Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ulepiony GOLF V

Featured Replies

Napisano

Witam

Pojechałem zobaczyłem

-szpachla i jeszcze raz szpachla

wyniki z miernika od 800-1500 !!!!!!! nawet na dachu

niektóre elementy nawet nie dokończone

Stan dramatyczny nie polecam

GOLF ULEPA

Pozdrawiam

Ps. Moze moj post zaoszczedzi komus kilometrów

Napisano
  • Autor

> Witam

> Pojechałem zobaczyłem

> -szpachla i jeszcze raz szpachla

> wyniki z miernika od 800-1500 !!!!!!! nawet na dachu

> niektóre elementy nawet nie dokończone

> Stan dramatyczny nie polecam

> GOLF ULEPA

"Bezwypadkowy"

wstydu nie mają, [edit]źli, niegrzeczni ludzie[/edit]... a człowiek czasem jedzie 500km żeby obejrzeć takie bezwypadkowe cudo.

szlag mnie trafia, że według naszego prawa można im skoczyć sciana.gif

Napisano

> "Bezwypadkowy"

> wstydu nie mają, [ciach] ... a człowiek czasem jedzie 500km żeby obejrzeć takie bezwypadkowe

> cudo.

> szlag mnie trafia, że według naszego prawa można im skoczyć

Zgadzam sie w 100% sick.gif

Dlatego trzeba odpuszczac z automatu wszystkie sprowadzone i dalej niz 50km od domu i powinno byc lepiej.

Mlode auta sa tam drozsze niz u nas, wiec cudow nie mahehe.gif

Napisano

> Zgadzam sie w 100%

> Dlatego trzeba odpuszczac z automatu wszystkie sprowadzone i dalej niz 50km od domu i powinno byc

> lepiej.

> Mlode auta sa tam drozsze niz u nas, wiec cudow nie ma

Ale naiwni dalej wierzą w to, że na zachodzie "oddają" noofki sztuki śmigane tylko w niedziele do kościoła za pół darmo facepalm%5B1%5D.gif inna sprawa to opisywanie auta jakie "powinno być lub może kiedyś takie było jak je w fabryce poskładali" ale jego obecny stan to po prostu nierzadko złom na kołach sciana.gif

Napisano

Niestety to norma. Mógłbym o tym sporo napisać. Nawet auta nie będące tanimi względem swojego rocznika potrafią mocno rozczarować. O kasie którą wydałem na jeżdżenie, sprawdzanie aut czy straconym czasie, nawet nie wspomnę.

Przecież to oszukiwanie w żywe oczy ... ale u nas nic się takim osobnikom nie zrobi.

Napisano

Ostatnio byłem oglądać bore dla znajomego niestety nie mogę znaleźć linka żeby wkleić.

Po zdjęciach auto na prawdę wyglądało ok i po zapewnieniach właściciela również.

Na miejscu okazało się, że auto było najpewniej po dachowaniu bo szpachla na dachu po za skale miernika, nie mówiąc o reszcie a silnik pracował gorzej niż w 30 letnim ursusie

Gdybym dla siebie jechał po auto i trafił na takiego trupa strzelił bym właścicielowi w ryj po prostu

Napisano

Dam głowę że i tak szybko znajdzie nabywce. Przyjedzie ktoś bez miernika,

pobieżne oględziny pewnie nic niepokojącego nie powiedzą, bogate wyposażenie zrobi resztę.

Napisano

Niemal codziennie czytamy na AK o jakimś wynalazku poskładanym z 3 innych i gipsu.

Ludzie chcą płacić za auto jak w opisie a nie za rupiecia, który ma tylko ładny opis.

więc może w ramach zaponbiegania wdepnięciu w bagno wartałoby założyć stronę internetową, gdzie osoby, które osobiście oglądały samochód i są w 100% w stanie stwierdzić, że to ulep wrzucałby fotki wraz z nr rej i wszelkimi innymi informacjami jak sprzedawca itd. oraz, jeśli się da nr VIN.

Myślę, że po jakimś czasie taka baza mogłaby nieźle się rozrosnąć.

Napisano

> Niemal codziennie czytamy na AK o jakimś wynalazku poskładanym z 3 innych i gipsu.

> Ludzie chcą płacić za auto jak w opisie a nie za rupiecia, który ma tylko ładny opis.

> więc może w ramach zaponbiegania wdepnięciu w bagno wartałoby założyć stronę internetową, gdzie

> osoby, które osobiście oglądały samochód i są w 100% w stanie stwierdzić, że to ulep wrzucałby

> fotki wraz z nr rej i wszelkimi innymi informacjami jak sprzedawca itd. oraz, jeśli się da nr

> VIN.

> Myślę, że po jakimś czasie taka baza mogłaby nieźle się rozrosnąć.

Ale takie coś już jest zlosnik.gif

Napisano

> "Bezwypadkowy"

> wstydu nie mają, [edit]źli, niegrzeczni ludzie[/edit]... a człowiek czasem jedzie 500km żeby

> obejrzeć takie bezwypadkowe cudo.

> szlag mnie trafia, że według naszego prawa można im skoczyć

Ale jeśli się nie mylę to wypadek jest wtedy, kiedy w kolizji ucierpieli ludzie. Więc samochód może być po dachowaniu, ale jak ludzie wyjdą bez szwanku, to była tylko kolizja yikes.gif

Więc można bez żadnej odpowiedzialności wpisywać takie bzdury jak bezwypadkowy na takich ulepach oslabiony.gif

Napisano

Chcą mieć bogato wyposażone, prawie nowe i TANIE auto.

Takie rzeczy tylko w Erze.

Jeśli chce pewniaka niech kupi nówkę w salonie. ok.gif

Napisano
  • Autor

> Chcą mieć bogato wyposażone, prawie nowe i TANIE auto.

> Takie rzeczy tylko w Erze.

> Jeśli chce pewniaka niech kupi nówkę w salonie.

To auto dla znajomego i pojechalismy obejrzec auto cenowo bardzo drogie .

Sprawdzilismy po vin i przebieg grał także była szansa ze mimo ze drogo bedzie dobrze .

Gdyby to było auto jedno z najtanszych w roczniku/modelu/wyposazeniu bym nie opisywał .

Napisano

Bronisz swojaka ... chociaż, nie Ty w Corolli malowałeś tył, bo miałeś taki kaprys.

Napisano

> wartałoby założyć stronę internetową, gdzie

> osoby, które osobiście oglądały samochód i są w 100% w stanie stwierdzić, że to ulep wrzucałby

> fotki wraz z nr rej i wszelkimi innymi informacjami jak sprzedawca itd. oraz, jeśli się da nr

> VIN.

> Myślę, że po jakimś czasie taka baza mogłaby nieźle się rozrosnąć.

odpowiedź jest jedna: klik waytogo.gif

Napisano

> Bronisz swojaka ... chociaż, nie Ty w Corolli malowałeś tył, bo miałeś taki kaprys.

I co, zabronisz mi? Zamiast kupować auto z wiadrem szpachli wolę nabyć bite, porządnie zrobić i cieszyć się dobrym samochodem wiedząc co mam.

Napisano

> To źle? Ja chciałbym żeby wszystko co kupuję było dobre i tanie. To usprawiedliwia oszusta?

Słuchaj, ja też chciałbym żeby za 40.000 można było kupić nowego około stukonnego kompakta z klimą. Szczerze! Tylko co z tego, bądźmy realistami.

Napisano

> Słuchaj, ja też chciałbym żeby za 40.000 można było kupić nowego około stukonnego kompakta z klimą.

> Szczerze! Tylko co z tego, bądźmy realistami.

Skoda Octavia Tour 1,6 niewiele więcej z klimą kosztuje, było wczoraj o tym zlosnik.gif

Napisano

> Skoda Octavia Tour 1,6 niewiele więcej z klimą kosztuje, było wczoraj o tym

Ostatnia Octavia którą oglądałem kosztowała wprawdzie 40.000 lecz netto. wink.gif

Napisano

> Ostatnia Octavia którą oglądałem kosztowała wprawdzie 40.000 lecz netto.

Cennikowo wyjdzie jakieś 49 tys, ale standardowo opuszczają jakieś 3 tys. więc za 46 tys pewnie da się wyrwać.

Napisano

> Cennikowo wyjdzie jakieś 49 tys, ale standardowo opuszczają jakieś 3 tys. więc za 46 tys pewnie da

> się wyrwać.

Kurczę, aż kusi... hmm.gif

Mimo wszystko w tej cenie nie kupisz dobrze wyposażonego nowego Golfa z sensownym silnikiem. Reasumując - tak, nadal uważam że ulep w ogłoszenia był RELATYWNIE tani. palacz.gif

Napisano

> Kurczę, aż kusi...

> Mimo wszystko w tej cenie nie kupisz dobrze wyposażonego nowego Golfa z sensownym silnikiem.

> Reasumując - tak, nadal uważam że ulep w ogłoszenia był RELATYWNIE tani.

Nie wiem jak Ty, ale ja -w przybliżeniu- kupując samochód płacę za:

25% - to co oferował wyjeżdżając z fabryki (silnik, blacha, komfort, klasa, wyposażenie, etc)

50% - to co oferuje w chwili zakupu (czyli wypadkowa powyższego z tym co przeszedł w między czasie)

25% - nienamacalny spokój ducha, że dowiezie mnie wszędzie gdzie potrzebuję.

Jeżeli parametr numer 2 i 3 nie zachodzą, bo samochód jest wydmuszką tego co wyjechało z fabryki, to nawet jeśli byłby z rocznika 2010 i każda ze spawanych ćwiartek miała przebieg poniżej 5.000km, jak dla mnie nie jest warty więcej niż 1/4 ceny rynkowej. ...a to i tak co najwyżej po to, żeby puścić go dalej do żyda zlosnik.gif

Napisano

> Kurczę, aż kusi...

> Mimo wszystko w tej cenie nie kupisz dobrze wyposażonego nowego Golfa z sensownym silnikiem.

> Reasumując - tak, nadal uważam że ulep w ogłoszenia był RELATYWNIE tani.

No tak.

Najpierw "jakikolwiek NOWY kompakt za ok 40 kpln i biorę w ciemno", a teraz "no ale to nie GÓFER f didijaju z wypasem"...

A jednak - magia zdechłej jaskółki na masce i czech magicznych liter KULTOWEGO silnika :-)

Napisano

> No tak.

> Najpierw "jakikolwiek NOWY kompakt za ok 40 kpln i biorę w ciemno", a teraz "no ale to nie GÓFER f

> didijaju z wypasem"...

> A jednak - magia zdechłej jaskółki na masce i czech magicznych liter KULTOWEGO silnika :-)

E tam, tidiaj to już przeżytek, teraz na topie jest jedynie słuszny tiesaj hehe.gif

Napisano

> E tam, tidiaj to już przeżytek, teraz na topie jest jedynie słuszny tiesaj

To dla bogatego mar00hi_

Gazu nie idzie założyć - lypa

Napisano

> To dla bogatego mar00hi_

> Gazu nie idzie założyć - lypa

No jak nie idzie, jak idzie?

Napisano

> Skoda Octavia Tour 1,6 niewiele więcej z klimą kosztuje, było wczoraj o tym

Ale ten Golf nowy kosztował pewnie ok. 70 tysięcy.

Napisano

> No jak nie idzie, jak idzie?

No fakt, jak zwykle wylazł ze mnie ten obleśny profesjonalizm - pan Mniecio do FSZYSKIEGO gaz założy :-)

Napisano

> No jak nie idzie, jak idzie?

Ale ponoć i tak pali benzynę - co piąty wtrysk czy jakoś tak.

Napisano

> Kurczę, aż kusi...

Ponoć kolejki za tym się ustawiają do października yikes.gif

Dają też instalację gazową w cenie pewnie to też kusi ludzi.

Napisano

> No fakt, jak zwykle wylazł ze mnie ten obleśny profesjonalizm - pan Mniecio do FSZYSKIEGO gaz

> założy :-)

Nie, to nie Miecio - LR ma dedykowana instalacje do TSI.

Napisano

> Ale ponoć i tak pali benzynę - co piąty wtrysk czy jakoś tak.

No wrecz na pewno, nie ponoc. Akurat dla mnie to zaleta tej instalacji spora - dzieki temu degradacji nie ulega uklad zasilania paliwem. Ale ja i tak nie zaloze, bo nie mam gdzie zbiornika dac grinser006.gif

Napisano

> To dla bogatego mar00hi_

> Gazu nie idzie założyć - lypa

A po co tam gaz, skoro 1.8 TSI w mieście bierze 6 litrów, a na trasie 5 hehe.gif

Napisano

> A po co tam gaz, skoro 1.8 TSI w mieście bierze 6 litrów, a na trasie 5

No bo tylko frajery tankuj00m_ benzynem ;-)

Napisano

> Nie, to nie Miecio - LR ma dedykowana instalacje do TSI.

Tzw wieść gminna niesie, że nie jest to tak idealne rozwiązanie, jak go ŚAP lekramuje.

Poza tym nie dotyczy to KULTOWEGO modelu "GÓFER"...

Napisano

> No tak.

> Najpierw "jakikolwiek NOWY kompakt za ok 40 kpln i biorę w ciemno", a teraz "no ale to nie GÓFER f

> didijaju z wypasem"...

> A jednak - magia zdechłej jaskółki na masce i czech magicznych liter KULTOWEGO silnika :-)

Masz jakiś problem z rozumieniem.

Ale luz, to żadna nowość. :-)

Napisano

> Masz jakiś problem z rozumieniem.

> Ale luz, to żadna nowość. :-)

Już się chowam do yamki :-)

Napisano

> No bo tylko frajery tankuj00m_ benzynem ;-)

Tak, bo to takie ekologiczne, a na dodatek klapka od zaworu gazu w zderzaku (czy gdzie tam) to wyraz sprzeciwu przeciwko rządowi i akt obywatelskiego nieposłuszeństwa, słyszałem o tym hehe.gif

Napisano

Co ma piernik do wiatraka?

Cena tego golfa wcale nie jest atrakcyjna jak na ten rocznik, ale jaka by nie była to sprzedajacy jest dla mnie oszustem i tyle ( jeśli rzeczywiście stan tego auta jest taki fatalny ) .

Napisano

Skąd masz takie informacje ? icon_eek.gif

Napisano

> Skąd masz takie informacje ?

A byli tacy w jednym wątku, co się chwalili, ile to im wspaniałe TSI pali smirk.gif

Napisano

To ja dorzuce o taka Skoda Prawy bok caly malowany, widac to na pierwszy rzut oka, turbo puszczajace olej.Nie znana przeszlosc nawet w bazie Skody.

Napisano

> I co, zabronisz mi? Zamiast kupować auto z wiadrem szpachli wolę nabyć bite, porządnie zrobić i

> cieszyć się dobrym samochodem wiedząc co mam.

Ale przecież Ty to auto chciałeś sprzedać, tylko w ogłoszeniu zapomniałeś wspomnieć o "malowaniu", więc nie wiem po co ta wstawka o cieszeniu się hmm.gif

Napisano

> A byli tacy w jednym wątku, co się chwalili, ile to im wspaniałe TSI pali

I mówisz, że podane były takie wartości jak napisałeś powyżej hmm.gifscrewy.gif

Napisano

> Ale przecież Ty to auto chciałeś sprzedać, tylko w ogłoszeniu zapomniałeś wspomnieć o "malowaniu",

> więc nie wiem po co ta wstawka o cieszeniu się

Pewnie i tym razem ten post zostanie pominiety sick.gif

Napisano

Ta chyba płynu do spryskiwaczy..

Krawiec

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.