Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sprzedam - Kupię, Poszukuję, Oddam ... 07.-08.2010

Featured Replies

Napisano

Link do ogłoszeń z 06-06.2010

Drodzy, mili kącikowicze, userzy Asterek i nie tylko smile.gif

Chciałbym przypomnieć, że do zamieszczania wszelkiej maści ogłoszeń służy kącik G i e ł d a. Jeśli jednak chcecie coś Kupić-Sprzedać lub dokonać podobnych transakcji na rzeczach związanych z Asterkami, to jeśli już musicie, proszę ogłoszenie dopisać w niniejszym wątku.

W temacie wiadomości proszę wpisywać rodzaj transakcji i nazwę części, np:

[sprzedam] Łapa silnika X16XEL - Astra F, [Kupię] Rozpórka zawieszenia - Astra G.

Ogłoszenie o Sprzedaży MUSI ZAWIERAĆ KONKRETNĄ CENĘ - w przeciwnym przypadku, po chińskim ostrzeżeniu, wyląduje w koszu.

Proszę bez szczególnych powodów nie zaśmiecać tego wątku, a wszelkie komentarze proszę wymieniać z ogłoszeniodawcą na priv.

Uprasza się o niezamieszczanie DUŻYCH zdjęć, ktore będą powodowały rozjeżdżanie się wątków poza ekran!

Ogłoszenia zamieszczane na forum, poza szczególnie uzasadnionymi przypadkami, będą wymiecione do kosza.

Nie akceptujemy kupowania części i akcesorów niewiadomego pochodzenia, więc jeśli ktoś będzie pytał gdzie coś kupić i nie będzie mu zależało czy dana część jest kradziona czy nie, to wątki z takimi pytaniami będą usuwane.

Nowi kącikowicze proszeni są o uzupełnienie profilu w "Panelu sterowania" przed zamieszczeniem ogłoszenia!

Raz na jakiś czas będzie zakładany nowy wątek na ogłoszenia, a stary będzie blokowany. Link do starych ogłoszeń będzie widoczny w nowym wątku.

!!! UWAGA NA OSZUSTÓW !!!

!!! ZA TOWARY NIE WPŁACAJCIE KASY Z GÓRY, JEŚLI NIE MACIE ZAUFANIA DO TEGO, OD KOGO COŚ KUPUJECIE !!!

ZA TREŚĆ OGŁOSZENIA I JEGO ZGODNOŚĆ ZE STANEM FAKTYCZNYM PONOSI ODPOWIEDZIALNOŚĆ OSOBA UMIESZCZAJĄCA OGŁOSZENIE !!!

JAK WSZĘDZIE TAKŻE I TU NALEŻY STOSOWAĆ ZASADĘ OGRANICZONEGO ZAUFANIA !!!

Dziękuję za uwagę. busted.gif

Napisano

Sprzedam: Szczęki hamulcowe (komplet) i cylinderki (2szt.) (Astra 92' C16NZ)

Części kupiłem w sklepie pod koniec 2007 roku, rozbiłem auto i nie zdążyłem ich wymienić. Leżą u mnie już tyle czasu a szkoda bo mogą komuś posłużyć za niewielką cenę.

Odbiór najchętniej osobisty na terenie Łodzi.

Cylinderki:

15 zł za sztukę (dla przykładu cena sklepowa - 24 zł)

Szczęki:

40 zł za komplet (dla przykładu cena sklepowa - 70 zł)

KLIKNIJ - F O T O

Jako gratis dodam filtr paliwa (jeśli znajdę ).

Pozdrawiam

Napisano

Kupię Astrę 1.6. Najlepiej z gazem. Stan zadowalając zeby.GIF. Cena do 5tys zł.

Napisano

Witam

Czas się powoli rozstać z Astrolotem, który od 2004 roku dzielnie mi służył, a przede wszystkim sprawił że znalazłem się na tym forum zlosnik.gif

Poniżej opis autka oraz link do AUKCJA Allegro gdzie znajdują się zdjęcia oraz jeszcze więcej zdjęć tu: GALERIA

Co do historii mojej Astry: sprowadzona z Niemiec (prod. grudzień 2002) pierwsza rejestracja w Polsce 2004. Ja jestem drugim właścicielem w Polsce (kupiłem auto zarejestrowane i z kartą pojazdu). Auto jest bezproblemowe i ekonomiczne.

Jeżeli chodzi o estetykę to wygląda ładnie choć na pewno jakieś ryski czy odprysk na lakierze się znajdą (np: od kamyków na masce i obtarcie tylnego zderzaka).

Dane techniczne: silnik 1.6 8v 85KM (bezkolizyjny). Przebieg 130 tys km (uprzedzam, że licznik pokazuje ok.104 tys - z powodu wymiany zegarów w których padł prędkościomierz). Sekwencyjna instalacja LPG (założone w Warszawie na Łopuszańskiej), po przeglądzie.

Z rzeczy zrobionych ostatnio: (w serwisie Opla Auto Expert w Warszawie - udokumentowane): nowy termostat, nowy rozrząd (razem z pompą wody), wymieniony olej i filtr. Całkowicie nowy układ wydechowy (założony fabryczny tłumik środkowy i końcowy). Auto jest świeżo po okresowym przeglądzie technicznym, który przeszło bez problemów.

Z rzeczy "historycznych": miałem w Warszawie jedną stłuczkę (naprawa bezgotówkowa z AC w serwisie Opla w Warszawie - są na to papiery), niedawno wymieniona przednia szyba po pęknięciu po odprysku (naprawa z ubezpieczenia PZU autoszyba - też są papiery), rok temu wymienione tylne amortyzatory, rok temu wymienione poduszki amortyzatorów przód, po wymianie ustawiona geometria zawieszenia (mam wykresy badania).

Auto ma dość bogate wyposażenie fabryczne: ABS, 4x airbag, elektryczne szyby (przód), elektryczne i podgrzewane lusterka, automatyczna i sprawna klimatyzacja, firmowe radio ze sterowaniem z kierownicy, fabryczne 6 głośników, w schowku orginalna, fabryczna zmieniarka na 4CD, fabrycznie przyciemnione klosze lamp tylnych oraz "ciemne lampy przednie" (Hella z żarówkami Phillips Night Guide), dzielona tylna kanapa z podłokietnikiem i "dziurą" na narty.

Swego czasu trochę zainwestowałem w doposażenie: przełożone zostały skórzane fotele z wersji Bertone (duużo bardziej komfortowe vs. orginały), przód podgrzewany z wysuwanym podudziem i regulacją wysokości oraz lędźwiową (robione w profesjonalnym warsztacie w Warszawie), spryskiwacze reflektorów przednich, z przodu wymienione głośniki na Hertz DSK 165 + wzmacniasz Alpine V12 (robione w warsztacie w Warszawie), wymienione zegary na białe, org. Opla (w poprzednich padł prędkościomierz), koła letnie: nowiutkie (kupione w marcu 2010) Barum Bravius2 205/55 R15& felgi OZ F1, koła zimowe: opony Yokohama 185/60 R15 - jeszcze OK, felgi stalowe, dwa x bagażnik firmowy Opla na rowery, bagażnik firmowy Opla na narty (na dwie sztuki) i parę innych "drobiazgów" ....

Cena 17500pln - dla kącikowiczów przewidziany mały rabat grinser006.gif

ps: w Galerii na dwóch widać auto jeszcze z poprzednimi fotelami oraz zegarami.

Astrę można oglądać po uprzednim umówieniu się w Warszawie. kontakt meilowy: [email protected]

Napisano

Witam

Na prosbe znajomego, posiadajacego rozbita Astre F sedan 98 (nasz warsztat serwisowal ten pojazd od ponad 2 lat), wystawiam na sprzedaz nastepujace czesci:

- silnik X14XE, w stanie bardzo dobrym, pali na tzw "strzal", po wymianie uszczelniaczy zaworowych po 20 kkm wlasciciel nie stwierdzil ubywania oleju, cisnienie sprezania na cylindrach jest rownomierne i miesci sie w granicach 12,8, wymiana rozrzadu za ok 10 kkm, olej do wymiany. Silnik pracuje bardzo dobrze, bez zadnych niepokojacych dzwiekow. Cena kompletnego silnika wraz z osprzetem (alternator, rozrusznik, kolektory ssacy i wydechowy, brak czujnika polozenia walkow rozrzadu, czujnika polozenia walu korbowego, regulatora cisnienia paliwa, DIS): 1300 PLN. Udzielam spokojnie miesiecznej gwarancji rozruchowej, wiem, ze silnik jest dobry i wart polecenia. Silnik obecnie jest jeszcze w aucie, jest mozliwosc jego uruchomienia i posluchania....Uwaga: silnik nigdy nie pracowal na LPG.

-skrzynia biegow F13, cena 250 PLN;

- uszczelka tylnych lewych drzwi 40 PLN;

- uszczelka progu (lewa), montowana od wersji GLS i wyzszej, w stanie idealnym: 40 PLN;

- sterownik Air Bag: 60 PLN;

- Air Bag kierowcy: 50 PLN,

- pokrywa bagaznika (sedan) w kolorze 549 z fabrycznie mocowana blenda: 150 PLN,

-drzwi lewe tylne, kolor 549, w zasadzie kompletne (bez zamka i wiazki), z szyba, tapicerka (czarna), mechanizmem podnoszenia szyby, uszczelkami i listwa ochronna, na drzwiach jeden niewielki wyprysk rdzy (foto na zyczenie): 150 PLN.

Poza tym:

-dzwignia zmiany biegów, wersja poliftowa, stan bardzo dobry, wykonczenie skóra-40 PLN;

-dzwignia zmiany biegów, pochodzi z Vectry B wersja Irmscher (pasuje oczywiscie do AF), stan bardzo dobry, wykonczenie skóra -50 PLN;

-zbiornik wyrównawczy AF z korkiem, bardzo ladny i czysty- 30 PLN;

-zbiornik plynu spryskiwaczy AF wraz ze sprawną pompką (wersja sedan)-40PLN;

- kompletna, czysta, niezniszczona wykładzina bagażnika AF sedan (boki i podłoga), pokrywy pojemników bocznych na apteczkę, trójkąt i narzedzia ze wszystkimi, niepolamanymi pokretłami - 60 PLN;

- dwie oryginalne, poliftowe (przyciemnione) lampy tylne AF sedan (mankamentem sa niewielkie odpryski na rogu lampy od strony pokrywy bagaznika, niemal niewidoczne) - 45 PLN sztuka;

- kompletny, w pelni sprawny mechanizm wycieraczek szyby przedniej wraz ze sprawnym silnikiem (mechanizm w grudniu byl rozbierany, czyszczony i smarowany, nowe o -ringi uszczelniajace osie wycieraczek) -70 PLN;

- oryginalna, uzywana szyba tylna (grzeja wszystkie paski) AF sedan -90 PLN;

- boczne, trójkatne szyby pomiedzy slupkiem C i D - 35 PLN sztuka;

Wszystkie czesci pochodza z demontazu AF X14XE sedan rok 1998.

Mozna negocjowac.

Poza tym posiadam mase róznych drobiazgów, detali i tym podobnych.

Zainteresowanym wysylam oczywiscie fotki elementów na zyczenie.

Wkrotce nowe, ciekawe oferty.

W przypadku pytan prosze pisac na priv lub mail: [email protected]

Pozdrawiam

Napisano

Sprzedam: szczęki hamulcowe, cylinderki (Astra 92' C16NZ)

Części kupiłem w sklepie pod koniec 2007 roku, rozbiłem auto i nie zdążyłem ich wymienić. Leżą u mnie już tyle czasu a szkoda bo mogą komuś posłużyć za niewielką cenę.

Odbiór najchętniej osobisty na terenie Łodzi.

Cylinderki:

15 zł za sztukę (dla przykładu cena sklepowa - 24 zł)

Szczęki:

40 zł za komplet (dla przykładu cena sklepowa - 70 zł)

K L I K N I J - F O T O

Jako gratis dodam filtr paliwa.

Przy zakupie wszystkiego policzę 10zł mniej czyli 60 zł

Pozdrawiam

Napisano

Witam

Do sprzedania mam części z mojej rozbitej astry. Poniżej podaję listę i ceny. Można negocjować.

Lp. Nazwa części Cena

1 Silnik c20ne wraz z osprzętem i klimatyzacją 1 400,00 zł

2 Lusterka elektryczne i podgrzewane wraz z przełącznikiem i przekaźnikiem 250,00 zł

3 Tempomat 200,00 zł

4 Elektryczne szyby wraz z przyciskami 400,00 zł

5 Lampy tyłe, lewa, prawa 100,00 zł

6 Klapa bagażnika 300,00 zł

7 Tylny zderzak 100,00 zł

8 Szyba boczna przednia lewa 50,00 zł

9 Szyba boczna przednia prawa 50,00 zł

10 Drzwi tylne lewe z szybą 80,00 zł

11 Dzrwi tylne prawe z szybą 80,00 zł

12 Szyba trójkątna lewa 50,00 zł

13 Szyba trójkatna prawa 50,00 zł

14 Szyba tylna 100,00 zł

15 Tylna belka wraz z hamulcami tarczowymi 250,00 zł

16 Tarcze przód ATM Mikoda + klocki 150,00 zł

17 Instalacja gazowa II generacja, nowy reduktor Lovato 600,00 zł

Jeśli czegoś nie ma na liście to pytać. Może jeszcze jest.

Aha mój telefon kontaktowy to 601314494. Auto znajduje się w 55-080 Sadków pod Wrocławiem, bardzo blisko A4.

Napisano

Witajcie Robie porzadki garazowe mam troche gratow do astrolotow Astra Combi /hb

Przykladowe ceny:

Pompa paliwa SPI 50zl

klapa tylnia combi delikatnie korniki zaczely ja brac 60zl bez silniczka wycieraczek

Liczniki bez obrotka 20

Licznik z obrotkiem 40

lapy z poduszkami do silnika x14nz po 20 zl

i wiele innych

Z racji tego ze pracuje na szrocie ciagle cos sie dzieje z astrami wiec trzeba pytac pw/gg/tele 501 211 601

Przykladowe Zdjecia

Napisano

kupie listwe ochronna do mojego astrolota. Tyl lewy Numer GM: 90510305. przykład nie musi to byc ideał, ale zeby ladnie przylegala. Oczywiscie mowie takze o metalowym stelazu czyli komplet.

Napisano

Interesuja mnie takie rzeczy do combi w kolorze złoty metalic - szampański metalic niektórzy na to mówią] jak;

1.Drzwi Prawe Tylne

2 Błotniki przednie [chyba nie ma różnicy czy combi, sedan, hb]

oraz fotel kierowcy, podszybie czyli listwa plastikowa pomiędzy szybą i maską - to może pochodzić z Astry koloru, koloru, koloru, nawet czystego złota zlosnik.gif

Najchętniej z okolic Wawy, odbior osobisty, gotóweczka i wszyscy szczęśliwi...

Namiary... 692-495-286 lub gg 10435580

Pozdro

Napisano

Witam,

mam do sprzedania podłokietnik do astry H - zakupiony od tego sprzedawcy klik alledrogo

Podłokietnik nie był nawet montowany... zakupiłem z myslą o tym żeby go zamontować, ale trafiło mi się do kupienia w dobrych pieniążkach wnętrze z astry opc, które zamówiłem na ebay'u, a tam już będzie podłokietnik... także tego nawet nie montuję tylko odsprzedaję...

Zdjęcia w aukcji do której link podałem - nie robię własnych gdyż tak jak mówię, podłokietnik jest nieużywany...

Cena: 30zł taniej niż zapłaciłem smile.gif - czyli 134zł

Wysyłka priorytetowa 13zł, lub oczywiście zachęcam do odbioru osobistego w Pankach (27km od Częstochowy) lub w samej Częstochowie po uzgodnieniu telefonicznym...

Wszelkiej pytania proszę kierować na priv

PS: Możliwość wystawienia aukcji allegro dla zdecydowanego kupujacego wink.gif

Napisano

Przekaźnik wycieraczek nr GM 90 069 864 - cena 15 zł

02fdd80dc1f3627em.jpg

Przekaźnik spryskiwacza reflektorów nr GM 03 440 489, 20 210 001 - 20 zł

3ae997219b4cf91fm.jpg

Pompa wspomagania na wąski pasek - 30 zł + łapa nr GM 90 234 106 za 10 zł

bff6a39891acd4bfm.jpg

Sprężarka klimatyzacji - uszkodzona - na połączeniu obudowy jest nieszczelność - 40 zł

e3e8e7be4be48122m.jpg

Mechanizm podnoszenia tylnych szyb lewa i prawa strona - 10 zł/szt.

99bbf0c5994e81e0m.jpg

Schowek na kluczyk (bez kluczyka) - 10 zł

0ea262113d9c4925m.jpg

Czujnik położenia wału korbowego nr GM 0 261 210 030 - 30 zł

059a232cfe518430m.jpg

Alternator BOSCH 14V 55A nr GM 0 986 030 928 - 50 zł

b050990317423586m.jpg

Koło pasowe na wąski pasek nr GM 90 298 204 - 40 zł

a30bbe8d55c60fbcm.jpg

Pręt podpierający maskę - 10 zł

ceccea8a2ab13213m.jpg

Łapa silnika c20xe z poduszką - 40 zł

83c30a56bae3f6b7m.jpg

Napisano

Sprzedam OPLA ASTRĘ kombi 2.0 (170 KM)

Rok produkcji 1998

Przegląd do maja 2011

Ubezpieczenie do 22-11-2010

Auto było kupione nowe w salonie, i serwisowane przez 7 lat w ASO.

Zadbane, właściciel niepalący

Wyposażenie:

- centralny zamek z pilotem

- wszystkie szyby elektryczne z domykaniem z alarmu

- alarm z antynapadem

- poduszka powietrzna

- wspomaganie kierownicy

- ABS

- klimatyzacja (działająca)

- klimatyzowany schowek

- elektryczne i podgrzewane lusterka

- komputer pokładowy

- szyby atermiczne przyciemniane

- radio + zmieniarka na 6 CD

- subwoofer + wzmacniacz

- alufelgi 16'

- instalacja gazowa

- fotele kubełkowe

- zawieszenie obniżone o 40 mm

- lampy przednie soczewkowe + "ringi"

- ospojlerowanie

- nakładki ALU na pedały

- grążek zmiany biegów i ręcznego ALU

- białe zegary podświetlone na czerwono

- wszystkie przełączniki podświetlone na czerwono

- boczki drzwi obszyte czerwoną skórą

- siłownik maski

i wiele innych dodatków

W ciągu ostatnich 2 lat wymieniłem:

- cały układ wydechowy

- amortyzatory przód - olejowo-gazowe

- siłowniki klapy tył

- linka hamulca ręcznego

- tarcze hamulcowe z przodu (nacinane ATE)

- maj 2008 - remont silnika - głowica, pierścienie, uszczelniacze itp.

- czerwiec 2008 - wymieniony rozrząd (następna wymiana za 40 000 km)

- poduszki silnika (maj 2009)

- przegub lewy zewnętrzny (sierpień 2009)

- zbiornik paliwa (listopad 2009)

- akumulator (grudzień 2009)

- grudzień 2009 - wymieniony olej

- zawieszenie przód - wszystkie gumy i sworznie (styczeń 2010)

- maj 2010 - wymienione klocki przód, sprężyny z przodu oraz poduszki i łożyska amortyzatora; ustawiona zbieżność

Dorzucam opony zimowe na felgach stalowych

Opony letnie po dwóch sezonach

Naprawy wymagają tylne nadkola, okolice wlewu paliwa i tylna klapa przy tablicy rejestracyjnej (korozja). Poza tym

auto nie wymaga wkładu finansowego.

Cena: 9500 zł (do niewielkiej negocjacji)

c5b5ecef8ce540c2m.jpg

ec84a1a3ae49b757m.jpg

bee2941b53333e29m.jpg

f8bd1438a3af26adm.jpg

b9ba8421109ed5b3m.jpg

70cebfbf104eb998m.jpg

d2e7a53f52bb41dem.jpg

Napisano

kupie webasto "mokre" do opla astra G . koniecznie sprawne , kompletne, diesel.

Napisano

> Witam

> Czas się powoli rozstać z Astrolotem, który od 2004 roku dzielnie mi służył, a przede wszystkim

> sprawił że znalazłem się na tym forum

> Poniżej opis autka oraz link do AUKCJA Allegro gdzie znajdują się zdjęcia oraz jeszcze więcej

> zdjęć tu: GALERIA

> Co do historii mojej Astry: sprowadzona z Niemiec (prod. grudzień 2002) pierwsza rejestracja w

> Polsce 2004. Ja jestem drugim właścicielem w Polsce (kupiłem auto zarejestrowane i z kartą

> pojazdu). Auto jest bezproblemowe i ekonomiczne.

> Jeżeli chodzi o estetykę to wygląda ładnie choć na pewno jakieś ryski czy odprysk na lakierze się

> znajdą (np: od kamyków na masce i obtarcie tylnego zderzaka).

> Dane techniczne: silnik 1.6 8v 85KM (bezkolizyjny). Przebieg 130 tys km (uprzedzam, że licznik

> pokazuje ok.104 tys - z powodu wymiany zegarów w których padł prędkościomierz). Sekwencyjna

> instalacja LPG (założone w Warszawie na Łopuszańskiej), po przeglądzie.

> Z rzeczy zrobionych ostatnio: (w serwisie Opla Auto Expert w Warszawie - udokumentowane): nowy

> termostat, nowy rozrząd (razem z pompą wody), wymieniony olej i filtr. Całkowicie nowy układ

> wydechowy (założony fabryczny tłumik środkowy i końcowy). Auto jest świeżo po okresowym

> przeglądzie technicznym, który przeszło bez problemów.

> Z rzeczy "historycznych": miałem w Warszawie jedną stłuczkę (naprawa bezgotówkowa z AC w serwisie

> Opla w Warszawie - są na to papiery), niedawno wymieniona przednia szyba po pęknięciu po

> odprysku (naprawa z ubezpieczenia PZU autoszyba - też są papiery), rok temu wymienione tylne

> amortyzatory, rok temu wymienione poduszki amortyzatorów przód, po wymianie ustawiona

> geometria zawieszenia (mam wykresy badania).

> Auto ma dość bogate wyposażenie fabryczne: ABS, 4x airbag, elektryczne szyby (przód), elektryczne i

> podgrzewane lusterka, automatyczna i sprawna klimatyzacja, firmowe radio ze sterowaniem z

> kierownicy, fabryczne 6 głośników, w schowku orginalna, fabryczna zmieniarka na 4CD,

> fabrycznie przyciemnione klosze lamp tylnych oraz "ciemne lampy przednie" (Hella z żarówkami

> Phillips Night Guide), dzielona tylna kanapa z podłokietnikiem i "dziurą" na narty.

> Swego czasu trochę zainwestowałem w doposażenie: przełożone zostały skórzane fotele z wersji

> Bertone (duużo bardziej komfortowe vs. orginały), przód podgrzewany z wysuwanym podudziem i

> regulacją wysokości oraz lędźwiową (robione w profesjonalnym warsztacie w Warszawie),

> spryskiwacze reflektorów przednich, z przodu wymienione głośniki na Hertz DSK 165 + wzmacniasz

> Alpine V12 (robione w warsztacie w Warszawie), wymienione zegary na białe, org. Opla (w

> poprzednich padł prędkościomierz), koła letnie: nowiutkie (kupione w marcu 2010) Barum

> Bravius2 205/55 R15& felgi OZ F1, koła zimowe: opony Yokohama 185/60 R15 - jeszcze OK,

> felgi stalowe, dwa x bagażnik firmowy Opla na rowery, bagażnik firmowy Opla na narty (na dwie

> sztuki) i parę innych "drobiazgów" ....

> Cena 17500pln - dla kącikowiczów przewidziany mały rabat

> ps: w Galerii na dwóch widać auto jeszcze z poprzednimi fotelami oraz zegarami.

> Astrę można oglądać po uprzednim umówieniu się w Warszawie. kontakt meilowy: [email protected]

NOWA NIŻSZA CENA --> 15.000pln ... i co dalej nikt jej nie zechce cfaniaczek.gif

astrah.jpg

Napisano

Witam.

Jak w temacie, ojciec chciałby sprzedać swoje ukochane autko, więcej szczegółów na Giełdzie.

Cena autko 7.500 PLN, może to i dużo, ale auto naprawdę jest tego wartę.

Napisano

A jak znaleźć skoro link kieruje do wyszukiwarki a nie do konkretnego ogłoszenia cfaniaczek.gif ?

Napisano

Lub wymienei na sprawny 4-pinowy, ktory zle kupilem.

Napisano

Sprzedam Castrol Magnatec 5W-40 1l. Opakowanie oczywiście nie otwierane. Zostało mi z gratisu. Cena - zimny 6-pak wink.gif i odbiór osobisty wink.gif

Napisano

Kupie koło pasowe na wał do astry c16nz bez klimatyzacji...

Zapomniałem dodać, że koło na szeroki pasek.

Kontakt PRIV

Napisano

Witam

Opel Vectra kolegi:

Opel Vectra 1.6 16V 1996r. 2 właściciel, przebieg 108tyś km, cena: 8 500zł tel kontaktowy 793027832

kk345_DSC01519.JPG

xu2384_DSC01521.JPG

hy4302_DSC01522.JPG

Napisano

Witam, mam do sprzedania kilka części do Astry F, większość pochodzi z przedliftowego egzemplarza z silnikiem C16NZ.

Jako dany przedmiot rozumie się wszystko co jest przedstawione na zdjęciach w danym podpunkcie (oprócz podłogi i dywanu zlosnik.gif ).

dsc01968n.th.jpg

1. Zestaw elektrycznych szyb, wersja 3D.

Pochodzą z wersji GSi 93r. W zestawie to co na zdjęciach, jedyny mankament to odcięta wtyczka ad głośnika niskotonowego, raptem 2 kabelki. Reszta wtyczek sprawna i oryginalna.

Cena: 360zł

dsc01976z.th.jpgdsc01977.th.jpgdsc01978.th.jpgdsc01979.th.jpgdsc01980z.th.jpgdsc01981.th.jpgdsc01982b.th.jpgdsc01983d.th.jpgdsc01984rd.th.jpgdsc01985af.th.jpg

2. Maglownica ze wspomaganiem.

Cena: 120zł

dsc01945x.th.jpgdsc01946k.th.jpgdsc01947s.th.jpg

3. Zbiorniczek wspomagania łącznie z mocowaniem.

Cena: 40zł

dsc01950c.th.jpgdsc01948m.th.jpgdsc01949ov.th.jpg

4. Pompa wspomagania na szeroki pasek ze wsporniczkiem.

Cena: 80zł

dsc01961h.th.jpgdsc01962s.th.jpgdsc01963c.th.jpg

5. Przewody wspomagania, jeden wąż się w jednym miejscu poci, ale jest to wąż powrotny (bez końcówek na końcach, mocowany na cybanty) więc wystarczy go wymienić, jeśli będzie sprawiał problemy.

Cena: 40zł

dsc01967z.th.jpgdsc01964y.th.jpgdsc01965e.th.jpg

6. Koło pasowe wału korbowego na szeroki pasek.

Cena: 50zł

dsc01956v.th.jpgdsc01957.th.jpgdsc01960f.th.jpg

7. Łapy silnika do small block'ów z możliwością przykręcenia pompy wspomagania.

Na jednej z nich jest miejsce na pompę, natomiast na drugiej na pompę i napinacz - jest to dobre rozwiązanie, gdy chcesz założyć wspomaganie, a nie masz odpowiednich dziur w bloku na pompę/napinacz.

Cena za jedną sztukę: 50zł

dsc01954cd.th.jpgdsc01955.th.jpgdsc01951j.th.jpgdsc01952.th.jpgdsc01953l.th.jpg

Dodatkowo posiadam kompletną wiązkę kobinową i wiązkę deski rozdzielczej pochodzącą z Astry GSi 93r, która obejmuje obsługę m. in.:

- spryskiwaczy reflektorów

- ABS

- poduszki kierowcy

- elektryka szyb i lusterek

- kontrolę trakcji

- fabryczny alarm

- światła przeciwmgielne przód/tył

- MID i Check Control

- centralny zamek

- fanfary

- termometr oraz resztę czujników MID'a

- w wiązce deski rozdzielczej znajduje sie oczywiście nienaruszona skrzynka bezpieczników i przekaźników.

Zdjęcia zrobię, gdyby był ktoś zainteresowany.

Miejscem sprzedaży może być Allegro.

Do każdego przedmiotu należy doliczyć koszt przesyłki, który będzie dobrany oczywiście wg uznania kupującego. Oczywiście odbiór osobisty jak najbardziej.

Preferuję kontakt telefoniczny:

668786384 lub 518187053

Inne formy to:

GG: 9049472

E-mail: [email protected]

Ewentualnie Prywatna Wiadomość tutaj na forum.

Masz pytania lub inną propozycję ceny ?? Napisz a rozwiejemy wątpliwości smile.gif

Napisano

Witam.

W komplecie wszystko co potrzebne zeby dorobic elektryke szyb i lusterek, calosc oczywiscie oryginal z asterki rocznik 2002 z Niemiec. Stan wszystkiego bdb, mozliwosc przeslania fotek na maila.

W zestawie:

# 2 podnośniki elektryczne

# 2 kompletne wiązki z wnętrza drzwi

# przycisk pojedynczy pasażera

# przycisk podwójny kierowcy

# lusterko kierowcy

# lusterko pasażera

# zaślepka lusterka kierowcy

# zaślepka lusterka pasażera

# dzojstik do sterowania lusterkami

# boczek tapicerki drzwi kierowcy

# boczek tapicerki drzwi pasażera

# uchwyt (rączka) od kierowcy pod przycisk podwójny

# uchwyt (rączka) od pasażera pod przycisk pojedynczy

Cena za calosc 699zl

Mozliwosc sprzedazy poprzez Allegro.

W gratisie moge dorzucic drzwi w bdb stanie na lewą i prawą strone. (ewentualnie tanio sprzedac poza tematem)

Kontakt na priv.

Mozliwosc odbioru osobistego w Krakowie i na Śląsku.

Pozdrawiam

Napisano

witam, sprzedam zadbanego opla astrę 3 1.9cdti 150ps 2006r w wersji sport, przebieg auta 111tyś udokumentowany. Auto posiadam od roku czasu i ze względów tylko i wyłącznie osobistych jestem zmuszony go sprzedać, auto nie wymaga żadnego wkładu, tylko wsiadać lać i jeździć. Dwa tysiące temu został wymieniony kompletny rozrząd + rolki z paskiem wielorowkowym włącznie. Auto jest dość bogato wyposażone, posiada:8pp, bixenon skrętny, IDS+, duża kolorowa nawigacja (aktualne mapy całej europy)radio cd70, bluetooth, czujnik zmierzchu, czujnik deszczu, fotochromatyczne lusterko, koła 17 z oponami continetal sport contact 2 (stan opon bdb)tempomat, elektr. szyby z domykaniem, elektr. lusterka podgrzewane, komputer, kubełkowe fotele, multifunkcyjna kierownica reg. w 2 płaszczyznach.....dla znawców auto ma klapy wirowe poliftowe, na gwarancji jest moduł kierownicy, egr wymieniony 8tyś km... cena auta 39tyś do negocjacji, kontakt pod nr. 607-515-060 lub priv.

e1045c01e3fb32a7m.jpg

1cdc04c33033452am.jpg

ce7cb6b89c228992m.jpg

więcej zdjęć mogę podesłać na meila, pozdrawiam

Napisano

cena do 5000zł

najlepiej z klimą

najlepiej kombi

jak najmniej rdzy

jak najlepszy stan

najlepiej z okolic Warszawy lub Krakowa

kontakt via priv lub [email protected]

Napisano

Kupię w rozsądnych pieniądzach klapę bagażnika do eFki kombi w kolorze białym. Oczywiście im bliżej tym lepiej wink.gif

Napisano

poszukuję w rozsądnej cenie napinacz pasa kierowcy do astry f. oczywiście w okazyjnej cenie smile.gif może być wystrzelony

Napisano

Kupie antene automatyczna do Astry F htb, sprawna. Oferty prosze na priv.

Napisano

Kupię błotnik prawy przód (od str pasażera) w kolorze bordo kod lakieru 549

Napisano

Witam,

Pilnie poszukuje tej gumy co jest we wlewie paliwa - jedyny warunek to musi być cała nie sparciała i rozerwana.

Poszukuje też uszczelki klapki od wlewu paliwa.

Ceny do uzgodnienia.

Pozdrawiam

Napisano

Poszukuję krótszego przewodu podciśnienia, który idzie do przepustnicy

[są w sumie dwa cieniutkie; drugi, dużo dłuższy idzie do filtra powietrza]. Konkretnie połamały mi się fajki po obu stronach łączące przewód.

Napisano

Witam. Poszukuje głowicy włacznie z wałkiem rozrządu i krzywkami do silnika 1.6 x16szr. Mój nr. tel.600457345 buu.gif

Napisano

Sprzedam oryginalny chlapacz prawy (patrząc od tyłu) do Opel Astra II , stan dobry - posiada ślady użytkowania

Cena 10 zł plus przesyłka

1173600494.jpg

Napisano

Witam.

Poszukuję sprężyn które wspomagają wyciąganie kolumny kierowniczej do siebie .Występuje tylko w modelach z reg. kolumną

Chodzi o astre G.

Sprężyny są dośc długie i siedzą między plastikiem który wychodzi ze stelaża a właśnie nim.

Mogą byc też od zafiry I

Napisano

Autko mojego dobrego kolegi. Polecam naprawde warto. Zawias Gwintowany nie wytłuczony. Super nagłosnienie. Autko było tak sprowadzone z niemiec, Wszytko powymieniane rozrzady itd. ZERO WKŁADU. Sam chciałem je kupić w tamtym roku ale za drogo chciał. Jedynie ta naklejka na boku troszke szpeci ale mozna zerwać i ładna sztuka bedzie. POLECAM NA PRAWDE WARTO !!!!

http://otomoto.pl/opel-astra-C14544301.html

Napisano

Witam,

Sprzedam swoją Asterkę. Spędziłem na tym kąciku parę lat, choć od dosyć dawna nie udzielałem się na tym forum. Może dlatego, że moja Asterka jeździła bezawaryjnie i znudziło mnie czytanie o problemach innych?

Informacje:

Wersja: I, Rok produkcji: 1997, 130 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 90 KM (66 kW), Pojemność skokowa: 1389 cm3, bordowy-metallic.

Opis pojazdu:

Auto jest ładne i w bardzo dobrym stanie, bezwypadkowe. Drugi właściciel, niepalący. Wyposażenie: Instalacja gazowa LPG w kole zapasowym, Centralny zamek, Blokada skrzyni biegów, El. automatyczne szyby przednie, ABS, Poduszka pow. kierowcy, podłokietnik kierowcy, Dzielone siedzenia tylne 2/3 z podłokietnikiem i rękawem na długie przedmioty, Programowalne wycieraczki, Oświetlenie dla pasażerów, Komplet opon zimowych wraz z felgami.

Polecam.

Cena 7 200 PLN - do negocjacji.

<<KLIK>>

Napisano

Jak w temacie. PILNIE kupie wentylator chlodnicy do Astry II [G] 2.0 16V X20XEV.

Najprawdopodobniej pasuje tez od 1,6 16V

Napisano

[K] kierunkowskaz PRAWY PRZOD - Astra F po FL

najchetniej uzywany oryginalny - bialy

kontakt PW

Napisano

Witam,

poszukuje wtyczki ktora wchodzi w poduszke powietrzna, poduszka taka jak w astrze G, corsie B po fl, zafirze.

gg 651566

Pozdrawiam

Napisano

Witam,

Kupię sprawną i szczelną sprężarkę do Astry II.

Model: DELPHI 09174396 QS 4396

Napisano

Jak w temacie. Do sprzedania Astra II 2.0 16V 136KM Wersja Sportive.

www.allegro.pl/item1199839162_opel_astra_ii_2_0_16v_sportive_okazja.html

Bez zciemniania jak ktos chce miec "idealne" to trzeba by ja cala pomalowac i zrobic kilka szczegółów.

Cena 5500zł nie podlega negocjacji.

Wiecej info na PRIV lub 791 552 639

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.