Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowy Stellantis 1.2 wybijanie z głowy czyli europejski samochód dla biedaka z AK

Featured Replies

Napisano

W tym roku w przeciągu kilku miesięcy muszę ostatecznie kupić nowy spalinowy lub w miękkiej hybrydzie samochód, stary mam 9 letni, z którego jestem w miarę zadowolony, ale drugie tyle raczej nie będę. Chcę wydać absolutnie nieprzekraczalne 110k, najlepiej mniej czyli 100-105 zlosnik. Nie chcę kupować auta dużo słabszego i gorzej wyposażonego niż obecne 120KM @140KM (120 KM w 1.0 Fordzie jeździłem - jest akceptowalne, 1.0 100KM w Captur już nie - nie jeździłem 1.0 115 VAG), klima auto, kamera cofania, tempomat, AA/Carplay, z rzeczy które chciałem mieć dodatkowo to grzane siedzenia i automatyczna skrzynia - to moje must have i z tego nie zrezygnuję.

Auto na 8 lat może dłużej, w zależności w jakim będzie stanie po tym czasie (ja albo ono), przebiegi robię można powiedzieć niskie - do 8kkm rocznie max.

Pojechałem zobaczyć oprócz innych marek, do Stellantis i C3 aircross ma dokładnie to, co chcę - w miarę wygląda, wysoko się siedzi, ma 145KM, brak LPG (w Dacii byłby na siłę - a może jest tu ktoś od Dacii bo chciałbym pogadać, a dealer z Bydgoszczy chyba nie traktuje mnie poważnie), C3A urzeka ascetyzmem niczym stara motoryzacja w nowym opakowaniu (przyciski a nie wszystko z ekranu!), jedzie, skręca, hamuje, skrzynia automatyczna wydawała mi się lepsza niż w Fordzie Puma, nawet kawałek na prądzie pojedzie mimo, że to MHEV, no ale ten nieszczęsny 1.2 - niby poprawiony, na łańcuchu, ileś tam rzeczy zmienili, ale niesmak pozostał i w zasadzie nie wiadomo czy dobrze poprawili, bo nie za długo to jeździ. Niby 8 lat "gwarancji" ale też nie wiadomo czy Stellantis tyle przeżyje zlosnik. Mogę też wziąć "na próbę" na 2 lata w wynajmie, ale wolałbym bardziej kupić jednak i mieć dla siebie lub dla dzieci niż przepalać kasę na nic. Co myślicie?

P.S. tak, widziałem video blog C3 aircross. Spędziłem też trochę czasu w internecie szukając drugiego takiego pechowca, ale nie znalazłem.

P.S.2 chińczyki odpadają

P.S.3 samochód u mnie to przyrząd do przemieszczania się, nie przedmiot kultu, ma wymagać dokładnie tyle uwagi co lodówka - czyli służyć w zadanym mu celu (no może przesadziłem bo z lodówką co roku płynów się nie wymienia, ale idea podobna), dlatego nie ma sensu pisać "dołóż 20 i kup to i tamto", bo tego nie zrobię, prędzej będę jeździł nadal starym.

Napisano

A EV wchodzi w gre ?

Napisano

Możesz sprawdzić jak jeździ taigo 1.0 DSG za 77k.

Może uda się kupić jeszcze Focusa kombi z automatem 1.0 155KM

Napisano
  • Autor
8 minut temu, iwik napisał:

Zobaczę czy jak wyposażę taigo w auto klimę, kamerę, AA, grzane fotele to VW nie zażyczy sobie przypadkiem 118k, bo trzeba zmienić wersję na life.

Focus nie, ma być crossover - nie napisałem o tym w sumie.

13 minut temu, PawelWaw napisał:

A EV wchodzi w gre ?

A kabel sobie włożę wiesz gdzie. Mieszkam w bloku, w garażu nie mam prądu. Na wakacje chcę jechać bez stresu. Darowałbyś sobie to EV wszędzie, nic z tego nie wynika, a jest mega irytujące.

Napisano
6 minut temu, gilbert3 napisał:

Zobaczę czy jak wyposażę taigo w auto klimę, kamerę, AA, grzane fotele to VW nie zażyczy sobie przypadkiem 118k, bo trzeba zmienić wersję na life.

taigo za 77 w podstawie to chyba dobra opcja,

moze hyundai i30?

Napisano
Godzinę temu, gilbert3 napisał:

No nie, taigo ma sens tylko w tej wersji pure moim zdaniem ok, fotele grzane na pewno można kupić w parkiecie, AA pewnie też, kamery nie jestem pewien.

Napisano

A jakaś Fabia?

otomoto.pl
No image preview

Nowy Skoda Fabia 2026 - 99 999 PLN, 11 km - Otomoto.pl

Interesuje Cię Skoda Fabia? Sprawdź ofertę dostępną teraz na OTOMOTO. Poznaj szczegółowe informacje o wyposażeniu, stanie technicznym, historii i cenie.
Napisano
1 godzinę temu, iwik napisał:

Ale tam to bedzie tylko zaślepka w Taigo

Napisano
1 godzinę temu, gilbert3 napisał:

bo trzeba zmienić wersję na life.

Life Plus musisz, a po rabatach ok 100 tys i odbiór w grudniu.

Napisano
  • Autor
43 minuty temu, zzzz napisał:

A jakaś Fabia?

ma być crossover, zresztą fabia maleństwo w porównaniu do obecnego auta (Tipo hatchback) a co dopiero do c3 aircross.

Napisano
  • Autor
55 minut temu, Rado_ napisał:

Life Plus musisz, a po rabatach ok 100 tys i odbiór w grudniu.

Odbiór w grudni mi nie straszny, ale wyszło 121k na stronie VW za life plus z interesującymi mnie opcjami must have. 21k rabatu może być nierealne hmm - przejadę się do dealera i sprawdzę ile to rzeczywiście wyjdzie za taki konfig.

Napisano
57 minut temu, gilbert3 napisał:

Odbiór w grudni mi nie straszny, ale wyszło 121k na stronie VW za life plus z interesującymi mnie opcjami must have. 21k rabatu może być nierealne hmm - przejadę się do dealera i sprawdzę ile to rzeczywiście wyjdzie za taki konfig.

Na stronie nie patrz. Z tego co kojarze, to te rupy zawodowe sa mocno plynnym pojęciem.

Tu masz wg mnie takie minimum zadowalajace w wyposażeniu.

otomoto.pl
No image preview

Nowy Volkswagen Taigo 2026 - 99 700 PLN, 5 km - Otomoto.pl

Interesuje Cię Volkswagen Taigo? Sprawdź ofertę dostępną teraz na OTOMOTO. Poznaj szczegółowe informacje o wyposażeniu, stanie technicznym, historii i cenie.
Napisano
3 godziny temu, gilbert3 napisał:

W tym roku w przeciągu kilku miesięcy muszę ostatecznie kupić nowy spalinowy lub w miękkiej hybrydzie samochód, stary mam 9 letni, z którego jestem w miarę zadowolony, ale drugie tyle raczej nie będę. Chcę wydać absolutnie nieprzekraczalne 110k, najlepiej mniej czyli 100-105 zlosnik. Nie chcę kupować auta dużo słabszego i gorzej wyposażonego niż obecne 120KM @140KM (120 KM w 1.0 Fordzie jeździłem - jest akceptowalne, 1.0 100KM w Captur już nie - nie jeździłem 1.0 115 VAG), klima auto, kamera cofania, tempomat, AA/Carplay, z rzeczy które chciałem mieć dodatkowo to grzane siedzenia i automatyczna skrzynia - to moje must have i z tego nie zrezygnuję.

Auto na 8 lat może dłużej, w zależności w jakim będzie stanie po tym czasie (ja albo ono), przebiegi robię można powiedzieć niskie - do 8kkm rocznie max.

Ogladalem tego C3 Aircross jak czekalem na przeglad w ASO miesiac temu.

Calkiem fajne, przestronne auto za rozsadne pieniadze. Przy takich zalozeniach, nie mialbym wiekszych obaw, zeby go kupic.
8 lat gwarancji + relatywnie nieduzy przebieg wiec ryzyko nieduze. My z C3 po 5 latach jestesmy nadal zadowoleni. Sledze troche grupe o tym nowym silniku 1,2 i nie slychac o powtarzalnych problemach.

Bylo kilka akcji serwisowych i cos robili w poczatkach produkcji.

Alternatywa moze byc chyba jedynie Duster, jesli nie chcesz Chinczyka.

PS. Nawet jesli Stellantis jako koncern sie rozpadnie,to poszczegolne marki beda dalej istniec, wiec o gwarancje bym sie nie martwil

Citroen + Peugeot to dawne PSA, ktore funkcjonowalo na dlugo przed Stellantis i raczej Francuzi nie pozwola im sie zwinac.

Edytowane przez Maciej__

Napisano
3 godziny temu, iwik napisał:

Chciałem się nim przejechać, ofertę dostałem ale fizycznie w salonie do testów mają tylko z 1.5TSI

Napisano
  • Autor
Godzinę temu, Rado_ napisał:

Na stronie nie patrz. Z tego co kojarze, to te rupy zawodowe sa mocno plynnym pojęciem.

Tu masz wg mnie takie minimum zadowalajace w wyposażeniu.

Zniżki na grupy zawodowe to wkurzające jest na maksa, już myślałem, że nikt tego nie stosuje - przejadę się do salonu VW to zobaczymy co dostanę.

Godzinę temu, Tre-Bor napisał:

Chciałem się nim przejechać, ofertę dostałem ale fizycznie w salonie do testów mają tylko z 1.5TSI

No właśnie tego się boję, że w takim klocku ten 1.0/115 może być mało - bardziej mi pasuje to jakiejś Fabii niż Taigo.

Napisano

No właśnie klocek to tylko z wyglądu, max masa własna w tej konfiguracji to 1260kg

Z 1.0TSI to jeździłem tylko służbowo Fabią combi ale manual Do normalnej jazdy wystarcza. Dlatego chciałem się przejechać Taigo z DSG aby porównać.

1.0 TSI to w ostatnich latach chyba najbardziej udana konstrukcja VW.

Edytowane przez Tre-Bor

Napisano
2 godziny temu, gilbert3 napisał:

Zniżki na grupy zawodowe to wkurzające jest na maksa, już myślałem, że nikt tego nie stosuje - przejadę się do salonu VW to zobaczymy co dostanę.

Chyba @Tomo ostatnio dostał to w rabacie bez grupy zawodowej?

Moj ojciec czeka lada dzien na odbior dokladnie takiego, ale on na emeryta bierze.

Napisano
2 godziny temu, gilbert3 napisał:

No właśnie tego się boję, że w takim klocku ten 1.0/115 może być mało - bardziej mi pasuje to jakiejś Fabii niż Taigo.

Witaj

Miałem 115KM w aronie i spokojnie dawał radę.

Napisano
14 minut temu, BOGUS napisał:

Witaj

Miałem 115KM w aronie i spokojnie dawał radę.

To chyba najlepszy silnik z 3-cylindrowek małej pojemności.

Zarówno pod kątem osiagow, spalania jak i żywotności.

Napisano
16 minut temu, Maciej__ napisał:

👍👌

Jeden user w Rapidzie dojechał już do tego przebiegu

Screenshot_20260419-175235.png

Napisano
8 godzin temu, gilbert3 napisał:

Pojechałem zobaczyć oprócz innych marek, do Stellantis i C3 aircross ma dokładnie to, co chcę - w miarę wygląda, wysoko się siedzi, ma 145KM, brak LPG (w Dacii byłby na siłę - a może jest tu ktoś od Dacii bo chciałbym pogadać, a dealer z Bydgoszczy chyba nie traktuje mnie poważnie), C3A urzeka ascetyzmem niczym stara motoryzacja w nowym opakowaniu (przyciski a nie wszystko z ekranu!), jedzie, skręca, hamuje, skrzynia automatyczna wydawała mi się lepsza niż w Fordzie Puma, nawet kawałek na prądzie pojedzie mimo, że to MHEV, no ale ten nieszczęsny 1.2 - niby poprawiony, na łańcuchu, ileś tam rzeczy zmienili, ale niesmak pozostał i w zasadzie nie wiadomo czy dobrze poprawili, bo nie za długo to jeździ. Niby 8 lat "gwarancji" ale też nie wiadomo czy Stellantis tyle przeżyje zlosnik. Mogę też wziąć "na próbę" na 2 lata w wynajmie, ale wolałbym bardziej kupić jednak i mieć dla siebie lub dla dzieci niż przepalać kasę na nic. Co myślicie?

P.S. tak, widziałem video blog C3 aircross. Spędziłem też trochę czasu w internecie szukając drugiego takiego pechowca, ale nie znalazłem.

P.S.2 chińczyki odpadają

P.S.3 samochód u mnie to przyrząd do przemieszczania się, nie przedmiot kultu, ma wymagać dokładnie tyle uwagi co lodówka - czyli służyć w zadanym mu celu (no może przesadziłem bo z lodówką co roku płynów się nie wymienia, ale idea podobna), dlatego nie ma sensu pisać "dołóż 20 i kup to i tamto", bo tego nie zrobię, prędzej będę jeździł nadal starym.

C3 Aircross - jak najbardziej.

Oglądałem, przejechałem się. Jest super.

Co prawda nie kupiłem, ale wybrałem właśnie dlatego Fiata 500L, bo gabarytowo i ergonomicznie to jest prawie to samo.

Napisano
1 godzinę temu, Maciej__ napisał:

Bo on ma 200 niutów, więc idzie na prawdę żwawo. Jeszcze niedawno VW miał 1,5 130 KM i też 200 niutów i robiłem do setki Golfem poniżej 10 s. Więc tutaj będzie podobnie jak nie lepiej przy mniejszej masie.

Napisano
12 minut temu, spad napisał:

Bo on ma 200 niutów, więc idzie na prawdę żwawo. Jeszcze niedawno VW miał 1,5 130 KM i też 200 niutów i robiłem do setki Golfem poniżej 10 s. Więc tutaj będzie podobnie jak nie lepiej przy mniejszej masie.

Jak wiadomo, wszystkie tsi mają bonus i więcej mocy, niż na papierze. Zmierzona Scala 1.0 tsi 115 KM w Vtechu miała 121 KM i 221 Nm, oczywiście seria.

@gilbert3 ja bym odwiedził warsztat typowo zajmujący się doposażaniem VAG, są praktycznie w każdym większym mieście i poprosił o wycenę dołożenia kamery, AA i co tam jeszcze chcesz do wersji Pure Taigo, bo może się okazać, że wyjdzie dużo taniej, niż dopłata do wersji Life spoza promocji.

Napisano
9 godzin temu, PawelWaw napisał:

A EV wchodzi w gre ?

EV od Stellantis, świetny pomysł.

zlosnik

Napisano
  • Autor
40 minut temu, kaczorek79 napisał:

Jak wiadomo, wszystkie tsi mają bonus i więcej mocy, niż na papierze. Zmierzona Scala 1.0 tsi 115 KM w Vtechu miała 121 KM i 221 Nm, oczywiście seria.

@gilbert3 ja bym odwiedził warsztat typowo zajmujący się doposażaniem VAG, są praktycznie w każdym większym mieście i poprosił o wycenę dołożenia kamery, AA i co tam jeszcze chcesz do wersji Pure Taigo, bo może się okazać, że wyjdzie dużo taniej, niż dopłata do wersji Life spoza promocji.

Myślisz, że grzebanie w aucie na gwarancji dokładając niezbędne mi wyposażenie to jest coś co bym chciał? hmm No niekoniecznie.

Napisano
8 minut temu, gilbert3 napisał:

Myślisz, że grzebanie w aucie na gwarancji dokładając niezbędne mi wyposażenie to jest coś co bym chciał? hmm No niekoniecznie.

Nie wiedziałem, teraz wiem. Pozostaje płacić, albo wybierać coś innego.

Napisano
Godzinę temu, Ryb napisał:

EV od Stellantis, świetny pomysł.

zlosnik

autor robi 22 km dziennie, elektryk zdecydowanie nie dla niego zlosnik

Napisano
2 godziny temu, fred77 napisał:

C3 Aircross - jak najbardziej.

Oglądałem, przejechałem się. Jest super.

Co prawda nie kupiłem, ale wybrałem właśnie dlatego Fiata 500L, bo gabarytowo i ergonomicznie to jest prawie to samo.

Piszesz o starym modelu a autor o aktualnym.

Napisano

Teraz się nie kupuje samochodów, czekaj na wyprzedaż na koniec roku.

Napisano
7 minut temu, Vadero napisał:

Teraz się nie kupuje samochodów, czekaj na wyprzedaż na koniec roku.

Jak się nie kupuje jak się kupuje? Teraz są wyprzedaże egzemplarzy z ubiegłego roku.

ok

Napisano
12 godzin temu, gilbert3 napisał:

Ale te frimy, które dokładają robią to na oryginalnych komponentach, wiązkach, a nie na wariata. Nikt się nawet nie kapnie, że tutaj coś było dokładane.

Napisano

Biorąc po uwagę serwis Stellantisa i ich podejście do klienta, to dla mnie zakup ich auta na 8 lat to ryzyko podobne do kupna chińczyka.

Napisano
23 godziny temu, gilbert3 napisał:

W tym roku w przeciągu kilku miesięcy muszę ostatecznie kupić nowy spalinowy lub w miękkiej hybrydzie samochód, stary mam 9 letni, z którego jestem w miarę zadowolony, ale drugie tyle raczej nie będę. Chcę wydać absolutnie nieprzekraczalne 110k, najlepiej mniej czyli 100-105 zlosnik. Nie chcę kupować auta dużo słabszego i gorzej wyposażonego niż obecne 120KM @140KM

No to sprawdź Renault Symbioz.

otomoto.pl
No image preview

Nowy Renault Symbioz 2026 - 111 880 PLN, 10 km - Otomoto.pl

Interesuje Cię Renault Symbioz? Sprawdź ofertę dostępną teraz na OTOMOTO. Poznaj szczegółowe informacje o wyposażeniu, stanie technicznym, historii i cenie.

Do 110 k PLN powinno udać się wyhaczyć średnią wersję wyposażenia, choć i tak nie tam biedy w najniższej wersji. Nie wiem co to za teraz tam silnik montują, trzeba by powęszyć, wcześniejszy 1.6 E-Tech to był trochę wynalazek, ale ponoć nie taki zły. Samo auto jest dość pakowne, na tyle że wygodniej będzie gdzieś tym jechać niż fabią czy małymi VW. Do tego zdarza się że proponują pakiet gwarancja + przeglądy w dobrej cenie.

Równo rok temu wyglądało to tak, auto z wyprzedaży rocznika 2024. Prawie kupiłem zlosnik

obraz.png

Napisano
1 godzinę temu, spad napisał:

Ale te frimy, które dokładają robią to na oryginalnych komponentach, wiązkach, a nie na wariata. Nikt się nawet nie kapnie, że tutaj coś było dokładane.

Chyba żartujesz - wystarczy komputer podpiąć i od razu widać, że jest rozbieżność z tym, co było fabrycznie. Chyba, że zmiany sa odnotowane w systemie producenta i autoryzowane, to wtedy nie ma problemu.

Napisano

Zacznijmy od nówek...

Leciwa ale przyjemne auto i w dobrej cenie czyli Arkana

otomoto.pl
No image preview

Nowy Renault Arkana 2025 - 99 900 PLN, 1 km - Otomoto.pl

Interesuje Cię Renault Arkana? Sprawdź ofertę dostępną teraz na OTOMOTO. Poznaj szczegółowe informacje o wyposażeniu, stanie technicznym, historii i cenie.

XCeed w miarę solidny

otomoto.pl
No image preview

Nowy Kia XCeed 2025 - 102 600 PLN, 10 km - Otomoto.pl

Interesuje Cię Kia XCeed? Sprawdź ofertę dostępną teraz na OTOMOTO. Poznaj szczegółowe informacje o wyposażeniu, stanie technicznym, historii i cenie.

I to jest dość ciekawe Kamiq

otomoto.pl
No image preview

Nowy Skoda Kamiq 2025 - 109 750 PLN, 10 km - Otomoto.pl

Interesuje Cię Skoda Kamiq? Sprawdź ofertę dostępną teraz na OTOMOTO. Poznaj szczegółowe informacje o wyposażeniu, stanie technicznym, historii i cenie.

Nowe kompakty

K4 - nowość także mogą być jakieś wady wieku dziecięcego ale dosyć poprawne auto

otomoto.pl
No image preview

Nowy Kia K4 2025 - 110 990 PLN, 1 km - Otomoto.pl

Interesuje Cię Kia K4? Sprawdź ofertę dostępną teraz na OTOMOTO. Poznaj szczegółowe informacje o wyposażeniu, stanie technicznym, historii i cenie.

Scala

otomoto.pl
No image preview

Nowy Skoda Scala 2026 - 107 900 PLN, 10 km - Otomoto.pl

Interesuje Cię Skoda Scala? Sprawdź ofertę dostępną teraz na OTOMOTO. Poznaj szczegółowe informacje o wyposażeniu, stanie technicznym, historii i cenie.

Napisano
W dniu 19.04.2026 o 09:54, gilbert3 napisał:

P.S.2 chińczyki odpadają

Może sprawdź aktualny silnik w Capturze bo tam teraz jest 1,2 115KM

Napisano

Troche przekracza maksymalną cene, ale minimalnie

otomoto.pl
No image preview

Nowy Volkswagen T-Roc 2026 - 115 700 PLN, 10 km - Otomoto.pl

Interesuje Cię Volkswagen T-Roc? Sprawdź ofertę dostępną teraz na OTOMOTO. Poznaj szczegółowe informacje o wyposażeniu, stanie technicznym, historii i cenie.
Napisano

Taki trochę golas to i w budzecie sie zmiesci:

otomoto.pl
No image preview

Nowy Volkswagen T-Roc 2026 - 106 800 PLN, 8 km - Otomoto.pl

Interesuje Cię Volkswagen T-Roc? Sprawdź ofertę dostępną teraz na OTOMOTO. Poznaj szczegółowe informacje o wyposażeniu, stanie technicznym, historii i cenie.
Napisano

[mention=132349]gilbert3[/mention] Skoda Kamiq Essence 1.0 TSI z DSG z pakietami Winter basic (grzane fotele ), Technology (carplay/AA bezprzewodowy) i jakimś tam Plus
Katalogowo ~112.
A nie wiem czy już padło w propozycjach.
6497EA8C-2DC1-43BE-92BA-D8A80F5651EE.png.6bd3d7681846b026fe458730a06f1c9f.png

Co ciekawe, podobnie skonfigurowany Taigo od VW to 109kpln Tyle że tam jest finansowanie abonamentowe.
Więc wyjdą podobnie

Edytowane przez WaWeR

Napisano
19 godzin temu, kaczorek79 napisał:

Mam namiar na takiego gościa w Warszawie.

Prawdopodobnie robi w ASO i dorabia po godzinach w garażu w zaciszu domowym.

Za dołożenie tempomatu w Rapid chciał 1tyś.

Napisano

KIA K4 od dawna jest oferowana pod tą nazwą w Koreii i na innych rynkach. W EU była to Optima.

Kawał zacnego samochodu

Napisano
19 minut temu, Tre-Bor napisał:

KIA K4 od dawna jest oferowana pod tą nazwą w Koreii i na innych rynkach. W EU była to Optima.

Kawał zacnego samochodu

K4 i Optima to różne modele.

Napisano
3 minuty temu, ghost2255 napisał:

K4 i Optima to różne modele.

Miałem na myśli poprzednią generację

Napisano
27 minut temu, Tre-Bor napisał:

Kawał zacnego samochodu

Tylko, ze to jest inne auto niz to co mozesz teraz kupic w EU jako K4.

Napisano
W dniu 19.04.2026 o 09:54, gilbert3 napisał:

P.S.2 chińczyki odpadają

Weź dustera 1.2 130Km albo poszukaj bigstera w promocji. Mogę podrzucić ci kontakt do sprzedawcy, bo znalazł mi naprawdę tanie auto.

Napisano

@gilbert3 kupiłem peugeot 308sw 1.2mhev , fajnie to jedzie i mało pali 😉 , ale za krótko mam żeby coś więcej powiedzieć 😉 na razie mega zadowolony jestem 😉

Napisano
8 godzin temu, bielaPL napisał:

Zacznijmy od nówek...

Leciwa ale przyjemne auto i w dobrej cenie czyli Arkana

otomoto.pl
No image preview

Nowy Renault Arkana 2025 - 99 900 PLN, 1 km - Otomoto.pl

Interesuje Cię Renault Arkana? Sprawdź ofertę dostępną teraz na OTOMOTO. Poznaj szczegółowe informacje o wyposażeniu, stanie technicznym, historii i cenie.

XCeed w miarę solidny

otomoto.pl
No image preview

Nowy Kia XCeed 2025 - 102 600 PLN, 10 km - Otomoto.pl

Interesuje Cię Kia XCeed? Sprawdź ofertę dostępną teraz na OTOMOTO. Poznaj szczegółowe informacje o wyposażeniu, stanie technicznym, historii i cenie.

I to jest dość ciekawe Kamiq

otomoto.pl
No image preview

Nowy Skoda Kamiq 2025 - 109 750 PLN, 10 km - Otomoto.pl

Interesuje Cię Skoda Kamiq? Sprawdź ofertę dostępną teraz na OTOMOTO. Poznaj szczegółowe informacje o wyposażeniu, stanie technicznym, historii i cenie.

Nowe kompakty

K4 - nowość także mogą być jakieś wady wieku dziecięcego ale dosyć poprawne auto

otomoto.pl
No image preview

Nowy Kia K4 2025 - 110 990 PLN, 1 km - Otomoto.pl

Interesuje Cię Kia K4? Sprawdź ofertę dostępną teraz na OTOMOTO. Poznaj szczegółowe informacje o wyposażeniu, stanie technicznym, historii i cenie.

Scala

otomoto.pl
No image preview

Nowy Skoda Scala 2026 - 107 900 PLN, 10 km - Otomoto.pl

Interesuje Cię Skoda Scala? Sprawdź ofertę dostępną teraz na OTOMOTO. Poznaj szczegółowe informacje o wyposażeniu, stanie technicznym, historii i cenie.

Ja tam arkany nie polecę. Auto kupione z wyprzedaży i całe szczęście z jakimś pakietem gwarancyjnym. W ciągu roku 3 razy były problemy z elektryka, akumulator wysypał się 2 razy w ciągu 3 lat. Do tego błędy czujników parkowania, które serwis wymienia i nie mówi dlaczego. Chętnie pozbyłbym się problemu, ale jeszcze rok leasingu. Rodzina woli jeździć dusterem, ja chyba też.

Napisano
  • Autor
37 minut temu, Marcinas napisał:

Weź dustera 1.2 130Km albo poszukaj bigstera w promocji. Mogę podrzucić ci kontakt do sprzedawcy, bo znalazł mi naprawdę tanie auto.

podrzuć proszę, dzięki z góry. Na AK też ktoś był z Dacii pamiętam, ale nie pamiętam kto i teraz znaleźć nie sposób.

Napisano
  • Autor
37 minut temu, jareczekmtb napisał:

@gilbert3 kupiłem peugeot 308sw 1.2mhev , fajnie to jedzie i mało pali 😉 , ale za krótko mam żeby coś więcej powiedzieć 😉 na razie mega zadowolony jestem 😉

hał macz iz it? Podoba mi się, ale nie wiem czy chcę plaskacza, stary się zrobiłem i wygodne wysokie auto chciałbym.