąś lipę;)
U mnie taki zapach leży w aucie spokojnie 3 miesiące i dalej pachnie. No i kto nie jedzie to każdy chwali, że ładnie pachnie. Mówię coronado cherry ofc;]

Napisano
4 godziny temu, bielaPL napisał:

Żaden z tych chemicznych. Ja proponują naturalną kawę, np:

https://tipy.interia.pl/artykul_9369,jak-zrobic-odswiezacz-powietrza-do-samochodu-z-kawy.html

Nie wiem czy kawa w skarpecie pachnie bardziej kawą czy bardziej skarpetą.

;l

Napisano
2 godziny temu, komor napisał:

Dobrze utrzymane w czystości auto nie potrzebuje zapachu.

problem zaczyna się gdy przewozisz śmieci, gruz, cegły itp.  Taki zapach jest wtedy wybawieniem, inaczej wąchasz gruz ;l

U mojej zony w Micrze, mysz zdechla w przewodach klimatyzacji to dopiero sie dzialo ;l

Napisano
35 minut temu, Maciej__ napisał:

U mojej zony w Micrze, mysz zdechla w przewodach klimatyzacji to dopiero sie dzialo ;l

Do neutralizacji użyłeś Surstromming?;l

Napisano
9 godzin temu, bielaPL napisał:

Ja proponują naturalną kawę,

ale to trzeba lubieć. ja np nienawidzę kawy, ani jej zapachu i chyba wolałbym wąchać skarpetki :hehe:

Napisano
9 godzin temu, Piotrek_lbn napisał:

Chyba kupiłeś jakąś lipę;)
U mnie taki zapach leży w aucie spokojnie 3 miesiące i dalej pachnie. No i kto nie jedzie to każdy chwali, że ładnie pachnie. Mówię coronado cherry ofc;]

nie kupił lipy, przerobiłem ich sporo i nie wszystkie długo i intensywnie pachną. Brane od tego samego dostawcy po kilka sztuk różnych zapachów.

Napisano
4 minuty temu, r1sender napisał:

nie kupił lipy, przerobiłem ich sporo i nie wszystkie długo i intensywnie pachną. Brane od tego samego dostawcy po kilka sztuk różnych zapachów.

Te same odczucia mam, kupowałem 3 razy, różne zapachy, ten wiśniowy pachnie najdłużej. Nie kupuję tego już :ok: 

Napisano
Teraz, analyzer64 napisał:

Te same odczucia mam, kupowałem 3 razy, różne zapachy, ten wiśniowy pachnie najdłużej. Nie kupuję tego już :ok: 

imo najdłużej "pachną" te gdzie olejek jest w drewienku, wszelkie żelowe czy kryształki tylko przez moment czuć. Żel w ogóle szybko wysechł- np. taki MelonMango.

Napisano
1 minutę temu, r1sender napisał:

imo najdłużej "pachną" te gdzie olejek jest w drewienku, wszelkie żelowe czy kryształki tylko przez moment czuć. Żel w ogóle szybko wysechł- np. taki MelonMango.

No miałem te w drewienku właśnie :ok: całkiem odkryte pachną zbyt intensywnie i krótko :hmm: 

Napisano
2 minuty temu, r1sender napisał:

to żele i kryształki jeszcze krócej;]

Kiedyś miałem takie kulki w worku, dr. Marcus chyba, całkiem długo to pachniało i nienatarczywie :hmm: 

Napisano
3 minuty temu, analyzer64 napisał:

Kiedyś miałem takie kulki w worku, dr. Marcus chyba, całkiem długo to pachniało i nienatarczywie :hmm: 

to jest fajne- psikasz i długo się trzyma:oki:

i-sonax-neutralizator-zapachow-odswierza

Napisano
Dnia 10 grudzień 2017 o 00:57, brydzia123321 napisał:

Auto ktore jest szczelne, ktore nie jest do brudnej DG, a ktore jest reg sprzatane w srodku to wystarczy ze wilgotna chusteczka zapachowa sie przetrze i bedzie w sumie nieutralne.

Jak ktos zafajda zarciem, jakimis napojami, zostawi papier po hotdogu i keczupem czy pudelko po pizzy to o czym tu mowic?

Potem wisi po 5 choinek i wali zmieszanymi zapachami

Napisano
53 minuty temu, fanlan napisał:

Jak ktos zafajda zarciem, jakimis napojami, zostawi papier po hotdogu i keczupem czy pudelko po pizzy to o czym tu mowic?

Potem wisi po 5 choinek i wali zmieszanymi zapachami

Taki pieprznik w samochodzie to domena przedstawicieli handlowych pewnej renomowanej firmy. Osobiście nie używam zapaszków bo wiele lat temu w dużym stopniu utraciłem węch. Natomiast namiętnie palę fajkę i wielokrotnie miałem pytanie, jaki stosuję produkt zapachowy.

Napisano

Ja używam takiego drzewka o zapachu skóry z Wunderbaum. Mnie osobiście pasuje, ale ja to trzymam w bagażniku z folią obciętą nie więcej niż 1/3. Nienachalny miły ledwo wyczuwalny zapach.

image.png.57f51f365d0ba98c69a63ab666ef6deb.png

Napisano
4 godziny temu, Waldek40 napisał:

jak neutralizator zapachów może pachnieć:hehe:

kup albo chociaż powąchaj gdzieś na półce, a potem się szczerz:ok:ciężko sobie wyobrazić, że dodano do płynu jakieś dodatki "zapachowe"?

Napisano
14 godzin temu, r1sender napisał:

W sumie ja od 3 lat męczę jeden zapach: Coronado cherry;] no i faktycznie ma drewienka w środku:hmm:. Innych nie próbowałem:oki:

Napisano
Dnia 10.12.2017 o 01:29, licznik napisał:

Jedyny słuszny zapach, u mnie wytrzymuje do 3 miesięcy

Napisano

Zapach California guma balonowa jak dla mnie mistrzostwo ale trzeba trzymać w bagażniku, pachnie od 3lat ;D

Napisano
Wisnia? Po 2.5 roku jeszcze potrafi podac zapach po aucie.

#
I po co ja to wklepalem.

Napisano
Dnia 12 grudzień 2017 o 09:42, MACIEJU napisał:

Taki pieprznik w samochodzie to domena przedstawicieli handlowych pewnej renomowanej firmy. Osobiście nie używam zapaszków bo wiele lat temu w dużym stopniu utraciłem węch. Natomiast namiętnie palę fajkę i wielokrotnie miałem pytanie, jaki stosuję produkt zapachowy.

Fajka pachnie cudnie, zwlaszcza mieszanka wisniowa.

Ja mam zapach bo lubie ale albo z regulowanym otwarciem, a ze 2 miesiace kupilem takie cos malego ala zel w kapsulce do kratki montowane.

Wyczuwalne jak dam goracy nawiem i nienatarczywe.

Napisano

Jakby ktoś chciał spróbować:

http://www.eiko-sha.eu/product-category/air-spencer/

Japońskie :skromny: więc muszą być dobre ;] 

Przy jednym z nim informacja:

Działa kojąco na układ krwionośny.

8]

Edytowane przez analyzer64

Napisano
Dnia 19.12.2017 o 17:36, analyzer64 napisał:

Jakby ktoś chciał spróbować:

http://www.eiko-sha.eu/product-category/air-spencer/

Japońskie :skromny: więc muszą być dobre ;] 

Przy jednym z nim informacja:

8]

miałem "citrusa" :oki: dostałem go w gratisie w sklepie, chciałem go kupić normalnie ale sklep się zamknął

Napisano

3 zapachy od ADBL:

http://www.adbl.eu/kategorie-produkty/wewnetrzne/page/2/

Dostępne np. tutaj:

http://detailingshop.pl/pl/new/1/full

Cenowo średnie, ale uważam że marka oferuje produkty o dobrym stosunku cena/jakość.

edit

Kupiłem ADBL Desire na MX Nowicki, promocja jest za 53,99 - zawsze to kilka zlotych taniej ;] 

Edytowane przez analyzer64

Napisano

Dnia 10.12.2017 o 00:57, brydzia123321 napisał:

Od zawsze tylko drzewko vanillaroma

Napisano

Scentway. London club.

• 3 tygodnie później...
Napisano

No dobra, a jaki jeszcze zapach z California Scent jest jeszcze fajny ? Bo kupiłem Cherry i żona wsiadła do auta po 2 dniach i powiedziała - o matko, czemu rzygales w samochodzie, ale tu śmierdzi :no:

No i od tej pory faktycznie z tym mi tylko kojarzy się ten zapach. Muszę zamowic jakieś 2-3 inne na próbę, a z trwałością faktycznie nie jest źle.

Napisano
Dnia 16.12.2017 o 11:50, dawiddawidowski napisał:

Zapach California guma balonowa jak dla mnie mistrzostwo ale trzeba trzymać w bagażniku, pachnie od 3lat ;D

Wybacz ale dla mnie ten zapach pachnie jak stęchły bąk ;]

Edytowane przez Andrzej

Napisano
3 godziny temu, Andrzej napisał:

Wybacz ale dla mnie ten zapach pachnie jak stęchły bąk ;]

takiej nuty zapachowej jeszcze nie testowałem :phi:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.