Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Witam, co kupilibyście do 10 000 z silnikiem V6?

Featured Replies

Napisano

passata B5 zlosnik.gif

pytanie czy z takim szalonym budżetem stać cie na utrzymanie takiego auta

Napisano

> Czekam na propozycje

Ja bym kupił Peugeota! Lejesz i jeździsz ok.gifpalacz.gif

Napisano

> Czekam na propozycje

Ford Cougar, ew jakaś Vectra. hmm.gif

Może na Passata B5 wystarczy. hmm.gifidea.gif

Napisano

> 406?

Nie inaczej.

Mocno dopracowany wózek, zwłaszcza po lifcie.

Napisano
  • Autor

zastanawiałem sie nad omega mv6, ale cięzko cos znaleźc jezdzacego:D

Napisano

Vectra B lub Omega B. zlosnik.gif

Napisano

Saab 900NG Cabrio

Napisano

> Czekam na propozycje

Uprzedzę Konika i zaproponuje BMW 528i zlosnik.gif

Napisano

> zastanawiałem sie nad omega mv6, ale cięzko cos znaleźc jezdzacego:D

Imho jest bardzo wolna.

Napisano

> napewno nie oplowskie v6 sam mialem mam kilku znajomych co maja/mieli i kazdy nazeka

Mialem dwa i zlego slowa nie powiem. I mialem ja, nie moi znajomi zlosnik.gif

Napisano

> Czekam na propozycje

A musi być V6, czy może wystarczy R6?

Bo jak wystarczy, to właśnie poszukuję MB W201 2.6, a tam jest śliczna R-szóstka pod maską.

Jak nie MB, to może Fordowskie 2.5 V6 w jakims fajnym opakowaniu: Mondeo lub Cougar.

Jedno V6 już mam, więc następne byłoby R6, np. w Datsunie 240Z. Ale to nie za takie pieniądze.

Może jakieś R6 BMW? 32x?

Pozdrawiam

Bartek

Napisano

> Uprzedzę Konika i zaproponuje BMW 528i

To nie V6 tylko R6 wpysk.gif

Napisano

> napewno nie oplowskie v6 sam mialem mam kilku znajomych co maja/mieli i kazdy nazeka

Pamiętam, rozmawialiśmy kiedyś o tym wink.gif Ja mam ten silnik już w drugim aucie i 0 problemów.

Napisano

> Pamiętam, rozmawialiśmy kiedyś o tym Ja mam ten silnik już w drugim aucie i 0 problemów.

Najwiecej do powiedzenia maja ci, ktorzy nie mieli, ale mieli kolegow co mieli ...

Napisano

> Czekam na propozycje

ma być limuzyna czy sportowy popierdzielacz

Napisano

> limuzyna raczej, jakis sedan

Juz ktos napisal o alfie,tylko sprawdz zawieszenie żeby Ci na starcie kieszeni nie urwalo;)

Jesli dopuszczasz r6 to bmw:)

Napisano

mazda 323f 2.0 V6 waytogo.gif

Napisano

> Najwiecej do powiedzenia maja ci, ktorzy nie mieli, ale mieli kolegow co mieli ...

U mnie ten silnik (2,5) ma 23Nm/31KM ponad seryjną moc, w dodatku nie ma lekko - jak już jeździ, to w górnych rejestrach obrotów. Z awarii jedynie przepływomierz - może dlatego, że kupiłem najtańszą używkę przy przeszczepie silnika zlosnik.gif

Napisano

>406

> Mocno dopracowany wózek, zwłaszcza po lifcie.

oj ... kuzyn ma wlasnie polifta i co wtopil kasy i nerwow w walke z tym autem to jego. Trzyma go dalej bo w koncu auto doszlo do stanu gdzie nie jest strach nim wyjechac dalej niz 10km a sprzedaz w tej chwili bylaby ekonomicznie nieuzasadniona.

I wcale nie kupil najtanszego, to bardzo racjonalnie do zycia podchodzacy czlowiek.

To auto ma generalnie koszmarna zyjaca wlasnym zyciem elektronike - pomagam mu czasem i jako wlasciciel Hondy (ktora wcale nie jest idealna!) stwierdzam ze p406 i chyba generalnie francuzy maja problemy zupelnie nieznane dla np. japonskich marek. W p406 i renowce ktora kiedys mialem co rusz cos zaczynalo swirowac i zwykle okazywalo sie ze zasniedziala jakas zlaczka albo puscila masa albo jakis czujniczek czy inny sterowniczek rzucil prace. Zycie jest troche za krotkie na takie zabawy ...

Napisano

> Czekam na propozycje

Lancia Kappa 3.0 V6

Napisano

> Nie chcesz sprzedac Lancii?:P

Ja mam akurat inny silnik. Odpowiadając na Twoje pytanie: nie chcę, wręcz przeciwnie spineyes.gifzlosnik.gif

Napisano

> Czekam na propozycje

Rover 75 z 2.5 V6 wink.gif Brzmi znakomicie, bez porównania lepiej niz V6 forda czy opla cool.gif A na wnętrze wystarczy spojrzec serduszka.gif

Napisano

> Rover 75 z 2.5 V6 Brzmi znakomicie, bez porównania lepiej niz V6 forda czy opla A na wnętrze

> wystarczy spojrzec

Wczoraj takiego widziałem u siebie na parkignu i powiem, że faktycznie chodzi naprawde fajnie. smile.gif

Napisano

> Czekam na propozycje

Szukaj z takim silnikiem zlosnik.gifserduszka.gif

AlfaRomeo25V6.JPG

Napisano

> pytanie czy z takim szalonym budżetem stać cie na utrzymanie takiego auta

Ja nie kupowałbym auta z takim załozeniem...

Napisano

> Szukaj z takim silnikiem

potwierdzam, ten fordowski nijak ma się do tego waytogo.gifserduszka.gif

Żeby nie było jeździłem mondziakiem i alfiną wink.gif Tylko ten z alfy po 3mieście bez łachy 16 litrów wachy wciągał, ford jednak jest oszczędniejszy wink.gif

Napisano

ALFA GTV 3.0 V6

Napisano

> ALFA GTV 3.0 V6

3.0 to już nie jestem w stanie sobie spalania wyobrazić, gdybym tankował zwykłe 2.5 to i tak mimo sympatii do tego auta czułbym kłucie w sercu.

A tak szczerze to ja nie widziałem GT pod maską tylko zwykłe 2.5 i jestem ciekaw po czym wywnioskowałeś, że to 3 litrowy motor, bo jak dla mnie jest to 2.5 litra ale kłocić się nie będę.

Napisano

> Czekam na propozycje

Honda Accord Coupe. Bardzo przyjemny samochód, wygodny i z niezłym piecem 3.0 V6.

Napisano

> Honda Accord Coupe. Bardzo przyjemny samochód, wygodny i z niezłym piecem 3.0 V6.

Miałem taka kiedyś, wiele lat temu - miała 240 km i szesciobiegowy manual.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.