Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Allegro - ciekawe aukcje

Featured Replies

Napisano

z ciekawszych rzeczy widzę że stoi na dojazdówkach smile.gif

• 3 tygodnie później...
Napisano

> Troszkę go szkoda KLIK

widziałem tego dzwona, ja bym się cieszył że przeżyłem zlosnik.gif

właściciel dobrze wyszedł na całej akcji, bo auto było na żółtych zlosnik.gif

Napisano

Widział może ktoś z was tą warszawke pickupa?

http://otomoto.pl/warszawa-pick-up-warszawa-picup-zarejestrowana-C33882887.html

z daleka dobrze wygląda ale foty z bliska mnie przerażają... klapa paka, drzwi słupki wygladają jakby ktoś rdze przykrył farbą do zdjęć

pomijam fakt przodu

Napisano

> Widział może ktoś z was tą warszawke pickupa?

Nie ma sensu, ktoś to machnął jak stało farbą bo nie wiem czy nawet lakierem, łącznie z dziurawą podłogą... daj spokój.

Zobacz trzecie zdjęcie od konca - jak pięknie ranty i uszczelki ktoś pędzlem machnął... a na podłodze pasażera masz jeszcze nawet wiadro po farbie grinser006.gif

EDIT: dopiero teraz zauważyłem cenę screwy.gif

Napisano

> Widział może ktoś z was tą warszawke pickupa?

> http://otomoto.pl/warszawa-pick-up-warszawa-picup-zarejestrowana-C33882887.html

> z daleka dobrze wygląda ale foty z bliska mnie przerażają... klapa paka, drzwi słupki wygladają

> jakby ktoś rdze przykrył farbą do zdjęć

> pomijam fakt przodu

Baaaaaaaaaardzo dużo kasy potrzeba żeby to jeździło wink.gif

A cena wyjściowa chora jak za taki złom ...

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Anglik

Gorzej. Kierownica z prawej, a pedały z lewej. Prowadzenie wymaga niezłej giętkości. hehe.gif

Napisano

> Gorzej. Kierownica z prawej, a pedały z lewej. Prowadzenie wymaga niezłej giętkości.

Trza dwóch driverów- jeden kręci,drugi "pedałuje" grinser006.gif

Napisano

> Trza dwóch driverów- jeden kręci,drugi "pedałuje"

Albo to pojazd dla inwalidów rotfl.gif

Napisano

> ktoś ma fantazje aukcja

Oryginalnie przynajmniej. Mnie się podoba. Chociaż mógł do gratisów dorzucić kijek do zapalania.

Napisano

> Chociaż mógł do gratisów dorzucić kijek do zapalania.

Ten model ma już elektryczny "bendix" grinser006.gif.

Napisano

> caro 60.000km

Wygląda na rodzynka grinser006.gif, w dodatku najfajniejsza wersja Poloneza po "borewiczu". Szkoda, ze ma paskudny kolor grinser006.gif.

Napisano

> Wygląda na rodzynka , w dodatku najfajniejsza wersja Poloneza po "borewiczu". Szkoda, ze ma

> paskudny kolor .

I za dość normalną cenę

Napisano

Może nie jestem za bardzo obeznany w tych tematach, ale jakoś podpadają mi zegary. Nie powinny być jeszcze te stare wersje w tych latach?

Napisano

> Może nie jestem za bardzo obeznany w tych tematach, ale jakoś podpadają mi zegary. Nie powinny być

> jeszcze te stare wersje w tych latach?

Trochę mi teraz zabiłeś klina hehe.gif. Ale szeroki most z czarnym podszybiem miał już chyba nowe ok.gif.

Napisano

> Trochę mi teraz zabiłeś klina . Ale szeroki most z czarnym podszybiem miał już chyba nowe .

Jak to w polskiej motoryzacji zdarzały się "mieszańce"

Dośc powszechne było mieszanie nowej deski (+plastikowe podszybie i duże wycieraczki) z wąskim mostem.

Widziałem też np. takie dziwadło, że auto miało jeszcze stary wlot na masce, ale już nowe przetłoczenia (przypomnę, że masce MR93 nie było już wlotu bo poszedł na podszybie).

Napisano

> Może nie jestem za bardzo obeznany w tych tematach, ale jakoś podpadają mi zegary. Nie powinny być

Teoretycznie od 94r. wychodził ten model ale może w takiej wersji ale może wyprodukowali już w końcu 93r.

Napisano

> Teoretycznie od 94r. wychodził ten model ale może w takiej wersji ale może wyprodukowali już w

> końcu 93r.

To był model roku 94 sprzedawany już pod koniec 93

Napisano

Od października lub listopada 93 wychodziło zmodernizowane Caro, a przed tą datą składali różne mieszańce.

Napisano

Przecież to MR93 pełnym ryjem. Wg mnie jest ok

Napisano

> Przecież to MR93 pełnym ryjem. Wg mnie jest ok

Jak ojciec kupował w 93 to podszybie nie było jeszcze plastikowe, zegary były kwadratowe.

Napisano

> Jak ojciec kupował w 93 to podszybie nie było jeszcze plastikowe, zegary były kwadratowe.

No to może nie miałeś jeszcze MR'a. My kupowaliśmy jednego z pierwszych MRów, jeszcze w ZOCAR przy fabryce. Miał okrągłe zegary, szeroki most, plastikowe podszybie, bębny z tyłu, deskę z 4ma nawiewami.

Napisano

> Jak ojciec kupował w 93 to podszybie nie było jeszcze plastikowe, zegary były kwadratowe.

A w jaki miesiącu go kupowaliście?

Napisano

> nie znam takiego miesiąca

sorry czytałem i odpisywałem na telefonie i przeczytałem w którym miejscu...

To był przełom marca i kwietnia.

Napisano

> Teoretycznie od 94r. wychodził ten model ale może w takiej wersji ale może wyprodukowali już w

> końcu 93r.

Miałem 93 produkcję z września jako pełen MR94. Ojciec miał służbowego na wąskim z przetłoczeniem na masce ale starym chwytem powietrza spineyes.gif

Napisano

> No to może nie miałeś jeszcze MR'a. My kupowaliśmy jednego z pierwszych MRów, jeszcze w ZOCAR przy

> fabryce. Miał okrągłe zegary, szeroki most, plastikowe podszybie, bębny z tyłu, deskę z 4ma

> nawiewami.

Bębny? To w którym roku kupowaliście?

Napisano

Z szerokim mostem, czarnym podszybiem i długimi wycieraczkami szły nowe zegary ok.gif

Napisano

> Bębny? To w którym roku kupowaliście?

A te hamulce bębnowe były rzeczywiście lepsze niż te tarczowe?

Napisano

> A te hamulce bębnowe były rzeczywiście lepsze niż te tarczowe?

Nie grinser006.gif W zeszłym roku miałem polda z przodu miał Lucasa a z tyłu tarcze. To dopiero fajnie hamowało skromny.gif

Napisano

> Nie W zeszłym roku miałem polda z przodu miał Lucasa a z tyłu tarcze. To dopiero fajnie hamowało

Ale taka hybryda to chyba nie z fabryki? Choć FSO to mogło wyjść wszystko.

Napisano

> Ale taka hybryda to chyba nie z fabryki? Choć FSO to mogło wyjść wszystko.

Mogło wszystko, ale nie aż tak! hehe.giffacepalm%5B1%5D.gifgrinser006.gif.

Napisano

> Ale taka hybryda to chyba nie z fabryki?

Stary most padł i Szyman robił adaptację grinser006.gif

• 4 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

> Link do ogłoszenia:

> http://olx.pl/oferta/bagaznik-dachowy-fiat-126p-zabytek-CID5-ID51gN5.html#658b5d236a

> został okraszony zdjęciem pojazdu JustRalf'a:

Tia.

Pisałem do OLX w tej sprawie jak się jeszcze zwali Tablica i chyba mocno w doopie mnie mają, bo nawet nie raczyli odpisać ok.gif

Pomijając już ten "drobny" szczegół, że to zupełnie inny typ bagażnika (były dwa) zlosnik.gif