Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2018 Peugeot 508 ciekawy design

Featured Replies

Napisano
Godzinę temu, Rado_ napisał:

Ostatnio z 2 tyg temu i chętnie bym przytulił kolejnego pedzia ;), tylko ceny mnie przerażają :hehe: Zresztą nie tylko Pedzia. Jak dla mnie 3008/5008, a póżniej długo nic. O Skodzie nie wspominam, bo to chińskie trampki przy Pedziu

No właśnie. Nie każdy patrzy przez pryzmat marki. 

Napisano

No właśnie. Nie każdy patrzy przez pryzmat marki. 
Za te same pieniądze wolalbym nowego 508 niż nudne nawet BMW, ale mnie nie stać, to latwiej gdybać.[emoji6]
Napisano
5 godzin temu, cesarz napisał:

Tak w ogóle to jak spojrzałem na sprzedaż nowego 3008 to sie nie dziwie że stosują te samą strategie z 508 ;)

Tylko że sie raczej przejadą bo Sedany mało kto chce.

Na szczęście jak rozmawiam z klientami to nie każdy popłynął na modzie na SUVy i niektórzy wręcz odeszli od Peugeota bo nie było nowego sedana i kupili nową Insignię. Jakbym miał kasę na nowe auto to w życiu bym SUVa nie kupił bo i po co. Potem płaczą że na autostradzie więcej pali.

Napisano
33 minuty temu, 2Rotor napisał:

Na szczęście jak rozmawiam z klientami to nie każdy popłynął na modzie na SUVy i niektórzy wręcz odeszli od Peugeota bo nie było nowego sedana i kupili nową Insignię. Jakbym miał kasę na nowe auto to w życiu bym SUVa nie kupił bo i po co. Potem płaczą że na autostradzie więcej pali.

Popieram albo VAN albo osobowa. :ok:

Napisano
  • Autor

Taka jest strategia całego koncernu. 

A swoją drogą kiedy byłeś ostatni raz w Peżocie? Te auta są teraz rewelacyjnie poskładane. 

[mention=150345]grogi[/mention]

Dla mnie egzotyka. Pytanie - czy wraz z lepszym poskladaniem poprawiła się awaryjność? (W odczuciu klientow)

Jak z wsparciem? Podejście VAG że 'DSG należy umieć jeździć' jak padnie czy nie ma problemów?

Sent from my Samshiite Note8

Napisano
2 godziny temu, OZI napisał:

Dla mnie egzotyka. Pytanie - czy wraz z lepszym poskladaniem poprawiła się awaryjność? (W odczuciu klientow)

Dla Ciebie egzotyka, dla nas codzienność ;)

2 godziny temu, OZI napisał:

Jak z wsparciem? Podejście VAG że 'DSG należy umieć jeździć' jak padnie czy nie ma problemów?

VAG to chyba nic nie pobije... 

Przychodzi ostatnio klient do VAG, bo aktywny tempomat mu nie działa... Pomęczyli, pomajstrowali - € tysiąc pińset się należy: musieliśmy wymienić radar - uszkodzenie mechaniczne... Montują radar 15 cm nad ziemią, to statystyka mówi że w ciągu roku dostanie kamieniem... 

Napisano
4 godziny temu, grogi napisał:

Dla Ciebie egzotyka, dla nas codzienność ;)

VAG to chyba nic nie pobije... 

Przychodzi ostatnio klient do VAG, bo aktywny tempomat mu nie działa... Pomęczyli, pomajstrowali - € tysiąc pińset się należy: musieliśmy wymienić radar - uszkodzenie mechaniczne... Montują radar 15 cm nad ziemią, to statystyka mówi że w ciągu roku dostanie kamieniem... 

W nowych modelach radar masz wyżej. Wysokość nie jest problemem, a budowa. Halogeny masz na tej samej wysokości zmieniasz co rok ?

Napisano
10 godzin temu, 2Rotor napisał:

SUVa kupiłem, by wygodniej wozić stare kości i by mnie z przeciwka nie oślepiali :old:

Napisano
11 godzin temu, AstraC napisał:

Popieram albo VAN albo osobowa. :ok:

Tez tak do niedawna twierdziłem, ale suvy co raz bardzie mi się podobają, a szczególnie takie 3008/5008. Ale trzeba sobie wszystko dopasować do własnych potrzeb. Jeżeli autostradami jadę raz , albo 2 razy w roku to mi to nie robi, kiedy większości robie w mieście i pod miastem. Van jak najbardziej jest OK jezeli na co dzień wozisz dzieciaki no i jest tańszy od suva, co tez jest argumentem, szczególnie, że również w vanie siedzi sie wyżej, a to dla mnie jest bardzo dobra koncepcja.

Napisano
3 godziny temu, sdss napisał:

W nowych modelach radar masz wyżej. Wysokość nie jest problemem, a budowa. Halogeny masz na tej samej wysokości zmieniasz co rok ?

Mój przekaz jest wciąż aktualny - konstrukcja absolutnie nie przystosowana do środowiska, w jakim jest użytkowana - a zapłacić ma za to klient, nawet w trakcie trwania gwarancji fabrycznej... 

Napisano
52 minuty temu, Rado_ napisał:

Tez tak do niedawna twierdziłem, ale suvy co raz bardzie mi się podobają, a szczególnie takie 3008/5008. Ale trzeba sobie wszystko dopasować do własnych potrzeb. Jeżeli autostradami jadę raz , albo 2 razy w roku to mi to nie robi, kiedy większości robie w mieście i pod miastem. Van jak najbardziej jest OK jezeli na co dzień wozisz dzieciaki no i jest tańszy od suva, co tez jest argumentem, szczególnie, że również w vanie siedzi sie wyżej, a to dla mnie jest bardzo dobra koncepcja.

Ale, oczywiście dla mnie(!), SUV nie ma żadnej przewagi nad VAN'em - to wnętrze zazwyczaj jest wysokości osobówki, tylko siedzisko fotela wyżej poprzez podniesienie nadwozia. SUV'y są ciaśniejsze, gorzej się prowadzą (miałem Galaxego, który jak na VAN'a się świenie prowadzi, zresztą Grand też jest dobry w tym), podniesiony prześwit 99% nie ma znaczenia, więc nawet czystko użytkowych przewag dla mnie nie ma. ;)

Oczywiście np. Kuga mi się bardzo podoba, ale wsiadam do Granda na tylną kanapę, a do Kugi i już nie mam wątpliwości co jest bardziej użyteczne. ;)

Napisano
27 minut temu, AstraC napisał:

nie mam wątpliwości co jest bardziej użyteczne

To się zgadza, ale nie każdy szuka tej użyteczności. Większość ludzi chyba nie, patrząc na zwiększająca sie popularność SUV.

Napisano
2 minuty temu, Rado_ napisał:

To się zgadza, ale nie każdy szuka tej użyteczności. Większość ludzi chyba nie, patrząc na zwiększająca sie popularność SUV.

Jest jeszcze jedna rzecz - moda - coś dla mnie nie pojętego, ktoś mówi, że teraz SUVy są fajne i kupujta SUVy, a wszyscy lecą nie patrząc czyt o ma jakikolwiek sens. Jeszcze jak mi ktoś powie, że mu się podoba to ma jakiś argument, ale ja jestem w szoku ile ludzi na prawdę kupuje samochody (zresztą nie tylko) tylko dlatego, że takie jest modne. :O 

Napisano
10 minut temu, AstraC napisał:

Jest jeszcze jedna rzecz - moda - coś dla mnie nie pojętego, ktoś mówi, że teraz SUVy są fajne i kupujta SUVy, a wszyscy lecą nie patrząc czyt o ma jakikolwiek sens. Jeszcze jak mi ktoś powie, że mu się podoba to ma jakiś argument, ale ja jestem w szoku ile ludzi na prawdę kupuje samochody (zresztą nie tylko) tylko dlatego, że takie jest modne. :O 

A co w tym złego? Przecież motoryzacja to w 90% próżność, fanaberia i tak naprawdę bezsensowna trata nadmiaru pieniędzy. I ludzie w dużym stopniu kierują się modą. Modny jest czerwony kolor - kupują czerwony, modny biały - kupują biały. Modne są SUVy - kupują SUVy. Przyjemność z posiadania samochodu to bardzo subiektywna rzecz i moda jest istotna. Zwłaszcza, że większość ludzi nie są miłośnikami motoryzacji, mało ich obchodzą sprawy techniczne (belka tam siedzi czy wielowahacz), chcą mieć ładne auto (a o tym, co jest ładne decyduje właśnie moda), oszczędne, pojemne, niezawodne. 

Napisano
15 minut temu, wladmar napisał:

A co w tym złego? Przecież motoryzacja to w 90% próżność, fanaberia i tak naprawdę bezsensowna trata nadmiaru pieniędzy. I ludzie w dużym stopniu kierują się modą. Modny jest czerwony kolor - kupują czerwony, modny biały - kupują biały. Modne są SUVy - kupują SUVy. Przyjemność z posiadania samochodu to bardzo subiektywna rzecz i moda jest istotna. Zwłaszcza, że większość ludzi nie są miłośnikami motoryzacji, mało ich obchodzą sprawy techniczne (belka tam siedzi czy wielowahacz), chcą mieć ładne auto (a o tym, co jest ładne decyduje właśnie moda), oszczędne, pojemne, niezawodne. 

Moda jest czymś bardzo negatywnym dla mnie, bo rozumiem, że każdy ma inny gust i co innego może mu się podobać, i rozumiem, że duża część ludzi kupuje oczami i że stricte finansowo często to nie ma sensu.

Mi chodzi o to, że to ktoś mi mówi, że coś ma mi się podobać, i mam to przyjąć jako swoje zdanie. Coś mi się podoba lub nie, a czy to jest modne czy nie to mnie średnio interesuje. Rozdzielmy modę od gustu. :ok:

Napisano
6 minut temu, AstraC napisał:

Moda jest czymś bardzo negatywnym dla mnie, bo rozumiem, że każdy ma inny gust i co innego może mu się podobać, i rozumiem, że duża część ludzi kupuje oczami i że stricte finansowo często to nie ma sensu.

Dla mnie też, ale jest jak jest. 

6 minut temu, AstraC napisał:

Mi chodzi o to, że to ktoś mi mówi, że coś ma mi się podobać, i mam to przyjąć jako swoje zdanie. Coś mi się podoba lub nie, a czy to jest modne czy nie to mnie średnio interesuje. Rozdzielmy modę od gustu. :ok:

A to co innego i też mnie odrzuca chamski marketing i nastawienie ludzi. Nie masz SUVa - jesteś januszem i dziadem. Jeździsz Skodą - przegrałeś życie, jeździsz VW - jesteś klasa średnia i tak dalej. Żenujące. 

Napisano
55 minut temu, AstraC napisał:

Jest jeszcze jedna rzecz - moda - coś dla mnie nie pojętego, ktoś mówi, że teraz SUVy są fajne i kupujta SUVy, a wszyscy lecą nie patrząc czyt o ma jakikolwiek sens

Ale tak właśnie funkcjonuje ten świat. PiSlam mowi, ze da 500 i wszyscy lecą nie patrząc na nic więcej. Taka jest większość ludzi.

Napisano

A propos Peugeota 508, bo trochę zeszliśmy z tematu. Peugeot Polska ogłosił cennik.

Wersja z silnikiem benzynowym Puretech 225 KM i automatem - 199'900 zł

Wersja z silnikiem diesla BlueHDI 180 KM i automatem - 203'900

Na razie będzie dostepna tylko jedna wersja wyposażenia i dwa silniki. 

Chyba było za dużo francuskiego wina dzień wczesniej i fantazja kogoś poniosła :hmm:

A przy okazji wyszłą dziś informacja o problemie z 5008 - duch 307-ki krąży nad Peugeotem :phi:

https://www.samar.pl/__/3/3.a/97774/Ryzyko-pożaru-w-Peugeot-5008.html?locale=pl_PL

Napisano
3 godziny temu, Manx napisał:

A przy okazji wyszłą dziś informacja o problemie z 5008 - duch 307-ki krąży nad Peugeotem :phi:

https://www.samar.pl/__/3/3.a/97774/Ryzyko-pożaru-w-Peugeot-5008.html?locale=pl_PL

Widać doskonale, jaki ogarnięty jest polski importer. Na bagnach już dawno to reperują... 

Napisano
A propos Peugeota 508, bo trochę zeszliśmy z tematu. Peugeot Polska ogłosił cennik.

Wersja z silnikiem benzynowym Puretech 225 KM i automatem - 199'900 zł
Wersja z silnikiem diesla BlueHDI 180 KM i automatem - 203'900

Na razie będzie dostepna tylko jedna wersja wyposażenia i dwa silniki. 

Chyba było za dużo francuskiego wina dzień wczesniej i fantazja kogoś poniosła :hmm:

Informacja co do cen była juz w tym wątku [emoji6] Jest to wersja limitowana na full wypasie dostepna w liczbie 1500 sztuk dla EU.
Napisano

No właśnie jestem pod mocnym wrażeniem.

I być może rozważyłbym powrót po 406. Podejrzewam, że jak to Peugeot 4 latek będzie wart max. 40% ceny nówki więc może wtedy :)

Napisano
4 godziny temu, Rado_ napisał:

Informacja co do cen była juz w tym wątku emoji6.png Jest to wersja limitowana na full wypasie dostepna w liczbie 1500 sztuk dla EU.

Musiałem przeoczyć.

Ten full wypas IMO też jest drogi - np. taki der Pastuch Highline wychodzi taniej. Mondeo Vignale też. Nie wiem jak wygląda cennik nowej insigni, ale nie zdziwiłbym się jakby była tańsza przy podobnym silniku i wyposażeniu. 200 k to sporo.... za taką kasę to ludzie raczej w tej klasie idą po premium. Ciężko im będzie sprzedać tą pierwszą serię.

Napisano
20 godzin temu, t_kucyk napisał:

No właśnie jestem pod mocnym wrażeniem.

I być może rozważyłbym powrót po 406. Podejrzewam, że jak to Peugeot 4 latek będzie wart max. 40% ceny nówki więc może wtedy :)

Tak, tak 4 latek za 40%, chyba nie te czasy.

Napisano
20 godzin temu, t_kucyk napisał:

Podejrzewam, że jak to Peugeot 4 latek będzie wart max. 40% ceny nówki więc może wtedy :)

to chyba sobie jednak troche poczekasz ;]

Za 40% to obecnie ciezko kupic 6-7 latka.

Napisano
47 minut temu, Maciej__ napisał:

to chyba sobie jednak troche poczekasz ;]

Za 40% to obecnie ciezko kupic 6-7 latka.

Za Peugeota?

Smiem watpic - mialem 406, wiem jak badziewny maja serwis ASO.

A czy ogarneli nowy model technicznie w sam raz za 4 lata sie okaze.

Najwyzej znowu kupie Passata lub Superba :)

Napisano
Dnia 3/10/2018 o 17:45, ZUBERTO napisał:

Tak, tak 4 latek za 40%, chyba nie te czasy.

Zgadza się w przypadku aut w normalnych cenach.

W przypadku 508-ki w cenie salonowej 200k może być ciężko odzyskać nawet te 40% po 4 latach ;)

Ile osób wyciągnie z kieszeni 80-90 koła na używanego Peżota klasy passata?

Napisano

Mysle w przypadku wypasionych wersji innych marek wcale dużo lepiej nie będzie ;) Mam tu na myśli Fordy Vignale czy Skody Laurent & Klement.

Napisano
2 godziny temu, iwik napisał:

Zgadza się w przypadku aut w normalnych cenach.

W przypadku 508-ki w cenie salonowej 200k może być ciężko odzyskać nawet te 40% po 4 latach ;)

Ile osób wyciągnie z kieszeni 80-90 koła na używanego Peżota klasy passata?

Tych 508 za 200k zł będzie całe 1500. To marketingowy bełkot celem przygotowania rynku, a nie prawdziwa oferta. 

• 3 miesiące później...
Napisano

Bez 140k nie ma co wchodzic do salonu. Nie wiem ile zab zjedli zeby to wymyslec ale maja rozmach. :hehe: 

zrodlo: https://www.samar.pl/__/3/3.a/99186/Polskie-ceny-Peugeot-508-sedan.html?locale=pl_PL

Osobiscie to bym polecial w podskokach po Insignie czy inne A4.

I jak nasi kacikowi managierzy i JDG lecicie zamawiac Pezota do salonu? Czy jednak Niemcy lepsi?

Napisano
20 minut temu, wujekcybul napisał:

Nie wiem jak teraz, ale w zeszłym roku znajomy dostał jako służbówkę Insignię w miarę wypasioną z dieslem i automatem - podobno kosztowała poniżej 150 kzł.

Przejechał już jakieś 30 kkm i jest bardzo zadowolony, dużo lepsze auto od poprzedniego modelu :ok:

Napisano
4 godziny temu, wujekcybul napisał:

Bez 140k nie ma co wchodzic do salonu. Nie wiem ile zab zjedli zeby to wymyslec ale maja rozmach. :hehe: 

zrodlo: https://www.samar.pl/__/3/3.a/99186/Polskie-ceny-Peugeot-508-sedan.html?locale=pl_PL

I jak nasi kacikowi managierzy i JDG lecicie zamawiac Pezota do salonu? Czy jednak Niemcy lepsi?

2.0 180 KM AT8 – 153 900 zł (Allure)

myślisz, że źle ? Allure jest nieźle wyposażona, pewnie można będzie wyszarpać z 20% rabatu i się już robi bardzo sensowna propozycja :ok: 

Napisano
Dnia 23.02.2018 o 20:43, Rado_ napisał:

Stylistycznie francuzom inni moga jesc z ręki. Szkoda, ze silnikowo leżą.

Chcę go. Z tym 1.6PT 130kW. Więcej mi nie trzeba. :P

Napisano
44 minuty temu, bergerac napisał:

2.0 180 KM AT8 – 153 900 zł (Allure)

myślisz, że źle ? Allure jest nieźle wyposażona, pewnie można będzie wyszarpać z 20% rabatu i się już robi bardzo sensowna propozycja :ok: 

Passat highline 2.0 220KM jest za 134k plus pewnie cos trzeba dorzucic to niech bedzie 140k i to nadal jest taniej... Wiec jak rabat 20% to ok mozna rozwazyc ale w innym przypadku IMO to jest bardzo drogo. Plus jenak postrzeganie Pezota przez firmy, ktore daja auta sluzbowe pracownikom.

Napisano
Teraz, wujekcybul napisał:

Passat highline 2.0 220KM jest za 134k plus pewnie cos trzeba dorzucic to niech bedzie 140k i to nadal jest taniej... Wiec jak rabat 20% to ok mozna rozwazyc ale w innym przypadku IMO to jest bardzo drogo. Plus jenak postrzeganie Pezota przez firmy, ktore daja auta sluzbowe pracownikom.

no peugeot generalnie leży we flotach, więc nie spodziewam się, żeby coś na tym rynku ugrali. 

Napisano
5 minut temu, wujekcybul napisał:

3008 mimo, że jest drogi jakoś znajduje nabywców.

Napisano
2 minuty temu, sdss napisał:

3008 mimo, że jest drogi jakoś znajduje nabywców.

Kupuja fizole bo teraz SUV jest premium luxury choc jak patrze na ulice to za duzo ich nie ma. 5008 wogole nie widuje. 308 to moze ze 4 w roku widze. Duzo 208 i 2008 jezdzi. 

Napisano
19 godzin temu, wujekcybul napisał:

Pojechali z cenami, a potem będą marudzić, że Europa nie chce ich samochodów i poza Francją im nie idzie - i voila i nie trybię pourqua sprzedaż siadła:foch:

Francuski samochód droższy od niemieckiego czy japońskiego - to się nie może udać poza Francją gdzie jest silny patriotyzm gospodarczy.

Tu jest ta sama zasada co jest już z AR - trzeba mieć fantazję by za pieniądze na klasę premium kupić nieco mniej popularny samochód zwykłej marki. Osobiście AR bym kupił, ale pedziota nigdy.

Napisano
11 godzin temu, Manx napisał:

Pojechali z cenami, a potem będą marudzić, że Europa nie chce ich samochodów i poza Francją im nie idzie - i voila i nie trybię pourqua sprzedaż siadła:foch:

Francuski samochód droższy od niemieckiego czy japońskiego - to się nie może udać poza Francją gdzie jest silny patriotyzm gospodarczy.

Tu jest ta sama zasada co jest już z AR - trzeba mieć fantazję by za pieniądze na klasę premium kupić nieco mniej popularny samochód zwykłej marki. Osobiście AR bym kupił, ale pedziota nigdy.

Jak jest tak ja kiedyś, czyli 20% rabatu to ceny normalne.

Napisano
Dnia 2.07.2018 o 20:27, wujekcybul napisał:

Kupuja fizole bo teraz SUV jest premium luxury choc jak patrze na ulice to za duzo ich nie ma. 5008 wogole nie widuje. 308 to moze ze 4 w roku widze. Duzo 208 i 2008 jezdzi. 

Za to we Francji  miałem wrażenie że gdzie się nie odwrócę to się na któregoś natknę, tyle ich było.

Napisano
Dnia 3.07.2018 o 09:47, Manx napisał:

Widzisz. Z jednej strony sobie pomarudzimy jak jest drogo, jaka jest kiepska oferta we francuzach (dla mnie na przykład taki 308, gdzie najmocniejszy silnik -nie licząc wersji GTI - to trzycylindrowy 1.2, to jest jakaś pomyłka. I kosztuje to jeszcze 80 tys pln). Też bym czegoś takiego w życiu nie kupił, ale z drugiej strony to PSA niedawno kupiło Opla, a nie odwrotnie i to PSA odnotowuje spore zyski, gdzie inni producenci liczą straty:

http://www.automotivesuppliers.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=18717%3Apsa-odnotowuje-nowe-zyski-pomimo-straty-opla&catid=35%3Aeuropa&Itemid=54&lang=en

Dla mnie to jest nie do pojęcia patrząc na ofertę Peugeota i Citroena, ale cóż, pozostaje się pogodzić, że moje poglądy i wymagania nie są jedyne słuszne. Cieszę się tylko, że zdążyłem kupić Astrę jeszcze z normalnym silnikiem od GM, bo niedługo pewnie najmocniejszy silnik w tym aucie to będzie ten puretech 1.2

Edytowane przez maro_t

Napisano
28 minut temu, maro_t napisał:

Cieszę się tylko, że zdążyłem kupić Astrę jeszcze z normalnym silnikiem od GM, bo niedługo pewnie najmocniejszy silnik w tym aucie to będzie ten puretech 1.2

Może wrzucą 1.6 THP 270 ;] 

Napisano
49 minut temu, format napisał:

Może wrzucą 1.6 THP 270 ;] 

1.6 THP to by bylo najlepiej gdyby wyrzucili ;)

Napisano
15 godzin temu, Rado_ napisał:
Dnia 2.07.2018 o 20:13, kenickie napisał:
Chcę go. Z tym 1.6PT 130kW. Więcej mi nie trzeba. emoji14.png

Chcesz THP? Eeee..

Liczę, że będzie mocno poprawiony. Stąd oznaczenie PureTech. :P

Napisano

1.6 THP to by bylo najlepiej gdyby wyrzucili [emoji6]
No tyle że to thp nie ma już wiele wspólnego z niesławnym thp zprzed 15 lat :hmm: chyba [emoji3]

natapane mi5

Napisano
Dnia 6.07.2018 o 16:06, kenickie napisał:
Liczę, że będzie mocno poprawiony. Stąd oznaczenie PureTech. [emoji14]

Ja bym raczej nie liczył na mocno poprawiony.

Choć hmm..http://www.francuskie.pl/wszystko-o-nowym-silniku-1-6-puretech-jakie-zmiany-wprowadzil-producent/

Napisano
Dnia 9.03.2018 o 11:07, AstraC napisał:

Jest jeszcze przeswit i duze kola i czesto duze silniki. poza tym latwiej ciagac i wodowac lodke😁

Poza tym ok dla jakiejs plastikowej kugi czy kadjara galaxy jest alternatywa ale dla np sq7 czy nawet zwyklej q7 robiacej setke w 6,x s powiedz jaka masz vanowata alternatywe.

Edytowane przez lisik

Napisano
Dnia 3.07.2018 o 09:47, Manx napisał:

ale alfa nie ma w zasadzie auta w tym segmencie. Giulia czyli najwiekszy sedan ma 460 cm .... flagowiec 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.