Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Toyota C-HR - podsumowanie pierwszych 5kkm

Featured Replies

Napisano

PlugIny to najbardziej sensowne rozwiązania na te czasy [emoji6]

Bardzo bardzo płynny i wydajny. Zużycie w tym plug-in trybie EV mam bardzo porównywalne do BZ4X

Muszę spróbować tego napędu toyoty w rav4 tam jest łączona z 2.5 benzyną

Wysłane za pomocą Tapatalk
Napisano
12 minut temu, ppmarian napisał(a):

Bardzo bardzo płynny i wydajny. Zużycie w tym plug-in trybie EV mam bardzo porównywalne do BZ4X

Muszę spróbować tego napędu toyoty w rav4 tam jest łączona z 2.5 benzyną

Ja jeździłem bardzo krótko, bo tylko na jeździe próbnej tym nowym Priusem.

Żarło prądu znacznie mniej niż Golf GTE (VW ma to kiepsko rozwiązane, bo ciągle mieli biegami i grzeje silnik z baterii), ale porównywalnie do Tesli.

Jazda płynna, cicha, totalnie normalna. Do kręcenia się po mieście więcej nie trzeba, a jak odpali silnik benzynowy, to (podobno, wiem tylko z testów) nie bierze zbyt dużo paliwa. Tutaj to i Golf GTE jest niezły i nawet w trasie często silnik gasi i przez kilkadziesiąt/kilkaset metrów jedzie tylko na prądzie, chociaż bateria jest już wyładowana.

Jeździ się tym znaaacznie lepiej niż zwykłym spaliniakiem. Nieco gorzej niż EV, ale w ogóle nawet przez chwilę nie myślisz o żadnych planerach.

Oczywiście rakietowych osiągów z EV dosyć łatwo dostępnych (np Tesla), nie ma.

Napisano
23 minuty temu, kravitz napisał(a):

Żarło prądu znacznie mniej niż Golf GTE (VW ma to kiepsko rozwiązane, bo ciągle mieli biegami i grzeje silnik z baterii), ale porównywalnie do Tesli.

Jazda płynna, cicha, totalnie normalna. Do kręcenia się po mieście więcej nie trzeba, a jak odpali silnik benzynowy, to (podobno, wiem tylko z testów) nie bierze zbyt dużo paliwa. Tutaj to i Golf GTE jest niezły i nawet w trasie często silnik gasi i przez kilkadziesiąt/kilkaset metrów jedzie tylko na prądzie, chociaż bateria jest już wyładowana.

Jeździ się tym znaaacznie lepiej niż zwykłym spaliniakiem. Nieco gorzej niż EV, ale w ogóle nawet przez chwilę nie myślisz o żadnych planerach.

to ja sie spytam jeszcze raz ;]

co poszlo nie tak ze wyladowales z tesla a nie tym audi czy priusem ? :jem:

Napisano

Tu w 2.0 plug-in na wymuszonym trybie EV jedziesz w zakresie baterii 100-30% - to jest zasięg ok 60km

Dynamika w tym trybie jest wystarczajaca - nie kopie po plecach jak czysta EV ale nie ma absolutnie do czego się pryczepic przy normalnej jedzie. Dopiero wciśnięcie gazu do dna przelamujac “kick-down” powoduje uruchomienie spaliny i daje pelne systemowe 220KM

poniżej 30% przechodzi w tryb HEV i jedziesz jak zwykła hybryda od toyoty a ta nowa przekładnie ecvt jest ok. trzeba ją do tego solidnie zmusić żeby „wyła”

Napisano
  • Autor
4 godziny temu, bielaPL napisał(a):

😮 

Często łapałeś gumy że masz taką traumę?

Z moich przygód z kapciami od 20 lat to w pobliżu 1-2km była jakaś wulkanizacja gdzie opłacało się dojechać na kapciu i naprawiali.

Pisałem już o tym w innym wątku. Trzy razy zdarzyło mi się tak złapać gumę, że zanim się zatrzymałem, to opona nadawała się już na śmietnik. I dwa razy było to w tzw. "szczerym polu" daleko od cywilizacji.

A, jeszcze sobie przypomniałem, ze raz też rozwaliłem felgę aż nadawała się tylko na złom. Opona też nie przeżyła.

Dlatego teraz nie ruszam sie bez koła zapasowego. Ja po prostu lubię być zabezpieczony. Tak mam. Nawet kosztem bagażnika.

Napisano
4 godziny temu, bielaPL napisał(a):

😮 

Często łapałeś gumy że masz taką traumę?

Z moich przygód z kapciami od 20 lat to w pobliżu 1-2km była jakaś wulkanizacja gdzie opłacało się dojechać na kapciu i naprawiali.

mnie się nie zdarzyło złapać gumy we własnym aucie odkąd jakieś posiadam czyli od około 2005 roku. Wcześniej mi się zdarzyło raz, w samochodzie taty, ale to na zasadzie że pod dom zajechałem nic nie zauważywszy, a potem powietrze schodziło i zrobił się "flak". To była zima, boczna stroma ulica, jeszcze inne czasy gdy okoliczni mieszkańcy lubili zrobić dobrze kierowcom i wysypać trochę popiołu na ulicę jak popadał śnieg, żeby było łatwiej podjechać. A że palili jakieś drewno z gwoździami czy innymi wkrętami, to efekty były własnie takie. Tak to nigdy nie przebiłem opony, nie zmieniałem w polu, nie naprawiałem zestawem itd. Ale staram się kupować auta przynajmniej z dojazdówką dla świętego spokoju. Czasem nawet przy wymianie opon poproszę o sprawdzenie ciśnienia

Napisano
9 godzin temu, iwik napisał(a):

Przecież gwarancja na baterię jest 8 lat / 160kkm, więc typ albo 'oszczędzał' na przeglądach, albo ta historyjka jest ciut podkoloryzowana. 

Może to świeżo po gwarancji było po 8,5 roku nie po 3?

Edytowane przez ZUBERTO

Napisano
8 godzin temu, PawelWaw napisał(a):

to ja sie spytam jeszcze raz ;]

co poszlo nie tak ze wyladowales z tesla a nie tym audi czy priusem ? :jem:

Audi to nie była hybryda i wydawała się mułowata.

Do Priusa nie wszedłby syn z tyłu za nic w świecie.

Inne pytanie jest zasadne. Po kiego grzyba sprzedawałem eGolfa i zwyczajnie nie zostałem przy GTE i eGolfie? Nie wiem ;]

Napisano
8 godzin temu, ppmarian napisał(a):

Tu w 2.0 plug-in na wymuszonym trybie EV jedziesz w zakresie baterii 100-30% - to jest zasięg ok 60km

Dynamika w tym trybie jest wystarczajaca - nie kopie po plecach jak czysta EV ale nie ma absolutnie do czego się pryczepic przy normalnej jedzie. Dopiero wciśnięcie gazu do dna przelamujac “kick-down” powoduje uruchomienie spaliny i daje pelne systemowe 220KM

poniżej 30% przechodzi w tryb HEV i jedziesz jak zwykła hybryda od toyoty a ta nowa przekładnie ecvt jest ok. trzeba ją do tego solidnie zmusić żeby „wyła”

Prius w trybie E, nawet po deptaniu w podłogę, nadal jechał tylko na prądzie.

Napisano

Wczoraj miałem dużo kręcenia się dookoła komina i przeszedłem w tryb 100% HEV

Spalanie średnie (Wrocław centrum + dajazd do wichury + powrót do centrum w sumieniu 50km ) 3.5l/100km

Bajka

Napisano
W dniu 21.05.2025 o 10:29, ppmarian napisał(a):

a ta nowa przekładnie ecvt jest ok. trzeba ją do tego solidnie zmusić żeby „wyła”

U mnie starsza wersja napędu ale już z ecvt i jeździ się tym zajebiście 👍

Napisano
W dniu 20.05.2025 o 06:41, wujek napisał(a):

Jezdzilem bardzo często jak jeszcze była oferowana w Panku. Miałem poczucie klaustrofobii i ciasnoty. Z zewnątrz ładne s środku ciasne. Z dwójką dzieci o fotelikami to mordęga. Jesli ktoś jest w stanie zrezygnować z SUVa to Rapid, Fabia i inne duże B będzie lepsze. 

Brednie panie piszesz porównując od fabia , wszyscy się przy@#$ do tylniej kanapy i powielają brednie, u mnie dzieciaki jeździły z lodówką duża na tylniej kanapie, bo bagażnik był pełen, a prawdziwa lodówką domastic musiała jeździć z nami ze względu na lek  i nie narzekały. A ciemność z tyłu i. Odpowiadała bo na telefony słońce nie padało. 

Napisano
8 godzin temu, eryko napisał(a):

Brednie panie piszesz porównując od fabia , wszyscy się przy@#$ do tylniej kanapy i powielają brednie, u mnie dzieciaki jeździły z lodówką duża na tylniej kanapie, bo bagażnik był pełen, a prawdziwa lodówką domastic musiała jeździć z nami ze względu na lek  i nie narzekały. A ciemność z tyłu i. Odpowiadała bo na telefony słońce nie padało. 

Fajnie kupiłeś auto dla singla i wmawiasz sobie ze dobrze zrobiłeś. No ale modnie i wysoko. 

Napisano
6 godzin temu, wujek napisał(a):

Fajnie kupiłeś auto dla singla i wmawiasz sobie ze dobrze zrobiłeś. No ale modnie i wysoko. 

A ja mam wrażenie że niektórzy na tym forum powinni jeździć tylko autami ciężarowymi bo pewnie nawet superby i A6 da dla nich za małe. Też mamy chr w domu, żona nim jeździe i nigdy nie miałem problemu żeby wygodnie siedzieć za nią a mam 182 cm więc chyba niemało. Fakt jest ciemno z tyłu, ale akurat dzieciom to nie przeszkadza, mi zresztą też bo jak jadę z tyłu to mogę się odprężyć i nie skupiać na tym co na zewnątrz.

Napisano

Jak ktoś jeździ 90% czasu po mieście i raz, czy dwa razy w roku chce wyjechać na wakacje to nie musi od razu Multivana kupować. Skoro zabrał się na te wakacje to znaczy, że dobre auto kupił. Modne, wysokie i wystarczające.

Edytowane przez OPAL

Napisano
  • Autor

To jest auto "designerskie"

Kupuje sie je dla wyglądu.

Praktyczna jest Skoda. Tani jest chińczyk. To jest po prostu podporządkowane wyglądowi. i chyba zażarło, skoro ludziki kupują?

Przecież tego się nie kupuje w ciemno. Można sprawdzić miejsce z przodu, z tyłu, bagażnik. Nikt nie zakłamuje że to transportowy gigant. Ludzie kupują, bo się podoba.

Napisano
W dniu 24.05.2025 o 07:16, wujek napisał(a):

Najważniejsze, że mu pasuje :ok:, a Tobie dość szybko żonka i bombelki poprzestawiały w głowie. :phi:

Napisano
W dniu 24.05.2025 o 13:48, dobromir napisał(a):

Też mamy chr w domu, żona nim jeździe i nigdy nie miałem problemu żeby wygodnie siedzieć za nią a mam 182 cm

Dużo zależy od tego, jak przesunięty jest fotel kierowcy. 

Napisano

Dla mnie bardzo dużym minusem jest kąt otwieranych tylnych drzwi w CHR, nie rozumiem kto to zaprojektował i zatwierdził. Gdybym podjechał takim autem po moich rodziców i chciał ich zawieźć np do lekarza, to oni by tam po prostu nie wsiedli. 

Napisano
W dniu 24.05.2025 o 18:50, ghost2255 napisał(a):

Kupuje sie je dla wyglądu.

Myślę że nie do końca. Jak to ładnie taksówkarz kiedyś powiedział. Nie psuje się i mało pali. A że przy okazji się podoba?

Do tego nie każdy ma małe dzieci i musi brać ze sobą cały dobytek.

Napisano
  • Autor
Godzinę temu, marcindzieg napisał(a):

Jak to ładnie taksówkarz kiedyś powiedział. Nie psuje się i mało pali

No weź ;]

Napisano
W dniu 24.05.2025 o 13:48, dobromir napisał(a):

jak jadę z tyłu to mogę się odprężyć i nie skupiać na tym co na zewnątrz.

Sam nie wierzysz w to co napisałeś.

Przecież CHR wygląda jak pojazd do przewożenia więźniów na tylnym siedzeniu - wystarczy im lufcik przez który i tak nic nie zobaczą.

Napisano

Wszedłem sobie na stronę autocentrum gdzie jest bardzo dużo ocen/opinii tego auto i właściwie w prawie każdej opinii użytkownika jest mowa o tym, że tylna kanapa jest tylko symboliczna. Wszedłem na tą stronę bo myślałem, że tylko ja jestem jakiś dziwny bo to auto mi nie pasuje. Nie ma co zaklinać rzeczywistości, jest to auto ładne, z dobrą skrzynią i oszczędnym silnikiem, ale na pewno nie jest to auto wygodne. Słupek C przy szybkich manewrach to porażka - słaba widoczność. To jest tak jakby facet chodził w jakiś jeansach super slim i twierdził, że mu bardzo wygodnie i w ogóle w jajca go nie ciśnie 🙂

Napisano
3 godziny temu, donpedro napisał(a):

Sam nie wierzysz w to co napisałeś.

Przecież CHR wygląda jak pojazd do przewożenia więźniów na tylnym siedzeniu - wystarczy im lufcik przez który i tak nic nie zobaczą.

Widzisz ja mam tak: jak jadę za kierownicą to jadę skupiony, jak jadę z tyłu to gówno obchodzi mnie co dzieje się dookoła auta. A gdybym chciał przez tylne boczna szybę patrzeć to daje radę bo nie jestem dzieckiem i moja głowa jest na wysokości szyby.

Napisano
2 godziny temu, pejus1982 napisał(a):

Wszedłem sobie na stronę autocentrum gdzie jest bardzo dużo ocen/opinii tego auto i właściwie w prawie każdej opinii użytkownika jest mowa o tym, że tylna kanapa jest tylko symboliczna. Wszedłem na tą stronę bo myślałem, że tylko ja jestem jakiś dziwny bo to auto mi nie pasuje. Nie ma co zaklinać rzeczywistości, jest to auto ładne, z dobrą skrzynią i oszczędnym silnikiem, ale na pewno nie jest to auto wygodne. Słupek C przy szybkich manewrach to porażka - słaba widoczność. To jest tak jakby facet chodził w jakiś jeansach super slim i twierdził, że mu bardzo wygodnie i w ogóle w jajca go nie ciśnie 🙂

To jest małe auto 2 osobowe. Po co na siłę robić z tego wóz familijny i jęczeć że jest mała kanapa. 

Co ma słupek C do szybkich manewrów? Oglądasz się do tyłu w czasie szybkiej jazdy?🤣

Napisano
  • Autor

Wszedłem sobie na stronę autocentrum gdzie jest bardzo dużo ocen/opinii tego auto i właściwie w prawie każdej opinii użytkownika jest mowa o tym, że tylna kanapa jest tylko symboliczna.

Aż sprawdziłem-14 opinii. 

Fakt, ktoś wspomina o tylnej kanapie, ale na pewno nie w "prawie każdej"

Napisano

Ty opierasz swoją opinię na podstawie opinii innych ja na podstawie tego że mamy ten samochód i ja najczęściej właśnie jeżdżę z tyłu. Piszesz jeszcze o słupku C, widzisz wszystkie takie fikuśne auta mają szerokie słupki z tyłu ale z tego powodu mają kamery i duże lusterka które zastępują patrzenie jak w starych autach przez ramię do tyłu.

Napisano
  • Autor

Słupek C przy szybkich manewrach to porażka - słaba widoczność.

Z czym porównujesz? Bo w poprzednim Yarisie, Priusie, Corsie itd... było podobnie z widocznością.

Rzekłbym- w C-HR 2 gen. jest pod tym względem całkiem normalnie.

Dodatkowo jest system BSM-seryjnie, bez dopłaty w każdej wersji.

Edytowane przez ghost2255

Napisano
1 minutę temu, dobromir napisał(a):

Ty opierasz swoją opinię na podstawie opinii innych ja na podstawie tego że mamy ten samochód i ja najczęściej właśnie jeżdżę z tyłu. Piszesz jeszcze o słupku C, widzisz wszystkie takie fikuśne auta mają szerokie słupki z tyłu ale z tego powodu mają kamery i duże lusterka które zastępują patrzenie jak w starych autach przez ramię do tyłu.

W chr jest kamera 360 i cyfrowe lusterko wsteczne o kosmicznym kącie widzenia.👍

Napisano
1 godzinę temu, pejus1982 napisał(a):

Nie ma co zaklinać rzeczywistości, jest to auto ładne, z dobrą skrzynią i oszczędnym silnikiem, ale na pewno nie jest to auto wygodne.

Jeśli ktoś nie korzysta z tylnej kanapy to może być też wygodne. Niektórzy wożą pasażerów z tyłu może raz na rok i ta kwestia nie ma dla nich znaczenia. A jeśli ma to przecież nie kupują kota w worku, można obejrzeć w salonie, posiedzieć, pojeździć testowym i sprawdzić.

Napisano
17 godzin temu, ghost2255 napisał(a):

Aż sprawdziłem-14 opinii. 

Fakt, ktoś wspomina o tylnej kanapie, ale na pewno nie w "prawie każdej"

To jest test typa który ma 2m wzrostu.

Jak widać się zmieścił, chociaż na styk ;)
Już dałem fragment od testu właśnie tylnej kanapy

A to test typa który ma 170cm w kapeluszu i jak widać ma nawet miejsce na nogi

Napisano
4 godziny temu, kravitz napisał(a):

To jest test typa który ma 2m wzrostu.

Jak widać się zmieścił, chociaż na styk ;)

Jest on jakimś wyznacznikiem aczkolwiek sam się mega zdziwiłem jak krytykował miejsce za kierownicą w CLA, że prawe kolano styka się z przyciskiem od sterowania klimatyzacją. Mam 3cm mniej i moje kolano jest o szerokość dłoni od tego przycisku…

a mam dość długie nogi. Dziwnie się musi ustawiać (choć niby podkreśla w testach poprawne ustawienie) albo ma inne proporcje (choć nie wygląda). Sam już nie wiem.

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Tak straszyli, że Toyoty sie psują, a mi się udało przejechać prawie całą Polskę i dojechałem nad morze :phi:

Nic się nie rozpadło i nawet dalej wszystko działa.

A poważnie, to chciałem tylko dodać do tematu oceny auta, że wygłuszenie a la @Josyp-po taniości daje radę nawet powyżej oczekiwań, szczególnie na trasie.

Niedawno ktoś mnie przekonywał, że jak nie dałem firmie specjalistycznej 6 czy 7 tysięcy zł za wygłuszenie, to tylko zmarnowałem czas i pieniądze, bo za 500zł(tyle mniej więcej mnie kosztowała całość) nie kupię materiału na jedne drzwi.

No więc dementuję. Za 500zł można śmiało kupić materiały na wygłuszenie auta klasy kompakt i w dwa popołudnia osiągnąć naprawdę świetny efekt.

Napisano
3 minuty temu, ghost2255 napisał(a):

Tak straszyli, że Toyoty sie psują, a mi się udało przejechać prawie całą Polskę i dojechałem nad morze :phi:

To - akurat - żaden wyczyn. 

Mój prawie 16-letni strucel, gdy był jeszcze 13-letnim struclem, również bezproblemowo dojechał z Lublina do Władysławowa i z powrotem. :P

Napisano
  • Autor
2 minuty temu, ochkarol napisał(a):

Mój prawie 16-letni strucel, gdy był jeszcze 13-letnim struclem, również bezproblemowo dojechał z Lublina do Władysławowa i z powrotem.

Ale twój był już sprawdzony. Przetestowany.

Mój jest na czarnej liście ADAC, choć ma już 9 miesięcy i jeszcze jeździ rotfl

A tak serio, to była ironia :oki:

Napisano
Godzinę temu, ghost2255 napisał(a):

A tak serio, to była ironia :oki:

I wicewersja ;)

Napisano

A poważnie, to chciałem tylko dodać do tematu oceny auta, że wygłuszenie a la @Josyp-po taniości daje radę nawet powyżej oczekiwań, szczególnie na trasie.
Niedawno ktoś mnie przekonywał, że jak nie dałem firmie specjalistycznej 6 czy 7 tysięcy zł za wygłuszenie, to tylko zmarnowałem czas i pieniądze, bo za 500zł(tyle mniej więcej mnie kosztowała całość) nie kupię materiału na jedne drzwi.

No więc dementuję. Za 500zł można śmiało kupić materiały na wygłuszenie auta klasy kompakt i w dwa popołudnia osiągnąć naprawdę świetny efekt.

Coś przegapiłem wrzucisz jakieś linki i powiesz coś wiecej
Napisano
12 godzin temu, ghost2255 napisał(a):

To nie jest żadna super technologia i jak tylko masz gdzie to spokojnie to zróbisz równie dobrze jak nie lepiej.

Napisano
12 godzin temu, ochkarol napisał(a):

To - akurat - żaden wyczyn. 

Mój prawie 16-letni strucel, gdy był jeszcze 13-letnim struclem, również bezproblemowo dojechał z Lublina do Władysławowa i z powrotem. :P

Bo im starszy tym lepszy. Psują się tylko nowe ;l

Napisano
  • Autor
10 godzin temu, Fili_P napisał(a):
14 godzin temu, ghost2255 napisał(a):

Coś przegapiłem wrzucisz jakieś linki i powiesz coś wiecej

Kupiłem na Allegro 2mm maty butylowe w kawałkach po 2m2, bo wychodziły najkorzystniej. Poniżej 100zł za sztukę  Do tego pianka 3 i 6mm również najtańsza. 

Drzwi wyklejalem od wewnątrz poszycia i pod boczkami. Boczki też podkleiłem lekko butelek i pianką. 
bagażnik butyl i pianka, ale nie tak dokładnie jak robią na YT, tylko na większości obszarów blachy. Bez zaklejania łączeń i zakamarków. Trochę jesze na tylnych nadkolach. 
Trochę od spodu maski i na podszybiu, ale to już naprawdę tylko trochę. 

zdjęć nie robiłem. 

Napisano
2 godziny temu, ghost2255 napisał(a):

Kupiłem na Allegro 2mm maty butylowe w kawałkach po 2m2, bo wychodziły najkorzystniej. Poniżej 100zł za sztukę  Do tego pianka 3 i 6mm również najtańsza. 

Drzwi wyklejalem od wewnątrz poszycia i pod boczkami. Boczki też podkleiłem lekko butelek i pianką. 
bagażnik butyl i pianka, ale nie tak dokładnie jak robią na YT, tylko na większości obszarów blachy. Bez zaklejania łączeń i zakamarków. Trochę jesze na tylnych nadkolach. 
Trochę od spodu maski i na podszybiu, ale to już naprawdę tylko trochę. 

zdjęć nie robiłem. 

W Toyocie jest to latwo samemu zrobic bo jest prosty dostep do drzwi.Tez sam wygluszalem Priusa -z tym ze ja poszedlem na calosc.Wszedzie dalem 10mm a na masce podwojnie:oki:.Po tym zabiegu nawet przy przyspieszaniu nie bylo glosno.Natomiast zmiana trybu z elektrycznego na spalinowy byla niewyczuwalna-chyba ze podczas przyspieszania. A tak zupelnie BTW-ostatnio koledze w Tucsonie zepsulo sie podnoszenioe szyby.Razem chyba ze 2 godziny myslelismy jak zdjac boczek drzwiowy,w koncu doszlismy do wniosku ze to zbyt skomplikowane:ee: W Priusie zdjecie i zalozenie z powrotem boczku to jakies 15 minut prostej roboty.

Napisano

Patrzę na tego ch-r, jego i nadal nie widzę powodu, dla którego miałbym go kupić zamiast bardziej praktycznej i wygodniejszej corolli kombi za tę samą kasę. 

Napisano
9 minut temu, iwik napisał(a):

Patrzę na tego ch-r, jego i nadal nie widzę powodu, dla którego miałbym go kupić zamiast bardziej praktycznej i wygodniejszej corolli kombi za tę samą kasę. 

w pewnym wieku te kilka cm wyżej dla tyłka robi różnicę. A przede wszystkim dla kolan ;) 

Napisano
18 minut temu, iwik napisał(a):

Bo wyglada o niebo lepiej i w przeciwienstwie do Corolii moze sie zwyczajnie podobac ;]

Napisano
Teraz, Maciej__ napisał(a):

Bo wyglada o niebo lepiej

No jak dla mnie jest strasznie pokracznie toto, (trochę lepiej po lifcie, bo pierwsza wersja to był pokemon jaskiniowy) ale pewnie nie dostrzegam tego designerskiego geniuszu. 

Napisano
28 minut temu, iwik napisał(a):

Jeśli ktoś posiada kilka aut nie musi kolejnego kupować jako praktycznego.😎

Napisano
10 minut temu, iwik napisał(a):

No jak dla mnie jest strasznie pokracznie toto, (trochę lepiej po lifcie, bo pierwsza wersja to był pokemon jaskiniowy) ale pewnie nie dostrzegam tego designerskiego geniuszu. 

Spytaj zony, czy wolalaby jezdzic nowy CHR czy moze Corolla Combi ;)

Napisano
41 minut temu, iwik napisał(a):

Nie każdy chce jeździć taksówką :) 

Napisano
11 minut temu, Maciej__ napisał(a):

Spytaj zony, czy wolalaby jezdzic nowy CHR czy moze Corolla Combi ;)

Białą w manualu😂

Napisano
5 minut temu, marcindzieg napisał(a):

Nie każdy chce jeździć taksówką :) 

Corolla kombi pasuje na taxi i z tego powodu tyle ich jeździ.👍