Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

żarówki z Lidla

Featured Replies

Napisano

> Witam,

> Warto takie +50% zarówki z Lidla kupić?? ::

> http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_14443.htm

Jakiś czas temu kupiłem w Lidlu same żarówki reflektorowe H7, zdaje się też +50% światła. Były jak najbardziej w porządku. Jasno świeciły i były całkiem trwałe. Jedna z nich do dziś jeździ w aucie. Za taką cenę powinienem był wziąć nie 1 tylko ze trzy komplety.

Napisano

Mam już 2 komplet lidlowych żarówek Tesla H4 z serii blue i jestem bardzo zadowolony ok.gif

Napisano

też mam blue tesli...używam od dłuższego czasu w kilku samochodach...jeszcze żadna mi się nie przepaliła...miałem w fieście, starletce, corolli, mam w maździe i v40...

dodam, że świecą lepiej niż premiumy +30% philipsa i mają barwę bardziej białą niż wiele żarówek...i nie są blue jak sugeruje opakowanie wink.gif

Napisano

> Dzięki za info. Kupię od razu dwa komplety, do swojego i żony samochodu.

O to i ja sie skusze

Napisano

> kto zamontował??

> jak świecą??

Dżizes. Kupione dziś rano, do zmierzchu jeszcze trochę zostało, nie uważasz?

Napisano

> Dżizes. Kupione dziś rano, do zmierzchu jeszcze trochę zostało, nie uważasz?

myślałem że ktoś już wymienił, a po wymianie pojechał na stacje diagnostyczną w celu ustawienia i już zobaczył jak to świeci rotfl.gif

Napisano

> myślałem że ktoś już wymienił, a po wymianie pojechał na stacje diagnostyczną w celu ustawienia i

> już zobaczył jak to świeci

Też kupiłem, ale jeszcze nie zamontowałem. Na stacji diagnostycznej to chyba można ustawić tylko żeby dobrze świeciły i nie zmierzą Ci ile dają światła, ale może sie myle.

Napisano

> kto zamontował??

> jak świecą??

Ja kupiłem, poprzednie jeszcze dają radę, więc nie spieszę się z wymianą. zlosnik.gif

Napisano

> Witam,

> Warto takie +50% zarówki z Lidla kupić?? ::

> http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_14443.htm

używam polecam, świecą jak każde inne tzn nie jest źle a kosztują niewiele więc warto. Generalnie wszystko co kupiłem w lidlu jest ok.

Napisano

> kto zamontował??

> jak świecą??

Kupiłem opakowanko dla siebie i dla ojca. Zmienię jak mi sie któras z obecnych przepali.

Dla samego pudełka warto było zeby.GIF

Napisano

> Kupiłem opakowanko dla siebie i dla ojca.

Tylko zestaw z H4, czy inne też były?

Napisano

> Tylko zestaw z H4, czy inne też były?

H7

Napisano

H7 było po wuju, natomiast H4-ek mało. Z dna dwa komplety wygrzebałem uzbroj_zlo.gif

Napisano

No właśnie, dzisiaj byłem w L i widziałem jedynie H7i H4. A H1 to ktoś widział w takim zestawie? Czy w ogóle były, czy tylko nie dowieźli/wykupili?

Bo ja kiedyś kupiłem żaróweczki H1 tej firmy, tez w Lidlu. Ale w zestawie były tylko dwie H1, żadnych dodatków w postaci innych żarówek tudzież bezpieczników. Tyle że kosztowało to znacznie mniej.

Napisano

> zarówki z Lidla kupić?? ::

A są zestawy z xenonem ? grinser006.gif

Napisano

> No właśnie, dzisiaj byłem w L i widziałem jedynie H7i H4. A H1 to ktoś widział w takim zestawie?

> Czy w ogóle były, czy tylko nie dowieźli/wykupili?

A na stronie Lidla czytał ??? Jest tam mowa tylko o H4 i H7

Napisano

> No właśnie, dzisiaj byłem w L i widziałem jedynie H7i H4. A H1 to ktoś widział w takim zestawie?

> Czy w ogóle były, czy tylko nie dowieźli/wykupili?

> Bo ja kiedyś kupiłem żaróweczki H1 tej firmy, tez w Lidlu. Ale w zestawie były tylko dwie H1,

Bo wtedy były zestawy samych H4, H1 i H7 po 2 sztuki, bez innych "dodatków"

Napisano

> Bo wtedy były zestawy samych H4, H1 i H7 po 2 sztuki, bez innych "dodatków"

To były komplety pod marką Tesla.

Miałem takie H7, generalnie OK, choć wytrzymały 30% krócej niż Philips +30.

Napisano

Kupiłem dwa komplety H4 i jeden H7. Akurat mam dwa auta z jednym i dwa z drugim rodzajem żarówek. ok.gif

Napisano

> Kupiłem - jeszcze nie zamontowałem. Jeśli kogoś to interesuje, to producentem żarówek jest firma

> WOTAN

Też kupiłem, zamontowałem i świecą grinser006.gif. Wcześniej były jakieś Navara (podobno też niemieckie). Odczucia.... coś jaśniej.

Napisano

Czy ktoś używa/używał wycieraczek z Lidl'a, bo są też w OFERCIE ? Warte jest to coś, czy szkoda pieniędzy hmm.gif

Napisano

> Czy ktoś używa/używał wycieraczek z Lidl'a, bo są też w ofercie? Warte jest to coś, czy szkoda

> pieniędzy

Z lidla nie, ale mogę ci polecić z Tesco wycieraczki Alca (w niebieskich papierowych pudełkach) według mnie bardzo dobre ceny od 9zł-14zł bodajże.

Napisano

> Też kupiłem, zamontowałem i świecą . Wcześniej były jakieś Navara (podobno też niemieckie).

> Odczucia.... coś jaśniej.

Przypadkiem nie NARVA?

Napisano

> Z lidla nie, ale mogę ci polecić z Tesco wycieraczki Alca (w niebieskich papierowych pudełkach)

> według mnie bardzo dobre ceny od 9zł-14zł bodajże.

żeby było ciekawiej to one są podobno robione w niemczech

sam ich używam, kupiłem z myślą, że po 3-4miesiącach zmienie, śmigam prawie rok (20kkm) i nadal są ok ok.gif

Napisano

> żeby było ciekawiej to one są podobno robione w niemczech

Pewnie tylko podobno, bo brak słowa made

Napisano

> Pewnie tylko podobno, bo brak słowa made

Czy to ważne? Ja na nich przejeździlem 3 lata (we fieście) potem zniknely i teraz znalazlem to zalożylem rownież do matiza(tak samo pracują), więc jak za taką cene to super wycieraczka dobrze przylega i ściąga.

Napisano

> Pewnie tylko podobno, bo brak słowa made

Ale za to jest MADE IN EUROPE. A to już gwarantuje przyzwoitą jakość skromny.gif Tak więc na szczęście to nie jakieś żarówki Made in China, czy India sick.gif

Napisano

> Ale za to jest MADE IN EUROPE.

Również je zakupiłem, tylko nie odwróciłem pudełka.

Napisano

> Czy ktoś używa/używał wycieraczek z Lidl'a, bo są też w OFERCIE ? Warte jest to coś, czy szkoda

> pieniędzy

W porownaniu z MotGum ... shit ...

Brat kupil w lidlu 2 kpl , dla siebie i taty (3diamenty galant i AR156)

i to i to powozilem ...

Ar to nawet 7h dzis uzywalem ... strasznie twarde , trzeba non stop moczyc .. inaczej straszne dzwieki wydaja ...

mot gumy ... mam na swojej v6 ...

wystarczy impuls na spryskiwacz ...

3 ciche ruchy ,,, szyba czysta ...

za kpl dalem 40 pln

• 1 miesiąc później...
Napisano

> Z lidla nie, ale mogę ci polecić z Tesco wycieraczki Alca (w niebieskich papierowych pudełkach)

> według mnie bardzo dobre ceny od 9zł-14zł bodajże.

Kupiłem po przeczytaniu Twojego posta.

Jak na razie wrażenia bardzo pozytywne. Ciche i ładnie zbierają. Zobaczymy jak długo.

Dałem całe 8,49 pln za 480mm zlosnik.gif

Napisano

> Kupiłem po przeczytaniu Twojego posta.

> Jak na razie wrażenia bardzo pozytywne. Ciche i ładnie zbierają. Zobaczymy jak długo.

> Dałem całe 8,49 pln za 480mm

Alca są ok... ale po paru miesiącach już słabo zbierają wodę z szyby. Plus, że są tanie i faktycznie na początku bardzo ciche. Mimo to wolę trochę dołożyć i kupić Motgumy ok.gif

Napisano

> Alca są ok... ale po paru miesiącach już słabo zbierają wodę z szyby. Plus, że są tanie i

> faktycznie na początku bardzo ciche. Mimo to wolę trochę dołożyć i kupić Motgumy

"Pażyjom uwidim". Następne też chcę kupić alca, tylko, że płaskie.

Cena nieduża to można się pobawić.

Napisano

> Płaskie czy klasyczne?

Widzę w temacie się pojawił MotGum ja w 3 samochodach mam/miałem MotGumy klasyczne i wielki pozytyw dla tych polskich wycieraczek z mojej strony ok.gif Dobrze zbierają, dosyć długo wytrzymuję w Tico po 3 latach i co prawda skromnym przebiegu 30kkm nadal w przyzwoitym stanie ok.gif

Porównanie mam z Valeo i jakimiś z marketu i powiem tak Valeo ojciec kiedyś dał 70zł za komplet do Mondeo i chyba po 1,5 roku były do wymiany na Motkach pojeździł ponad 3 lata, a komplet ok. 34zł... wink.gif

Kumpel wrzucił sobie jakieś te "super płaskie" z marketu i po 3 miesiącach już kiepsko zbierają jemu wystarcza dla mnie to już tragedia i wyrzuciłbym je na śmietnik jakby tak w moim aucie zbierały ponieważ przywiązuję dużą wagę do takich detali i jak już kiepskawo zaczynają zmywać to nie czekam aż nic nie będzie widać tylko od razu wymieniam tongue.gif

Także klasyczne MotGumy zdecydowanie polecam, natomiast o płaskich słyszałem rozbieżne opinie, a sam nie używałem więc na ten temat się nie wypowiadam niewiem.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.