Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bylem dzisiaj u dilera skody

Featured Replies

Napisano

Macalem superba.

Auto za okol 130 tys i 2 lata gwarancji. Chyba jakis zart. Mozna ją rozszerzyć do 4 lat za 2700 pln ale czy das auto jest tak niepewne siebie ze reczy za swoja jakos tylko przez 2 lata :)

Napisano
1 minutę temu, Marcin79 napisał:

Macalem superba.

Auto za okol 130 tys i 2 lata gwarancji. Chyba jakis zart. Mozna ją rozszerzyć do 4 lat za 2700 pln ale czy das auto jest tak niepewne siebie ze reczy za swoja jakos tylko przez 2 lata :)

Praktycznie wszystkie marki EU daja gwarancje na 2 lata, wiec czemu mieliby dawac wiecej?

I bez tego swietnie sie sprzedaje :ok: A przedluzenie o kolejne 2 lata za 1,5% wartosci to chyba nie jest jakis wielki wydatek.

Napisano
Teraz, Maciej__ napisał:

Praktycznie wszystkie marki EU daja gwarancje na 2 lata, wiec czemu mieliby dawac wiecej?

I bez tego swietnie sie sprzedaje :ok: A przedluzenie o kolejne 2 lata za 1,5% wartosci to chyba nie jest jakis wielki wydatek.

Warto sprawdzić limit km :old:

Warto też sprawdzić innych producentów, którzy dają 5 lata gwarancji bez limitu km.

Napisano
Teraz, rwIcIk napisał:

Warto sprawdzić limit km :old:

Warto też sprawdzić innych producentów, którzy dają 5 lata gwarancji bez limitu km.

Nawet jesli daja to nie za darmo...

Czulbys sie lepiej gdyby ta Skoda kosztowala na wstepie 115kPLN zamiast 113 i miala gwarancje na 4 lata? ;]

Napisano
1 minutę temu, Maciej__ napisał:

Czulbys sie lepiej gdyby ta Skoda kosztowala na wstepie 115kPLN zamiast 113 i miala gwarancje na 4 lata? ;]

Oglądałem i Skodę i VW - podstawowe kwoty za przedłużenie gwarancji dawały jakieś śmieszne limity km. Potem robiło się drogo.

Do tego dochodził czas oczekiwania i kosmiczne ceny dodatków.

Inni cenią się niżej i dają gwarancję w cenie :ok:

Napisano
1 minutę temu, rwIcIk napisał:

Oglądałem i Skodę i VW - podstawowe kwoty za przedłużenie gwarancji dawały jakieś śmieszne limity km. Potem robiło się drogo.

OK, ale watek jest o Skodzie a nie o tym, czemu lepiej kupic Hyundaia zamiast grupy VAG ;)

Napisano
  • Autor
11 minut temu, Maciej__ napisał:

Tak 4 lata i max 60 tys km :)

Napisano
1 minutę temu, rwIcIk napisał:

Ano właśnie - dla mnie na naciągactwo jest.

To zalezy ile jezdzisz... Ja przez 4 lata zrobie pewnie z 70kkm max ;) 

Ale tez nie kupie do tego Superba ;]

Napisano
21 minut temu, Marcin79 napisał:

Macalem superba.

A jakbyś miał gwarancje na 5 lat to ciekawe czy na przeglady byś jezdził do ASO przez te 5 lat . Bo gwarancja wymusza (wiem ze przepisy sie zmieniły ale SAP wie lepiej) , a potrafią czasami skroic portfel . Albo napisza ze gwarancja nie obejmuje rzeczy ekploatacyjnych w tym silnik skrzynia etc . 

Napisano
6 minut temu, demoneczek napisał:

A jakbyś miał gwarancje na 5 lat to ciekawe czy na przeglady byś jezdził do ASO przez te 5 lat . Bo gwarancja wymusza (wiem ze przepisy sie zmieniły ale SAP wie lepiej) , a potrafią czasami skroic portfel . Albo napisza ze gwarancja nie obejmuje rzeczy ekploatacyjnych w tym silnik skrzynia etc . 

Ja mam 4 lata i darmowe przeglady w drugim 5 lat bez darmowych przegladow. Limity z sufitu nigdy ich nie wyrobie. 

Napisano
45 minut temu, rwIcIk napisał:

W Skodzie kosmiczne ceny dodatków ? 

Pomijam już fakt, że wyższe wersje Superb mają prawie wszystko i liczba opcji robi sie krótka.

Inni może i cenią się niżej, ale jakoś Skoda nie narzeka na brak chętnych ;)

Napisano
56 minut temu, Marcin79 napisał:

Macalem superba.

Masz pakiety, ja miałem wycenionych z jakimś pakietem serwisowym do 3 lat i to chyba bylo nawet w cenie ;)

Napisano
9 godzin temu, sherif napisał:

W Skodzie kosmiczne ceny dodatków ? 

Pomijam już fakt, że wyższe wersje Superb mają prawie wszystko i liczba opcji robi sie krótka.

Inni może i cenią się niżej, ale jakoś Skoda nie narzeka na brak chętnych ;)

I stąd często długi czas oczekiwania :no:

Skoda jakoś mi nie pasowała - za duża, ale na VW byłem zdecydowany, tyle, że znudziło mi się czekanie;]

W głowie nadal mi siedzą opłaty za dłuższą gwarancję z niskimi limitami km :hmm:

Napisano
13 godzin temu, Maciej__ napisał:

Żeby głupio nie wyglądało np. przy Dacii - Renault z 3 latami gwarancji podstawowej?

Napisano
13 godzin temu, Marcin79 napisał:

Macalem superba.

To idź do BMW i innych europejskich, odkryjesz motoryzację na nowo :)

W Skodzie dają na 4 lata i 120. 000 km mało?

VW na 5 lat i 150.000 km.

Osobna pozycja w cenniku, bo tak jest logicznie, proste.

To, że koreańce wchodzą z coraz lepsza ofertą to tylko chwalić.

KIA dawała 7 lat zdaje się, gdzie po 3 latach już ta gwarancja była warte czapkę śliwek.

Edytowane przez mrBEAN

Napisano
12 godzin temu, demoneczek napisał:

W Skodzie masz pakiety serwisowe (olejowe) w cenie, więc jeden problem znika. Po drugie jak ktoś kupuje cztery koła za 130 kPLN to raczej nie z myślą omijania ASO i jeżdżenia do Zenka.

Napisano
12 godzin temu, demoneczek napisał:

A jakbyś miał gwarancje na 5 lat to ciekawe czy na przeglady byś jezdził do ASO przez te 5 lat . Bo gwarancja wymusza (wiem ze przepisy sie zmieniły ale SAP wie lepiej) , a potrafią czasami skroic portfel .

Faktycznie, w Oplu przez 5 lat zrobie 4 przeglady i zaplace za nie pewnie z 2,5-3kPLN max...

Nie nazwalbym tego krojeniem.

Napisano
13 godzin temu, demoneczek napisał:

a potrafią czasami skroic portfel . Albo napisza ze gwarancja nie obejmuje rzeczy ekploatacyjnych w tym silnik skrzynia etc . 

Albo nie skroją, a silnik wymienią jak padnie na gwarancji.

Napisano
  • Autor

czy ja dużo oczekuję ? w mazdzie mam 5 lat gwarancji od zderzaka do zderzaka .

Kurcze kupuje telewizor za 5 tyś i mam kilka lat gwarancji a jak chce kupić auto za ponad 100tyś to też mam 2 lata :)

wiem wiem są pakiety serwisy , opcje na ile lat gwarancja na ile km :) a ja chce po prostu mieć 4 lata gwarancji bo na tyle będzie leasing...strasznie dużo wymagam :)

Może dlatego kupuje tylko skośnookie :)

Napisano
14 godzin temu, Marcin79 napisał:

Tak 4 lata i max 60 tys km :)

Jest tez opcja na 4latai  120kkm i kosztuje w Superbie 2,7kPLN.

Napisano
4 godziny temu, rwIcIk napisał:

Skoda jakoś mi nie pasowała - za duża

Ależ was ta Europa wytresowała.

Amerykaniec by powiedział, że aż tak ciasno nie jest.

BTW. Jechałem ostatnio xc60 - takiej ciasnoty w najśmielszych snach bym się nie spodziewał.

17 minut temu, Marcin79 napisał:

ja chce po prostu mieć 4 lata gwarancji bo na tyle będzie leasing...strasznie dużo wymagam

To sobie dokup - tak samo, jak dokupuje się wysażenie. Jak gdzieś w standardzie jest np. przyciemnianie lusterko a u konkurencji jest za dopłatą, to sobie je wybierz. I wtedy porównaj ceny.

Skoda daje ci wybór - inni nie. Za tę przedłużoną gwarancję tam MUSISZ zapłacić, tylko że nie ma tego w rubryczce na fakturze.

Napisano
Teraz, Polarny napisał:

Ależ was ta Europa wytresowała.

Amerykaniec by powiedział, że aż tak ciasno nie jest.

Ja potrzebuję auta głównie do miasta, więc niezbyt duży rozmiar zewnętrzny się liczy :swinka:

Za to w środku lubię przestrzeń - ale na przednich fotelach wystarczy, bo z tyłu głównie powietrze wożę ;]

Napisano
Godzinę temu, spad napisał:

Po drugie jak ktoś kupuje cztery koła za 130 kPLN to raczej nie z myślą omijania ASO i jeżdżenia do Zenka.

Gdy po pierwszym przeglądzie zobaczyłem, jak mechanicy podchodzą do tematu, to zdecydowałem się jeździć do Zenka.

Doprawdy nie wiem, co takiego magicznego widzicie w tym ASO - przecież kasa, którą płacicie idzie nie na mechaników, tylko do salonu i producenta. Zenek bierze 3x mniej a zarabia 2x więcej od mechanika aso-wego. Wolę dać pieniądze temu, kto jest zadowolony ze swojej dobrze płatnej pracy.

Napisano
4 minuty temu, rwIcIk napisał:

Ja potrzebuję auta głównie do miasta, więc niezbyt duży rozmiar zewnętrzny się liczy :swinka:

Za to w środku lubię przestrzeń - ale na przednich fotelach wystarczy, bo z tyłu głównie powietrze wożę ;]

Te 40 cm więcej (czyli niecałe 10% długości twojego auta) naprawdę nie czyni parkowania niemożliwym.

Mnie po prostu śmieszy to, że w sumie auto klasy ŚREDNIEJ jest uważane za "za duże".  Rozumiem argument, że można oszczędzić i kupić mniejsze za dużo mniejsze pieniądze, po przestrzeń nie jest potrzebna. Ale ża samo w sobie jest za duże? Ja jakoś we włoskich miasteczkach jeździłem po wąskich ulicach i parkowałem bez problemu.

Napisano
6 minut temu, Polarny napisał:

Gdy po pierwszym przeglądzie zobaczyłem, jak mechanicy podchodzą do tematu, to zdecydowałem się jeździć do Zenka.

Doprawdy nie wiem, co takiego magicznego widzicie w tym ASO - przecież kasa, którą płacicie idzie nie na mechaników, tylko do salonu i producenta. Zenek bierze 3x mniej a zarabia 2x więcej od mechanika aso-wego. Wolę dać pieniądze temu, kto jest zadowolony ze swojej dobrze płatnej pracy.

W tym rzecz, że coraz częściej Zenek ma takie same ceny jak ASO a z jakością też potrafi być różnie. Dla przykładu najczęstsza usługa serwisowa czyli wymiana oleju:

Laguna u przysłowiowego Zenka - oleje i filtr taniej przez Allegro - 140 zł, wymiana ok. 80 zł. Razem 220 zł

Astra w ASO - 199 zł za wszystko.

U Zenka jak poproszę o fakturę to mmi doliczy 23% VAT, w ASO cena już z Vat. 

Napisano
2 minuty temu, Polarny napisał:

Te 40 cm więcej (czyli niecałe 10% długości twojego auta) naprawdę nie czyni parkowania niemożliwym.

Mnie po prostu śmieszy to, że w sumie auto klasy ŚREDNIEJ jest uważane za "za duże".  Rozumiem argument, że można oszczędzić i kupić mniejsze za dużo mniejsze pieniądze, po przestrzeń nie jest potrzebna. Ale ża samo w sobie jest za duże? Ja jakoś we włoskich miasteczkach jeździłem po wąskich ulicach i parkowałem bez problemu.

Ludzie, którzy robią to codziennie - zwani we Włoszech autochtonami - preferują jednak małe samochody. Jesteś najzwyczajniej w świecie Supermanem. 

Napisano
11 minut temu, Polarny napisał:

Chyba że miejsce do parkowania jest akurat o 30cm za krótkie, prawda?

11 minut temu, Polarny napisał:

Widzę pewną różnicę między parkowaniem we Włoskim miasteczku na wakacjach a parkowaniem we Włoskim miasteczku w godzinach szczytu pod budynkiem np. sądu gdy zostały Ci 3 minuty do rozprawy na której musisz być.

Napisano
2 minuty temu, Ryb napisał:

Widzę pewną różnicę między parkowaniem we Włoskim miasteczku na wakacjach a parkowaniem we Włoskim miasteczku w godzinach szczytu pod budynkiem np. sądu gdy zostały Ci 3 minuty do rozprawy na której musisz być.

Z tym małym ale, że we Włoszech nie istnieje pojęcie "będę spóźniony". ;)

Edytowane przez grogi

Napisano
26 minut temu, Polarny napisał:

No i przy kupnie auta zapłaciłeś na gwarancję (nie ma nic za darmo) i z niej zrezygnowałeś? Producent bardzo się cieszy z twojego podejścia.

Napisano
6 minut temu, grogi napisał:

Z tym małym ale, że we Włoszech nie istnieje pojęcie "będę spóźniony". ;)

Racja. Przenieśmy akcję do Polski.

:oki:;]

Napisano
51 minut temu, spad napisał:

W tym rzecz, że coraz częściej Zenek ma takie same ceny jak ASO a z jakością też potrafi być różnie. Dla przykładu najczęstsza usługa serwisowa czyli wymiana oleju:

Laguna u przysłowiowego Zenka - oleje i filtr taniej przez Allegro - 140 zł, wymiana ok. 80 zł. Razem 220 zł

5L oleju Motul - ok. 180 PLN. JEDEN litr oleju w ASO 109 PLN.

Usługa wymiany oleju - Zenek 20 PLN. W ASO  - chyba trochę więcej.

Zenek faktycznie dolicza VAT, ale tylko do usług - materiały są już z VAT.

Jest znacznie taniej u Zenka - ale to nie jest ostateczny argument.

Zenek przede wszystkim bardziej się do roboty przykłada.

55 minut temu, grogi napisał:

Ludzie, którzy robią to codziennie - zwani we Włoszech autochtonami - preferują jednak małe samochody. Jesteś najzwyczajniej w świecie Supermanem. 

Za taką samą cenę? Bo o takim przypadku jest mowa.

Co so Supermana - może po prostu nie wmawiam sobie problemu tam, gdzie go nie ma. Jeżeli to wymaga nadzwyczajnych mocy, to faktycznie jestem Supermanem.

47 minut temu, Ryb napisał:

Prawda. Co zdarza się raz na 100 przypadków.

42 minuty temu, wladmar napisał:

No i przy kupnie auta zapłaciłeś na gwarancję (nie ma nic za darmo) i z niej zrezygnowałeś?

Nie płaciłem za gwarancję - miałem 2-letnią.

4 minuty temu, rwIcIk napisał:

Jeśli nie jest mi potrzebne większe, to czemu miałbym takowe kupować - by utrudnić sobie życie

Ja jakoś trudności życia nie widzę przy jeździe/parkowaniu superbem. A dzięki większemu rozstawowi osi mniej trzęsie.

Napisano
2 minuty temu, Polarny napisał:

Za taką samą cenę? Bo o takim przypadku jest mowa.

To jeszcze mają dopłacać żeby się bardziej męczyć?!

Napisano
1 minutę temu, Polarny napisał:

Prawda. Co zdarza się raz na 100 przypadków.

Pojedź do miasta autem o długości 5m i autem o długości 4-4.5m. Tym długim będziesz codziennie mijał co najmniej kilka miejsc w które tym krótkim bez problemu byś wjechał. Sprawdzone.

Napisano

Ja jakoś trudności życia nie widzę przy jeździe/parkowaniu superbem. A dzięki większemu rozstawowi osi mniej trzęsie.

Mnie ręce się trzęsą, wzrok nie ten, koordynacja ruchów już słaba, więc wolę coś bardziej zwartego w sobie.

Napisano
15 godzin temu, Marcin79 napisał:

Macalem superba.

Jeszcze 5 lat temu na pytanie "co byś kupił " odpowiedzialbym "pewnie Skodę ". Teraz odpowiedź brzmialaby "raczej nie Skodę " z opcją rozszerzenia o "raczej nie niemieckie". I paradoksalnie nie wynika to z ponadprzeciętnej awaryjności bo w mojej Skodzie nic się nie psuje . Po prostu nie widzę nic co uzasadnialoby te cenowe fanaberie. Te samochody są po prostu  za drogie a serwisy tak samo beznadziejne jak wszystkie. W związku z tym coraz częściej zastanawiam się czy warto przepłacać. 

Napisano
9 minut temu, Polarny napisał:

Nie płaciłem za gwarancję - miałem 2-letnią.

A kto za nią zapłacił? Nie ma nic za darmo. 

Napisano
16 minut temu, grogi napisał:

To jeszcze mają dopłacać żeby się bardziej męczyć?!

Ich zapytaj. Ja pytam, czy zapłacili taką samą cenę, jak za większy - bo o takim przypadku jest mowa.

17 minut temu, Ryb napisał:

Pojedź do miasta autem o długości 5m i autem o długości 4-4.5m. Tym długim będziesz codziennie mijał co najmniej kilka miejsc w które tym krótkim bez problemu byś wjechał. Sprawdzone.

Nie będę kombinował auta o długości 5m. Mam auto o długości 4.84m i problem z parkowaniem w wyniku tych 40 cm różnicy występuje może raz na rok. Sprawdzone. Przykładowo, na takim parkingu parkuję bez problemu na wyznaczonych miejscach - również wtedy, gdy naprzeciwko wzdłuż jest pozastawiane samochodami.

Możecie to sobie tłumaczyć Supermanem. Ja to tłumaczę sobie prostą matematyką - 10% więcej długości auta geometrycznie nie czyni w praktyce różnicy.

16 minut temu, wladmar napisał:

A kto za nią zapłacił? Nie ma nic za darmo. 

2-letnia jest wymuszona przepisami, więc pytasz bez sensu. Ale niech będzie -  zapłaciłem za nią. I co chcesz tym faktem udowodnić?

Napisano

Nie będę kombinował auta o długości 5m. Mam auto o długości 4.84m i problem z parkowaniem w wyniku tych 40 cm różnicy występuje może raz na rok. Sprawdzone. Przykładowo, na takim parkingu parkuję bez problemu na wyznaczonych miejscach - również wtedy, gdy naprzeciwko wzdłuż jest pozastawiane samochodami.

Możecie to sobie tłumaczyć Supermanem. Ja to tłumaczę sobie prostą matematyką - 10% więcej długości auta geometrycznie nie czyni w praktyce różnicy.

Ech, w Twoim świecie wszystko jest inaczej. Tymczasem w miażdżącej większości miast ogromna część miejsc parkingowych to miejsca wzdłuż ulicy. I wtedy długość auta robi różnicę.

Oczywiste jest że przy parkowaniu prostopadłym takiego znaczenia to nie ma, więc oczywiste też było że potraktujesz temat wybiórczo żeby tylko udowodnić co tam masz do udowodnienia.

:hehe:

Napisano
7 minut temu, Ryb napisał:

Ech, w Twoim świecie wszystko jest inaczej. Tymczasem w miażdżącej większości miast ogromna część miejsc parkingowych to miejsca wzdłuż ulicy. I wtedy długość auta robi różnicę.

Oczywiste jest że przy parkowaniu prostopadłym takiego znaczenia to nie ma, więc oczywiste też było że potraktujesz temat wybiórczo żeby tylko udowodnić co tam masz do udowodnienia.

W mojej okolicy parkuja na skos i jak sie trafi gagadek w superbie to pol chodnika zajmuje. No ale sie zmiescil. Niestety u nas nie ma za to kar w europejskim miescie jechalby taxi na parking bo auto odholowali. Dlatego u nas kupuja wielkie krowy bo to prestiz a nie nowszy ale mniejszy.

Napisano

2 minuty temu, wujekcybul napisał:

W mojej okolicy parkuja na skos i jak sie trafi gagadek w superbie to pol chodnika zajmuje. No ale sie zmiescil. Niestety u nas nie ma za to kar w europejskim miescie jechalby taxi na parking bo auto odholowali. Dlatego u nas kupuja wielkie krowy bo to prestiz a nie nowszy ale mniejszy.

Ja też lubię jeździć wielkimi krowami ale nie wmawiam światu że są równie poręczne jak małe, miejskie autka.

:oki:

Napisano
6 minut temu, wujekcybul napisał:

Niestety u nas nie ma za to kar

Są. Tylko trzeba zgłaszać.

Napisano
1 godzinę temu, spad napisał:

Nie wiem jaki Twoj Zenek ale mój za 20zł/szt to mi wymienia drążki kierownicze, a olej 10zł a jak dam mu więcej rzeczy do zrobienia to za olej nie skasuje nic ;]

Napisano
35 minut temu, Polarny napisał:

Ich zapytaj. Ja pytam, czy zapłacili taką samą cenę, jak za większy - bo o takim przypadku jest mowa.

Oczywiście, że nie. Zapłacili więcej: na podwórku za murkiem stoi druga, wypasiona fura do jeżdżenia na narty. Panda jest tylko do miasta.

Przestań naciągać rzeczywistość i próbować uzasadnić całemu światu, że wybór którego dokonałeś jest najbardziej optymalnym wyborem. Wg Twojej optyki tak jest - i super. Ale z punktu siedzenia zdecydowanej większości nie jest. We włoskim miasteczku, pod brytyjską szkołą czy polskim sądem - łatwiej jest manewrować i zaparkować małą wrotkę niż krowiastą limuzynę. Tobie to oczywiście nie robi różnicy, bo zaliczyłeś tajne komplety z parkowania tyłem....

Edytowane przez grogi

Napisano
39 minut temu, slawek_l_83 napisał:

Nie wiem jaki Twoj Zenek ale mój za 20zł/szt to mi wymienia drążki kierownicze, a olej 10zł a jak dam mu więcej rzeczy do zrobienia to za olej nie skasuje nic ;]

Za 15 zł to mi gość na stacji diagnostycznej światła co najwyżej poprawi. Nikt we Wro nie wymieni aktualnie oleju poniżej 50 zł, no chyba, że kupujesz u niego olej, filtry, ewentualnie olej wraz z inną naprawą. Ale jakbym podjechał tylko na wymianę to pięć dyszek trzeba szykować. 

Napisano
1 minutę temu, spad napisał:

Za 15 zł to mi gość na stacji diagnostycznej światła co najwyżej poprawi. Nikt we Wro nie wymieni aktualnie oleju poniżej 50 zł, no chyba, że kupujesz u niego olej, filtry, ewentualnie olej wraz z inną naprawą. Ale jakbym podjechał tylko na wymianę to pięć dyszek trzeba szykować. 

Mysle, ze w chwili obecnej nikt kto prowadzi legalny i uczciwy biznes nie wymeni oleju za 10PLN bo by nie zarobil nawet na ZUS i oplaty...

Napisano
59 minut temu, Ryb napisał:

Od miesiąc turlam się VW Up!, które w moim przypadku zastąpiło Lagunę kombi. Liczba miejsc do parkowania we Wrocławiu wzrosła mi niemal dwukrotnie. W zasadzie ta mała puszka parkuje wszędzie. Pomijam już komfort zwrotności auta, zawracanie na krzyżówkach, etc. I mam dla porównania jeszcze Astrę o długości 4,8 metra i czy się chce czy nie jest różnica w jeżdżeniu po mieście małym i dużym autem. Nawet zwykła zmiana pasa jest inna jak jedzie ciąg aut a potrzebujesz przeskoczyć z lewego na prawe.

Napisano
2 minuty temu, Maciej__ napisał:

Mysle, ze w chwili obecnej nikt kto prowadzi legalny i uczciwy biznes nie wymeni oleju za 10PLN bo by nie zarobil nawet na ZUS i oplaty...

Utylizacja starego oleju kosztuje więcej... 

Napisano
2 minuty temu, Maciej__ napisał:

Myślę, że nawet prowadząc nieuczciwy biznes nie chciałbym wymienić oleju w aucie nawet za 20 zł. :hehe: Zrzucenie oleju, wymiana filtra, odkręcanie osłony, etc. Na samą myśl rozumiem, że może ktoś chcieć za to 50 zł. :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.